Az sose szunnyad. Folyamatos a készenléti üzemmódban van!Ajjajj.. mindjárt aktiválódik @milagro fejében a konteóközpont....
Amúgy meg egymástcsippeljékseggbe, de minket hagyjanak békén!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az sose szunnyad. Folyamatos a készenléti üzemmódban van!Ajjajj.. mindjárt aktiválódik @milagro fejében a konteóközpont....
Tudom, stimuláltam.Ajjajj.. mindjárt aktiválódik @milagro fejében a konteóközpont....
Ilyenkor éled fel az emberben, hogy az általános választójog nem jó ötlet...Ma az Aldi-ban két munkásruhás fiatalember vásárolt mellettem. Az egyik ezt a tanácsot adta a másiknak:
" nehogy opel astrával oltasd be magad, mert vérrögöt kapsz tőle ba...meg.
Szia,Csak szólok, hogy jelenleg szemészek, és pszichiáterek visznek komplett Covid részlegeket ügyeletben.
Szia,Nem egészen. Azok is terjeszthetik, akiknél kialakult a hatékony védelem, csak legfeljebb nem tudnak róla.
Azonban azt, hogy ez mekkora hányad, előre nem tudhatjuk.
Pedig most gondolj bele, milyen jó lenne, ha egy ilyen színes-szagos kis elszínesedő izé lenne a karodban és nézegetnéd, hogy akkor most pozitív lettél-e vagy sem.Amúgy meg egymástcsippeljékseggbe, de minket hagyjanak békén!
Szia,
Ugye nem gondolod, hogy az a cel, hogy a diakok 95-98%-a megbukjon az erettsegin?
Mert ha a mostanra reg osszeomlott egeszsegugy allapotat akarod barmi masra atterjeszteni, akkor ott ugyanolyan hatekonysag lesz.
ui. hosszu tavon mindegy, hogy hany Leo2 van az orszagban, az szamit, hogy milyen szinvonalu az orszag oktatasa.
Mert jo altalanos- es szakkepzettseggel rendelkezok konnyen adoznak annyit, amibol megveheto a Leo2, de hulyekkel semmire se megy az orszag. :-(
A legfontosabb hosszu tavu strategiai eroforras az oktatas.
Nos, tekintve, hogy a tanár emberekkel foglalkozik, egyszerre sokkal és a tanítási időn túl is elég szép feladatot csesznek rájuk, ha engem kérdezel, akkor valódi minőségi oktatáshoz kb. ott kéne kezdődnie egy tanár bérezésének, mint egy mérnöknek.Szia,
Pedig elvileg nagyon egyszeru a megoldas: olyan fizetest kell adni a tanaroknak, aminek a kovetkezteben lehet valogatni, es a jobbakat megtartani.
Nem tudom, hogy ehhez milyen fizetes kellene, tippem szerint a duplazas meg keves lenne. :-(
Ezért is kellene megfizetni, ahogy fent írtam. Ahol ilyen szintű az anyagi és társadalmi megbecsülés, ott konkrétan válogatni lehet a jelöltek között...A legfontosabb hosszu tavu strategiai eroforras az oktatas.
November végén voltam már... Szóval pont nem foglalkozok vele. Így színes-szagos beépített kijelző se kell. De, ha nem lettem volna, se kéne!Pedig most gondolj bele, milyen jó lenne, ha egy ilyen színes-szagos kis elszínesedő izé lenne a karodban és nézegetnéd, hogy akkor most pozitív lettél-e vagy sem.
Sőt, gyűjthetne rólad további eü. adatokat, akár előre figyelmeztetni, ha magas a vérnyomás, szívritmuszavar, magas vércukor stb..De akár bankkártya helyett is lehetne használni, csak lecsippantod és már mész is.Pedig most gondolj bele, milyen jó lenne, ha egy ilyen színes-szagos kis elszínesedő izé lenne a karodban és nézegetnéd, hogy akkor most pozitív lettél-e vagy sem.
Az egyetemi, főiskolai oktatók nagy része, már 20 éve is jól keresett. Hogy mellékes vagy tanári nemtom, de a parkolóban nem gyenge kocsik álltak.Nos, tekintve, hogy a tanár emberekkel foglalkozik, egyszerre sokkal és a tanítási időn túl is elég szép feladatot csesznek rájuk, ha engem kérdezel, akkor valódi minőségi oktatáshoz kb. ott kéne kezdődnie egy tanár bérezésének, mint egy mérnöknek.
Akkor én is mennék szívesen fizikát tanítani és az a sok szarságot csinálni, amit perpill a tanárok vállára tesz a rendszer.
Addig meg marad az, mint ma. Egy fanatikus elhivatott kisebbség és az ilyenolyan tanárok.
Ezért is kellene megfizetni, ahogy fent írtam. Ahol ilyen szintű az anyagi és társadalmi megbecsülés, ott konkrétan válogatni lehet a jelöltek között...
Egy ideje ezt mondom én is. Reáltanárok bérezését 500 nettó fölé kell belőni azonnal, különben vége van. Elfogytak és nem is lesznek.kb. ott kéne kezdődnie egy tanár bérezésének, mint egy mérnöknek.
"Okos"órák már most is vannak!Sőt, gyűjthetne rólad további eü. adatokat, akár előre figyelmeztetni, ha magas a vérnyomás, szívritmuszavar, magas vércukor stb..De akár bankkártya helyett is lehetne használni, csak lecsippantod és már mész is.
Ezért támogatom. A pénztárca most is nyomja a seggem.Sőt, gyűjthetne rólad további eü. adatokat, akár előre figyelmeztetni, ha magas a vérnyomás, szívritmuszavar, magas vércukor stb..De akár bankkártya helyett is lehetne használni, csak lecsippantod és már mész is.
Már így is mindent tudnak rólad ha akarnak. Igazából fizetni sem kellene érte. Te kapnál pénzt, ha beülteted, az adataidat adod el érte. Így lenne fair!"Okos"órák már most is vannak!
Hatalmas fasság az is!
..
Pont attól fosztanak meg ezek a dolgok, ami miatt emberek vagytok, s ami miatt leszülettetek egy ilyen csodás lényként ide tapasztalni, átélni!
Fel sem merült bennem.hogy önzetlenül osztogatnának bármit is a zsidók, szerintem itt a következő szituáció tankönyvi esete állhat fentKétlem, hogy önzelenül osztogatnák, én inkább ellenkező irányt feltételeznék, hogy mi és talán a csehek is küldtünk nekik Pfizert a mienkból, azzal hogy majd "visszafizetik", ha az elszámolási vitájuk rendeződik.
Ahogy az alábbi példa is mutatja az emberiség egy része már most önként és dalolva bechipeltette magát.Már így is mindent tudnak rólad ha akarnak. Igazából fizetni sem kellene érte. Te kapnál pénzt, ha beülteted, az adataidat adod el érte. Így lenne fair!
Nem a tanári fizetésből, hanem a saját szakértői munkából, amit tolnak mellette...Az egyetemi, főiskolai oktatók nagy része, már 20 éve is jól keresett. Hogy mellékes vagy tanári nemtom, de a parkolóban nem gyenge kocsik álltak.
Ezért támogatom. A pénztárca most is nyomja a seggem.
Már így is mindent tudnak rólad ha akarnak. Igazából fizetni sem kellene érte. Te kapnál pénzt, ha beülteted, az adataidat adod el érte. Így lenne fair!