Eljött a világvége – oltás után rosszul lett a magyar olimpiai bajnok
Folyamatosan infúzióra van kötve Hegedűs Csaba.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, csak ez a tényező itt nem játszik, itt nincs kényelmes opció, csak kockázatos. Azonnali és későbbi, biztos és bizonytalan kockázatok közül választhatunk és látható, hogy miképp tesszük.
Amit én írok az a valóság, amit te azt csak szeretnéd a jövőre vetítve. Az aktuális valóság az akkor is valóság marad, ha te közben álmodozol!
A regisztrált, de nem beoltottak száma nagyságrendileg nem változott az elmúlt két hónapban. kb. amennyi embert beoltottak ugyanannyian regisztráltak is.
Ha még tovább durvul a járvány, ill. várhatóak majd szelektív (oltottakat mentesítő) kormányzati lazítások, azok pozitív hatással lesznek a regisztrációs kedvre.
Csak tudnám, hogy miért kellett erre több mint 3 hónapot várni...!!!"Az országos tiszti főorvos tájékoztatott arról is, hogy csütörtök délután indítják el azt a felületet, ahol a regisztráltak lekérdezhetik, hogy a regisztrációjuk milyen státuszban van. Ez úgy működik, hogy a honlapon meg kell adni a tajszámot és a születési dátumot.
Amennyiben a monitoron az „igen” szó jelenik meg, az azt jelenti, hogy szerepel a nyilvántartásban mint oltandó személy, ami azt jelenti, hogy a megfelelő időben sorra fog kerülni.
Azonban ha a „nem” szó jelenik meg a monitoron, a regisztráció még nem érkezett meg az NNK-hoz, de kiemelte, hogy senkinek nem kell megijedni, hiszen néhány nap átfutási időre szükség van.
Müller Cecília hozzátette, ha valaki már több hete regisztrált, és így is nemleges üzenet jelenik meg a képernyőn, akkor előfordulhat, hogy hibásan, pontatlanul rögzíthette az adatokat, ebben az esetben az [email protected] címen pontosíthatja adatait."
Pláne ha most derül ki, hogy az első napon történt regisztrációmat visszadobták, mert "hibásan" töltöttem ki...Csak tudnám, hogy miért kellett erre több mint 3 hónapot várni...!!!
Persze, mindent neten, hogy maribácsira várjanak Dabason, akinek nincs nete, vagy ha van, nem lóg rajta 24/24, csak 1/12? A visszaigazoló emailtől nem lesz oltásod. A helyzet kapcsán 444éknél pont a maribácsikból indulnak ki, akik nem tudtak sikeresen regelni. Pedig az aztán qurvanehéz! Két diploma és egy faiskola kell hozzá! Meg mi az, hogy nem fogadja el? Nem fogadja el? Akkor vár a sorára. Ennyi.Mától bárki lekérdezheti, hogy sikeresen regisztrált-e az oltásra
Müller Cecília azt mondta, még ma délután elindítják azt az „internetes felületet”, ahol mindenki megnézheti, „milyen státuszban van az oltása”.444.hu
Gratulálok, sikerült 1 év után oldalt fejleszteni a lekérdezéshez!
Ahelyett, hogy rögtön küldenének egy visszaigazoló emailt.
Remélem lesz annyi eszük, hogy jelezni lehet melyik vakcinát fogadja el a regisztráló, hogy ne kelljen felesleges köröket futni a nem kívánt vakcinákra szóló behívók küldésével.
Az se ártana, ha jelezni tudná a behívott, ha nem tud / nem akar elmenni a kitűzött időpontra.
Lehet, hogy ez még újabb 1 év fejlesztést igényel.
Miért töltötted volna ki hibásan?Pláne ha most derül ki, hogy az első napon történt regisztrációmat visszadobták, mert "hibásan" töltöttem ki...
Pedig - eddigi viselkedése alapján - az álhírgyár úgy várja a ruszki és kínai kapcsán a rossz híreket, mint egy falat kenyeret! Erre ez is nyugati. Pfff!Eljött a világvége – oltás után rosszul lett a magyar olimpiai bajnok
Folyamatosan infúzióra van kötve Hegedűs Csaba.index.hu
Itt jegyzem meg, hogy eddig ha házaspárról volt szó, aki előbb volt, behívták mellé a párját idősek kapcsán, hogy leegyszerűsítsék az oltást. Na, most itt fog pampogni az összes értetlen, hogy Marcsibácsit és Józsinénit méééé oltották már be, mikor mindkettő annyi idős, mint én (101 éves), és Marcsibácsi/Józsinéni mögöttem regisztrált?Persze, mindent neten, hogy maribácsira várjanak Dabason, akinek nincs nete, vagy ha van, nem lóg rajta 24/24, csak 1/12? A visszaigazoló emailtől nem lesz oltásod. A helyzet kapcsán 444éknél pont a maribácsikból indulnak ki, akik nem tudtak sikeresen regelni. Pedig az aztán qurvanehéz! Két diploma és egy faiskola kell hozzá! Meg mi az, hogy nem fogadja el? Nem fogadja el? Akkor vár a sorára. Ennyi.
Mától bárki lekérdezheti, hogy sikeresen regisztrált-e az oltásra
Müller Cecília azt mondta, még ma délután elindítják azt az „internetes felületet”, ahol mindenki megnézheti, „milyen státuszban van az oltása”.444.hu
Gratulálok, sikerült 1 év után oldalt fejleszteni a lekérdezéshez!
Ahelyett, hogy rögtön küldenének egy visszaigazoló emailt.
Remélem lesz annyi eszük, hogy jelezni lehet melyik vakcinát fogadja el a regisztráló, hogy ne kelljen felesleges köröket futni a nem kívánt vakcinákra szóló behívók küldésével.
Az se ártana, ha jelezni tudná a behívott, ha nem tud / nem akar elmenni a kitűzött időpontra.
Lehet, hogy ez még újabb 1 év fejlesztést igényel.
Én 1 órája néztem akkor még működött azóta mindenki rászabadult.Megnéztem, túl van terhelve úgy látszik, egyszer jött be az oldal többszöri próbálkozás után, de a lekérdezés eredménye akkor sem töltött be már.
Pedig - eddigi viselkedése alapján - az álhírgyár úgy várja a ruszki és kínai kapcsán a rossz híreket, mint egy falat kenyeret! Erre ez is nyugati. Pfff!
Próbáltam, nem töltődik be.Én 1 órája néztem akkor még működött azóta mindenki rászabadult.
Próbáltam, nem töltődik be.
Elképesztő ez a bénázás, 1 év alatt ezt sikerült előállítaniuk.
Remélem Lölö egyik cége megcsinálta százmillió forint alatt ezt a gigászi informatikai fejlesztést.
Egy visszaigazoló email-lel vagy sms-sel ki lehetett volna váltani a lekérdezők 99%-át.
És még azt írja, hogy ha valami nem oké, akkor írjál emailt a címre, azt majd valaki valamikor elolvassa és javítja! Nem ám hogy majd te magad kijavítod az adatot, vagy újra regisztrálsz! Azt nem lehet.