Egyetlen halálos kimenetelt sem regisztráltak a Sputnik V. oltottjai között.
Honnan tudnánk, hogy történt ilyen? Az oroszok nem fognak ilyet közölni, ha történt. Magyar hatóság szintén nem. Ráadásul nálunk kevés is van még belőle.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyetlen halálos kimenetelt sem regisztráltak a Sputnik V. oltottjai között.
A mérhetetlen sovinizmusodon kívül mi mondatja ezt veled?Honnan tudnánk, hogy történt ilyen? Az oroszok nem fognak ilyet közölni, ha történt. Magyar hatóság szintén nem. Ráadásul nálunk kevés is van még belőle.
Az egész covid a fideszes haverok és a mészárostiborcz biznisze, ha valaki nem jött volna rá eddig!
A történelem ismerete.A mérhetetlen sovinizmusodon kívül mi mondatja ezt veled?
Hát pedig a bankkártyát is sima levélként küldik ki, ugyanúgy bedobhatták volna a felette lakónak azt is.
Szóval semmi, csak szimplán egy soviniszta vagy.A történelem ismerete.
Persze ez így van ,de ettől én még a covid kártyánál és a bankkártyánál is erősen kifogásolhatónak tartom, hogy nem ajánlott levélként küldik ki a delikvenseknek.
Lehet hogy jobb, de krónikus betegeket NEM olthatsz vele. Pedig olyan Magyarországon nagyon sok van...Hsz-ből ismét megkérdőjelezed, hogy a Sputnik jobb lehet mint az AZ . Már korábban leírtam, hogy miért jobb a Sputnik mint az AZ.
Úgy elég komolytalan választási lehetőségről beszélni, hogy a valóságban a nyugati gyártók nem tudnak megfelelő mennyíséget gyártani.Egyetertek, mindenkinek a kivansaga szerint kellene tortenjen a vakcinacio. Te is, en is mindenki megkapna amit jonak itel.
Ajánlott levelet is bedobja a postás, és aláírja helyetted, ha nem vagy otthon. Vagy bedobja az értesítőt, és mehetsz érte postára sorban állni (vírusveszély ugye).
Mennyi problémája van egyeseknek. Én itt szopok a nejemmel a két gyerekkel a digitális oktatáson, és örülök, ha nem kell kimozdulni, míg mások ha nincsenek otthon sorban állnának egy kártyáért, amit a diktátor postásai - a mocskok - inkább bedobálnak nekem a postaládámba, ahelyett, hogy még elqurhatnék a napomból további 101 percet esetleges postán sorban állással. Rohadékok! Főleg, hogy egyesek szerint a kártya szart se ér, belgává lett rokonom meg csak nézett, hogy ez mi, náluk még vakcina sincs elég, sőt, ha idejön, tortúrák tortúráját állja ki. Náluk még az egészségügyi dolgozók beoltása sem fejeződött még be, az ottani idősek vidéken leszarják a covidot, oltást se akarnak, és egy holland kórházban orvosként dolgozó "rokony" is a héten kapta meg az első oltását. De nekünk itthon azzal van bajunk, hogy van, meg biztos mészárostiborcz jól szarrá kereste magát vele, és még F.szházi is megszólalt az ügyben.Ajánlott levelet is bedobja a postás, és aláírja helyetted, ha nem vagy otthon. Vagy bedobja az értesítőt, és mehetsz érte postára sorban állni (vírusveszély ugye).
Egyáltalán nem vagyok soviniszta. Csak nem vagyok olyan ostoba, hogy ne tudjam, hogy az oroszok viszont azok. Ahol az állam csal a doppingok terén, hogy jobb eredményeket érjenek el a sportolói, ott nem fognak keresztbe tenni a saját vakcinájuknak azzal, hogy elárulják a halálozási adatokat.Szóval semmi, csak szimplán egy soviniszta vagy.
Felőlem ne vedd fel. Majd írnak rólad nekrológot a fórumon azok, akik jobban ismernek.Ezzel akár egyet is értenék, ha cserébe nem vonatkoznának rájuk a sem maszkviselés, sem az egyéb korlátozó intézkedések. De ezt egyesek úgy képzelik el, hogy a vírus-/oltásszkeptikus ne kapjon és orvosi kezelést ÉS még a korlátozó intézkedések is ugyanúgy vonatkozzanak rá. Működik a társadalmi igazságérzet keményen..
Ki tudja mit terveznek április után azzal, aki nincs beoltva. Fogadjunk, hogy a nyitáshoz kell!?Ma jött postán egy védettségi igazolvány feliratú plasztiklap. Mit lehet ezzel kezdeni? Egyáltalán jó valamire?
Igen, és a lancet meg körberöhögi a leadott anyagukat, és visszadobja, mert nem reális. Csak ez megint elfelejtődik.Egyáltalán nem vagyok soviniszta. Csak nem vagyok olyan ostoba, hogy ne tudjam, hogy az oroszok viszont azok. Ahol az állam csal a doppingok terén, hogy jobb eredményeket érjenek el a sportolói, ott nem fognak keresztbe tenni a saját vakcinájuknak azzal, hogy elárulják a halálozási adatokat.
Ennek a mondatnak semmi értelme nincs, mert egy feltételezésből indul ki az egész.Kis probléma: Ha >100.000 halott lenne védkezés nélkül (járvány+elmaradt egyéb ellátások) akkor Gődény úr megvonhatná a vállát, hogy tévedtem.
A "keletiek" sem.Úgy elég komolytalan választási lehetőségről beszélni, hogy a valóságban a nyugati gyártók nem tudnak megfelelő mennyíséget gyártani.