Ha te mondod, biztos úgy történt...így aztán nem maradt más opció a kormányzat részéről,mint bedobni az egyértelműen kamu túlterheléses támadás panelt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha te mondod, biztos úgy történt...így aztán nem maradt más opció a kormányzat részéről,mint bedobni az egyértelműen kamu túlterheléses támadás panelt.
Szerintem is túl lett tolva ez a dolog a mai "akciónak" sokkal inkább a következő körös lazítások négy millió beoltotthoz kötött feloldásához van köze.
Ha te mondod, biztos úgy történt...
Eddig azt hittem csak a csajok ennyire naivak.....Ha te mondod, biztos úgy történt...
Most őszintén, ki a halál akarná mindig a vakcina regisztrációs/lekérdezős oldalunkat bedönteni? Nem lehet, hogy inkább csak szimplán alulbecsülték a várható érdeklődést?Ha te mondod, biztos úgy történt...
Elképzelhető, de ennyi hülye már csak nincs itthon...Én maradok annál, hogy ezek beragadt 2. körös oltások voltak amit vagy beadtak tegnap vagy megy a kukáka.
Igaz, hogy plusz fél óra sorban állásért már ezen a fórumon is kitört a dzsihád, de ugyan kinek érné meg bedönteni a regisztrációs rendszert? Ahogy én ismerem őket, ki nem hagynának egy ilyen lehetőséget... És még én vagyok naiv. Hagyjuk már!Most őszintén, ki a halál akarná mindig a vakcina regisztrációs/lekérdezős oldalunkat bedönteni? Nem lehet, hogy inkább csak szimplán alulbecsülték a várható érdeklődést?
Mire alapozod ezt a feltevést? Ilyen belemagyarázásokat a Népszavában meg a HVG-ben lehet olvasni. Süt belőle a jóindulat.Én simán el tudom képzelni, hogy a heti szállítmányból lecsípték ezt a 100.000 adagot, amikor már látták, hogy nem lesz meg péntekig a 4 millió beoltott ember és ezzel az akcióval akarták bepótolni a lemaradást.
Közben mennyit ölt meg azzal, hogy este 7-es boltzár volt és egymás sarkát taposták hónapokig átlagos hétköznap karácsonyi tumultust okozva az élelmiszerboltokban...?Nézd engem aztán igazán nem lehet megvádolni azzal,hogy a Fideszfan klub tagja vagyok,de azt minden további nélkül elismerem,hogy azzal,hogy O.V nagy mennyiségben szerzett be keleti vakcinákat (egyedüli EU-s országként) sok magyar állampolgár életét mentette meg és egy ilyen súlyos járványhelyzetben szerintem csak ez számít.Azzal a kijelentéseddel,hogy a jelenlegi helyzetben nem vagyunk kivételezettek nem értek egyet,csak nézd meg mi történt ma emberek tízezrei utasították vissza a kínai vakcinát mert nem kaptak Pfizert, Indiához pedig minden további nélkül hasonlíthatjuk magunkat ezen a téren,mivel India a világ legnagyobb vakcina termelő országa,ennek ellenére nézd meg hol tartanak,egészen a közelmúltig inkább exportálta az Indiában előállított vakcinákat ahelyett,hogy a teljes vakcina termelő kapacitását a saját lakosságának a minél gyorsabb átoltásának szolgálatába állította volna.A bizalmatlansággal kapcsolatban szerintem részben igazad van,de ez semmit nem von le a "keleti" vakcinák hatékonyságából.
Te milyen egy igazi ballibbant vagy vazze ! És már az oltásodat is megkaptad ! Pedig "soseleszükbeótva" mantrát toltad végig ! Amúgy áruld már el van olyan dolog a világon (a HTÖ-n kívül) aminek tudsz örülni ?Közben mennyit ölt meg azzal, hogy este 7-es boltzár volt és egymás sarkát taposták hónapokig átlagos hétköznap karácsonyi tumultust okozva az élelmiszerboltokban...?
Aztán ezt végre megváltoztatták, nem nem azért mert okosak, hanem a vicces nyitási tervvel. Na, akkor hirtelen fél 6-kor bemenve a boltban, ahol addig 50-60 fős tömeg volt, 4 sor emberekkel tömve, akkor összesen álltak a kasszánál 4-en sorban.
Mert ennyire ostobák ezek a barmok sokszor.
Igaz, hogy plusz fél óra sorban állásért már ezen a fórumon is kitört a dzsihád, de ugyan kinek érné meg bedönteni a regisztrációs rendszert? Ahogy én ismerem őket, ki nem hagynának egy ilyen lehetőséget... És még én vagyok naiv. Hagyjuk már!
Mire alapozod ezt a feltevést? Ilyen belemagyarázásokat a Népszavában meg a HVG-ben lehet olvasni. Süt belőle a jóindulat.
Értem, tehát szerinted az ellenzék tehet erről is. Sejtettem, hogy ez lesz a válaszod.. (Azért nem lehet egyszerű ilyen folytonos "háborúban" élni... )Igaz, hogy plusz fél óra sorban állásért már ezen a fórumon is kitört a dzsihád, de ugyan kinek érné meg bedönteni a regisztrációs rendszert? Ahogy én ismerem őket, ki nem hagynának egy ilyen lehetőséget... És még én vagyok naiv. Hagyjuk már!
Leginkább arra, hogy sajnos túl nagy az ellenszenv az AZ és Sinopharm oltásokkal szemben itthon, mégis ugye (érthető okokból) ezeket adják most itthon időpontfoglalás alapján. És azok után, hogy már előre közölték: szombatra elérjük a 4 milliót, mindenképpen meg kellett tolni a pénteki számokat. Erre pedig a Pfizer kiváló hívószó volt, ahogy azt a tegnapi híradásokban láthattuk.Mire alapozod ezt a feltevést? Ilyen belemagyarázásokat a Népszavában meg a HVG-ben lehet olvasni. Süt belőle a jóindulat.
A tegnapi sor mennyivel haladta meg a tegnapelőttit? Soros, meg gyíkemberek? Nehéz vitatkozni ilyen érvekkel.Látva a tegnapi óriási sorokat, miért hihetetlen, hogy sima terheléstől halt le a rendszer? Ugyan ez szokott történni kb bármilyen nagyobb rendezvény jegyértékesítése elején. De persze mindig libsi, soros, gyíkember támadást kell mindenbe belelátni, az sokkal hihetőbb ...
Nem, azok csak ott ülnek ártatlanul és néznek ki a fejükből... Te úgy ismered őket?Értem, tehát szerinted az ellenzék tehet erről is. Sejtettem, hogy ez lesz a válaszod..
Ovi pénteken annyit mondott, hogy aznap vagy szombaton meglehet a 4 millió, ezért szombat reggeltől tovább enyhítenek. Ezt ne magyarázd félre, mintha ezért pörgették volna fel az oltást.Leginkább arra, hogy sajnos túl nagy az ellenszenv az AZ és Sinopharm oltásokkal szemben itthon. És azok után, hogy már előre közölték: szombatra elérjük a 4 milliót, mindenképpen meg kellett tolni a pénteki számokat. Erre pedig a Pfizer kiváló hívószó volt, ahogy azt a tegnapi híradásokban láthattuk.
Közben mennyit ölt meg azzal, hogy este 7-es boltzár volt és egymás sarkát taposták hónapokig átlagos hétköznap karácsonyi tumultust okozva az élelmiszerboltokban...?
Aztán ezt végre megváltoztatták, nem nem azért mert okosak, hanem a vicces nyitási tervvel. Na, akkor hirtelen fél 7-kor bemenve a boltban, ahol addig 50-60 fős tömeg volt, 4 sor emberekkel tömve, akkor összesen álltak a kasszánál 4-en sorban.
Mert ennyire ostobák ezek a barmok sokszor.
Igen, az vagy. Egyszerűen nem fér bele a világnézetedbe, hogy mekkora béna balfaszok.Igaz, hogy plusz fél óra sorban állásért már ezen a fórumon is kitört a dzsihád, de ugyan kinek érné meg bedönteni a regisztrációs rendszert? Ahogy én ismerem őket, ki nem hagynának egy ilyen lehetőséget... És még én vagyok naiv. Hagyjuk már!
Mire alapozod ezt a feltevést? Ilyen belemagyarázásokat a Népszavában meg a HVG-ben lehet olvasni. Süt belőle a jóindulat.
Kedden voltam UGYANOTT a SOTÉ-n az Üllői úton. Fél hatkor 8 előttem oltott ült bent és velem együtt ketten érkeztünk időre és utánunk senki.A tegnapi sor mennyivel haladta meg a tegnapelőttit? Soros, meg gyíkemberek? Nehéz vitatkozni ilyen érvekkel.
A rendszer semmiféle kritikát nem tűr el, és ha valami rossz, az biztosan soros vagy a gyíkemberek miatt van. A rendszer tökéletes.Kb. rákosi kibaszott köcsög mátyás idejében volt ez a mentalitás. Döbbenetes ezt látni 2021-ben. És ennek képesek tapsolni sokan.Abban egyetértek veled, hogy a 7 órás boltzár egy értelmetlen dolog volt és komolyan veszélyeztette az emberek egészségét de szerintem a komoly gond az volt, hogy ennek a döntésnek a helyességét nem vizsgálták felül , hanem végig ragaszkodtak hozzá, ettől még a "keleti" vakcinák sok ember életét mentették meg.
781.299 fertőzött (+1.951)779.348 fertőzött (+2.365)
5.937 kórházban (+383)
677 lélegeztetőgépen (+15)
241.429 aktív eset (-4.499)
510.379 gyógyult (+6.682)
27.540 elhunyt (+182)
3.913.550 (1.880.897) kapott oltást (+43.328, +58.242)
5.373.540 mintavétel (+23.748)
32.838 hatósági házi karanténban (+1.705)
Igen, az vagy. Egyszerűen nem fér bele a világnézetedbe, hogy mekkora béna balfaszok.
Az eredménye látható. Tegnap bőven este 8 után tekertem el a Korányin. A sor a Klinikákig ért vissza...
De hát elég csak az ügyintézésre ránézni. A rendszernek kihívást jelent azt, hogy folyamatos járulékfizetés mellett aktív TAJ száma legyen a barátnőmnek.
A rendszerben látja, hogy befizette a cég is utána, el van könyvelve, a szervek meg egymásra mutogatnak, meg hogy emailban nem fogadnak, csinálja e papíron. Persze még mindig nincs aktív TAJ száma...
Másrész ez az egész COVID csak megmutatta a társadalomban széles szinten jelen levő gőgöt, gyökérséget, nagy pofát és az intelligencia teljes hiányát.
Elmegy csak reg nélkül oltani, a rendszer inkább szétbassza magát, minthogy elküldje őket a halál véreres faszára, oda, ahova kéne.
Kedden voltam UGYANOTT a SOTÉ-n az Üllői úton. Fél hatkor 8 előttem oltott ült bent és velem együtt ketten érkeztünk időre és utánunk senki.
Tehát a rendszer bemutatta, hogy megint elbaszott valamit. Vagy azért, mert ennyi ember időre regelt, vagy azt, hogy kibassza azt, aki nem oda való.