Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Létezhet, bár elég nehezen hiszem elképzelhetőnek.Létezhet, hogy a moderna vakcina beadása után 13 nappal jelentkezik az oltási reakció 30 percig tartó nagyon erős hidegrázás valamint pár órán át tartó 38,5 fokos láz formájában.
De @milagro nem éppen erre gondolt, hanem arra a dezinformáló cikkre, amit @papajoe berakott ide. Ott azt írták, hogy a "beoltottak terjesztik" a tüskefehérjét mindenféle interakció során a mindennapi életben. Ami mint tudjuk, ebben a formában hülyeség.Van. Amikor megfertőződsz, a szervezetedben vírusok termelődnek. Azok ki is ürülnek, és megfertőznek másokat. A kapcsolódást a szervezet sejtjei és a vírus között a tüskefehérje biztosítja. Így a vírussal együtt azt is üríted
Tudom, hogy nem erre gondolt. Csak leírtam az egyetlen lehetséges módot
A fő probléma megint az, hogy kapsz valahonnan egy hülyeséget, nem érted, de tovább adod a félrefordítasodat.Már kérdeztem...
(Jó lenne valaki megvilágítaná mi a mechanizmus lényege. Más fórumokon is magyarázzák ezt a "tüskefehérje ürítést". Na de van ilyen? )
798.955 fertőzött (+382)798.573 fertőzött (+426)
2.259 kórházban (-11)
258 lélegeztetőgépen (-3)
138.384 aktív eset (-5.500)
630.976 gyógyult (+5.888)
29.213 elhunyt (+38)
4.639.299 (2.727.165) kapott oltást (+39.287, +25.376)
5.649.027 mintavétel (+10.365)
16.297 hatósági házi karanténban (-746)
Létezhet, bár elég nehezen hiszem elképzelhetőnek.
Vagy csak elkapott egy akármilyen más vírust.Orvos ismerős szerint sem valószínű ennyire késői oltási reakció ő inkább arra tippel, hogy a koronavírus fertőzés akkor "jelentkezett" amikor már a moderna vakcina hatására jelentős ellenanyag mennyiség termelődött és így csak "ennyi" hatása volt a vírusnak.
Orvos ismerős szerint sem valószínű ennyire késői oltási reakció ő inkább arra tippel, hogy a koronavírus fertőzés akkor "jelentkezett" amikor már a moderna vakcina hatására jelentős ellenanyag mennyiség termelődött és így csak "ennyi" hatása volt a vírusnak.
Ponr ezt akartam írni, de legalább egy orvos leírtaVagy csak elkapott egy akármilyen más vírust.
Ezen a tavaszon?napszúrás,
Vagy csak elkapott egy akármilyen más vírust.
Ponr ezt akartam írni, de legalább egy orvos leírta
De ad abszurdum túlerőltetés, napszúrás, vagy bármi olyan nyavaja ami ilyet okoz, mert a covidon kívül azert más is van.
Ételmérgezés is lehet!Igen ez is elképzelhető bár az egyik pillanatról a másikra fellépő erős hidegrázás és láz elég tipikus covid tünet.
Nem, influenzaszerű tünet. Specifikus tünet talán csak a szaglásvesztés COVID-ban.Igen ez is elképzelhető bár az egyik pillanatról a másikra fellépő erős hidegrázás és láz elég tipikus covid tünet.
Apummal ugyan ez történt, Pfizer után, majd pozitív PCR tesztLétezhet, hogy a moderna vakcina beadása után 13 nappal jelentkezik az oltási reakció 30 percig tartó nagyon erős hidegrázás valamint pár órán át tartó 38,5 fokos láz formájában.
Ételmérgezés is lehet!
Dobj be egy házipáleszt!
Hát, ha a szomszéd HPját próbálta épp ki az is okozhat ilyen tüneteket. Kaptam már én is olyan házit, hogy a felezési ideje az Uránéval vetekszik.Jó ötlet de a probléma nem engem érintett hanem a fateromat ,akiről pedig családi és baráti/ismerősi körben köztudott, hogy őszinte híve az általad javasolt ősi kipróbált és számtalanszor bizonyított módszernek
Apummal ugyan ez történt, Pfizer után, majd pozitív PCR teszt
Hát, ha a szomszéd HPját próbálta épp ki az is okozhat ilyen tüneteket. Kaptam már én is olyan házit, hogy a felezési ideje az Uránéval vetekszik.