Second Nuremberg tribunal Is Prepared
A second Nuremberg Tribunal has been prepared since last week and a class action is being set up.
greatreject.org
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értő olvasás 1-es.hülyének lenni emberi jog.. ahogy a költő mondja, a te gyorstalpalós beanítottmunkás intenzív ápolód sorra nyírná ki az embert, de ugye ez zavar. Javaslom kevesebb pártpropaganda ajánlását.
(gyk. traktorosgyereket betesszük T-34 alapképzéssel,mert csatába jó lesz ugye???)
eszemfaxommegáll.
sazkápoló kérdéssor, gyengébbekkedvéért.
Ez a kép amúgy filmtörténeti érdekesség, ki tudja mi benne a különleges?
Szombathelyen szinte az összes BMP sofőr és irányzó traktoros volt. Ha átlagos vagy magasabb, akkor sofőr, ha alacsony akkor irányzó.gyk. traktorosgyereket betesszük T-34 alapképzéssel,mert csatába jó lesz ugye???
eszemfaxommegáll.
Hivatalos állásfoglalást nem nagyon fogsz találni, mert még nincsen kialakult tudományos konszenzus a témában. Most úgy néz ki, hogy az oltás szinte mindenkinél megelőzi a súlyos és/vagy halálos kimenetelt, de a többségnél a közepeseket is. A beoltottak előfordulhat, hogy megfertőződnek és tünetmentes hordozók lehetnek, így másokat is megfertőzhetnek. Ezért fontos egyelőre, hogy az oltottak is viseljék helyesen a maszkjukat.Kérdés:
Azon kívül, hogy a beoltott személy néhány hónapra, esetleg évre védettséget szerez a COVID-19 ellen, mire jó a vakcina?
Konkrétabban: Lehet-e hordozó, fertőzhet-e meg másokat koronavírussal a beoltott személy?
Szerintem nem, hiszen a beoltottakban nem szaporodhat el olyan mértékben a vírus, hogy az fertőzőképes legyen, viszont hiába néztem át a kormányzati tájékoztatókat, a gyártó (Pfizer) weblapját, erre sehol nem találtam adatokat. Hiába telt el a második oltásunktól számított egy hét is, a munkahelyemen a kollégák egy része továbbra is maszkot visel egymás között, az irodákban is és némelyikük úgy néz a maszkot letevőkre, mint valami háborús bűnösökre, mondván, attól, hogy be vagyunk oltva, még ugyanúgy megfertőzhetjük egymást! Holott mind be vagyunk oltva.
Megköszönnék valami hivatalos állásfoglalást arról, hogy mi a helyzet ez ügyben!
Kérdés:
Azon kívül, hogy a beoltott személy néhány hónapra, esetleg évre védettséget szerez a COVID-19 ellen, mire jó a vakcina?
Konkrétabban: Lehet-e hordozó, fertőzhet-e meg másokat koronavírussal a beoltott személy?
Szerintem nem, hiszen a beoltottakban nem szaporodhat el olyan mértékben a vírus, hogy az fertőzőképes legyen, viszont hiába néztem át a kormányzati tájékoztatókat, a gyártó (Pfizer) weblapját, erre sehol nem találtam adatokat. Hiába telt el a második oltásunktól számított egy hét is, a munkahelyemen a kollégák egy része továbbra is maszkot visel egymás között, az irodákban is és némelyikük úgy néz a maszkot letevőkre, mint valami háborús bűnösökre, mondván, attól, hogy be vagyunk oltva, még ugyanúgy megfertőzhetjük egymást! Holott mind be vagyunk oltva.
Megköszönnék valami hivatalos állásfoglalást arról, hogy mi a helyzet ez ügyben!
Ha már be lettem idézve. Szintén szigorúan magánvélemény, mert nem ez a szakterületem de:(Ez szigorúan a magánvéleményem, biomérnökként nem ez igazán a területem. @Redgreg kolléga biológusként talán többet tudna mondani neked. )
Mariska Hargitay?Ez a kép amúgy filmtörténeti érdekesség, ki tudja mi benne a különleges?
435689 fertőzött (+2764)432925 fertőzött (+4326)
5679 kórházban (+197)
537 lélegeztetőgépen (+13)
94911 aktív eset (+2414)
322956 gyógyult (+1828)
15058 elhunyt (+84)
685247 (251691) kapott oltást (+7565, +2192)
3680572 mintavétel (+20230)
34716 hatósági házi karanténban (+1363)
A kórház nem néz ki jól. Ez több lesz, mint nov-dec. Tuti zárni fognak ...435689 fertőzött (+2764)
6071 kórházban (+392)
581 lélegeztetőgépen (+44)
96299 aktív eset (+1388)
324202 gyógyult (+1246)
15188 elhunyt (+130)
721677 (252847) kapott oltást (+36430, +1156)
3693390 mintavétel (+12818)
35023 hatósági házi karanténban (+307)
Nem hát. Lemondtunk mi, a szomszéd kórház meg Nagy Budapest zöme, mert megtelt.A kórház nem néz ki jól. Ez több lesz, mint nov-dec. Tuti zárni fognak ...
Úgy tudom, hogy itt Győrben is most nyitnak (vagy már meg is nyitották) egy új covid osztályt, mert a meglévők megteltek.Nem hát. Lemondtunk mi, a szomszéd kórház meg Nagy Budapest zöme, mert megtelt.
435689 fertőzött (+2764)
6071 kórházban (+392)
581 lélegeztetőgépen (+44)
96299 aktív eset (+1388)
324202 gyógyult (+1246)
15188 elhunyt (+130)
721677 (252847) kapott oltást (+36430, +1156)
3693390 mintavétel (+12818)
35023 hatósági házi karanténban (+307)
Mennyire egy szar, hangulatkeltő és ferdítő híg fost raksz ide már??? Nem elég a baj b@szkiAz igen.
Amint megérkezett a kormány bértámogatása, azonnal vitte a pénzt a főváros a vendéglátósoktól - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu