Olvasónk beszámolója szerint míg Lengyelországban átvizsgálják az embereket, Magyarországon semmiféle kontroll nincs.
https://hvg.hu/itthon/20200314_Koronavirus_ferihegy_ellenorzes
Megmondanád, hogy miért csak a fika híreket teszed be?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Olvasónk beszámolója szerint míg Lengyelországban átvizsgálják az embereket, Magyarországon semmiféle kontroll nincs.
https://hvg.hu/itthon/20200314_Koronavirus_ferihegy_ellenorzes
Hagyd már békén Python-t légyszíves ! Mindenféle hírt hoz ! Ezt csak te látod úgy, hogy másikakat nem hoz, de ez nem igaz !Megmondanád, hogy miért csak a fika híreket teszed be?
Első fecske!
https://www.timesofisrael.com/microsoft-co-founder-bill-gates-leaves-board-to-focus-on-philanthropy/
"The billionaire announced Friday that he’s leaving the Microsoft board entirely as well as his seat on the board of Berkshire Hathaway, the conglomerate headed by fellow billionaire Warren Buffett."
Hagyd már békén Python-t légyszíves ! Mindenféle hírt hoz ! Ezt csak te látod úgy, hogy másikakat nem hoz, de ez nem igaz !
Leszboszon is megjelent a koronavírus. 20.000 menekült van a szigeten.
Ez nagyon durva lesz!!!!
Én is sok releváns hírt láttam Phyton-tól. Igyekszik mindent hozni a teljes palettáról, nem csak egy kis politikai szegmensből. Ha tisztán akarunk látni, mindenhonnan tudnunk kell a híreket, ki mit ír vagy éppen ki milyen hülyeséget firkál. Azzal ha homokba dugjuk a fejünket nem leszünk előrébb, én is azt mondom. Nem kell szeretni mindenkit, de azt jó tudni, ki mit ír, milyen infoi vannak.Igen. Ne vitázzunk már...!
A svédségek blog pl. nekem új & hasznos volt!
És Bill Gates tegnapi bejelentése kapcsán is az ázsiábaszakadós videóból hallottak miatt emlékeztem a Bill & Melinda Gates alapítványra... /épp a fentebbi bejegyzésem/
(ne legyen már 2 oldalnyi hitvita megint...)
Ezt sose tudjuk meg. Sztem egyébként helyi görög lehet, mert a menekülteket tuti nem szűrik. Bár már köztük is lehet.Hogy került oda?
Ehhez a filmhez kedvet kaptam, köszi!!Ha már úgyis otthon kell ülni akinek lehet, nézzetek majd jó filmeket. Az olaszokról ez a vérbeli olasz film jutott eszembe. Régi nagyon, de nálunk is játszották anno. Itt egy részlet.
A Nő illata -Vittorio Gassman 1974
Én is sok releváns hírt láttam Phyton-tól. Igyekszik mindent hozni a teljes palettáról, nem csak egy kis politikai szegmensből. Ha tisztán akarunk látni, mindenhonnan tudnunk kell a híreket, ki mit ír vagy éppen ki milyen hülyeséget firkál. Azzal ha homokba dugjuk a fejünket nem leszünk előrébb, én is azt mondom. Nem kell szeretni mindenkit, de azt jó tudni, ki mit ír, milyen infoi vannak.
Véletlenek nincsenek. Vagy mégis?Hogy került oda?
Mennyi lehet majd Mo.-n az olyan betegek száma, akik kórházi ellátásra fognak szorulni?? Ha egy átlagos terjedéssel számolunk. Több száz, ezer vagy tízezer?
A kínai helyzetet átszámolva, 5-600 beteg, 100-120 súlyosabb, 20-25 halott. Bár ilyen kis számoknál nálunk még nem terhelődne túl a rendszer, vagyis a halottak száma sokkal alacsonyabb is lehet. Habár több okot fel lehetne hozni, hogy ezek a számok miért lesznek magasabbak vagy éppen alacsonyabbak, de a tegnap feltöltött gazdasági évnyitón Varga úgy számolt, hogy kevésbé érinti majd az embereket, és inkább a gazdaság fogja megérezni.Mennyi lehet majd Mo.-n az olyan betegek száma, akik kórházi ellátásra fognak szorulni?? Ha egy átlagos terjedéssel számolunk. Több száz, ezer vagy tízezer?
Nagyon optimista vagy. Nem fogjuk megúszni. Csak időben csúszik....Megérzésem szerint az egyik legkevesebb Európában.
Nagyon érdekesen terjed ez a vírus, mint már utaltam rá...
Ez sztem túl optimista verzió. Attól tartok lesz a számaid mögött egy tizes szorzó, de ne legyen igazam.A kínai helyzetet átszámolva, 5-600 beteg, 100-120 súlyosabb, 20-25 halott. Bár ilyen kis számoknál nálunk még nem terhelődne túl a rendszer, vagyis a halottak száma sokkal alacsonyabb is lehet. Habár több okot fel lehetne hozni, hogy ezek a számok miért lesznek magasabbak vagy éppen alacsonyabbak, de a tegnap feltöltött gazdasági évnyitón Varga úgy számolt, hogy kevésbé érinti majd az embereket, és inkább a gazdaság fogja megérezni.
A kínai helyzetet átszámolva, 5-600 beteg, 100-120 súlyosabb, 20-25 halott. Bár ilyen kis számoknál nálunk még nem terhelődne túl a rendszer, vagyis a halottak száma sokkal alacsonyabb is lehet. Habár több okot fel lehetne hozni, hogy ezek a számok miért lesznek magasabbak vagy éppen alacsonyabbak, de a tegnap feltöltött gazdasági évnyitón Varga úgy számolt, hogy kevésbé érinti majd az embereket, és inkább a gazdaság fogja megérezni.