Asszem Astra zenecat. így írják? A második viszont Pfizer lesz, érthető okokbólMilyen vakcinát kapott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Asszem Astra zenecat. így írják? A második viszont Pfizer lesz, érthető okokbólMilyen vakcinát kapott?
Te nem vagy normális. Egyébként egészséges női egyedről beszélünk. Nem is tudom miért fárasztom. magam veledMagyarul megint sikerült este oltották reggel meg elbaszta egy román traktor de szar ez így reggel hatkir szrorit hozni...
Ezt a reakciót igazán megspórolhattad volna. Ha elönt az epe, ne hányd tele azért a billentyűzetet, az beszivarog ide is.Magyarul megint sikerült este oltották reggel meg elbaszta egy román traktor de szar ez így reggel hatkir szrorit hozni...
Sajnos vannak akik nem kaphatnak oltást. Nem csak az allergia miatt. Pont ezért lenne szükség arra, hogy aki viszont kaphat az kapjon. Hogy megvédjük azokat is, akik nem kaphatnak. Meg akiknél valamilyen okból tényleg nem alakul ki megfelelő védelem. Ami szintén elő szokott jönni, és szintén minden egyes vakcina velejárója.Asszem Astra zenecat. így írják? A második viszont Pfizer lesz, érthető okokból
Valahogy így írják.Asszem Astra zenecat. így írják? A második viszont Pfizer lesz, érthető okokból
Te nem vagy normális. Egyébként egészséges női egyedről beszélünk. Nem is tudom miért fárasztom. magam veled
Amikor leírjátok egy heveny alergiás roham tüneteit x órával az oltás után, ott meglehetősen ez merül föl...Ezt a reakciót igazán megspórolhattad volna. Ha elönt az epe, ne hányd tele azért a billentyűzetet, az beszivarog ide is.
Értelek, és igaz, de az is igaz, hogy előfordulhat olyan reakció, ami ennyivel később jelentkezik. Nem mondhatod, hogy @Lator párti lennék, csak megjegyzés.Lehet. Erre van a félórás megfigyelés
Előfordulhat sok minden. De heveny alergiás reakció nem fog várni fél napot. És pont.Értelek, és igaz, de az is igaz, hogy előfordulhat olyan reakció, ami ennyivel később jelentkezik. Nem mondhatod, hogy @Lator párti lennék, csak megjegyzés.
A bunkóság akkor is bunkóság. A véleményedet nem kell véka alá rejtened, de az udvariasság azért elvárható.Amikor leírjátok egy heveny alergiás roham tüneteit x órával az oltás után, ott meglehetősen ez merül föl...
Nem, nem várható el. Egy % feletti mortalitású betegség esetén a tiszteletnek nincs helye.A bunkóság akkor is bunkóság. A véleményedet nem kell véka alá rejtened, de az udvariasság azért elvárható.
Ez is igaz, de nekem nem egyértelmű. Gyanús, de bármi lehetett. Pl. - csak a példa kedvéért, nem diagnózis akar lenni - nem tudom, hogy szed e másmilyen gyógyszert is, azzal a gyógyszerrel lehet e reakciója az AZ-nek? Mert, az simán lehet, hogy mondjuk reggel veszi be a másik gyógyszert és így jött elő. De még egyszer, én nem vagyok orvos (doktornak doktor, csak nem orvos doktor), csak a feleségemtől lesem el a dolgokat.Előfordulhat sok minden. De heveny alergiás reakció nem fog várni fél napot. És pont.
És mi volt a rosszullét oka? Allergia? Mert az hogy "oltás" elégtelen információ.Elájult,epilepszia szerű remegő görcs, légzési problémák, kórházi ellátásra szorult. Amúgy mi a fasz van miért gondoljátok hogy én ilyen dolgokat kitalálok csak úgy szórakozásból?
Nem vagyok sem oltás sem járványtagadó, én kérdezek mert nem értek néhány dolgot ennyi.
En meg tönkreteszem. Bocsi.Basszus, már lassan kezdtem azt érezni, hogy szokatlanul normális diszkurzus alakult ki itten...
Igen, sok minden lehet, csak na.Ez is igaz, de nekem nem egyértelmű. Gyanús, de bármi lehetett. Pl. - csak a példa kedvéért, nem diagnózis akar lenni - nem tudom, hogy szed e másmilyen gyógyszert is, azzal a gyógyszerrel lehet e reakciója az AZ-nek? Mert, az simán lehet, hogy mondjuk reggel veszi be a másik gyógyszert és így jött elő. De még egyszer, én nem vagyok orvos (doktornak doktor, csak nem orvos doktor), csak a feleségemtől lesem el a dolgokat.
Astra zenecaÉs mi volt a rosszullét oka? Allergia? Mert az hogy "Pfizer oltás" elégtelen információ.
Az egyetlen baj az, ha indokolatlanul vádolunk valamilyen hasznos sőt időnként életmentő dolgot, sok megalapozatlan és kétes információt hirdetünk fennen, az emberiség meg szív miatta, és a "fennen hirdetők" nem büntethető, de még arra sincs nagyon esély, hogy netán felülkerekedjen bennük a józan ész.Astra zeneca
Nem tudom mi volt az oka. Erre vannak a dokik és @Redgreg hogy megmondják. Egészséges nő, oltás után néhány órával rosszul lett, ennyi.
De az oltás nem lehet hibás, valószínűleg a román traktor kipufogoja tette stabil oldalfekvésbe.
Úgy érzem magam mint egy inkvizíció elé állított vámpir
Pedig csak a kérdezek, úgy lenne korrekt ha az emberek Mindennel tisztába lennének az oltással kapcsolatban. Mert ahogy a korona ölt, az oltás is ölhet, mégha ritkábban is. Persze ezt soha egy felelős személy nem fogja kimondani. Az oltás is okozott már tragédiát nem csak a vírus...
Részemről befejeztem a témát, várom az önjelölt inkvizitorok korbácsait és hogy csuklani kezdjek
Senki nem állítja, hogy a vakcina nem ölhet. Sajnos ez megeshet, ahogy tudjuk, hogy kialakulhat vérrög az AZ következményeként (igen, nagyon szerencsétlen együttállása kell több dolognak is, de attól még lehet). Ami a kérdés, hogy ha vakcina nélkül meghalna mondjuk 100000 ember egy sokaságból, legyen a sokaság mondjuk 10 millio ember. A vakcinával + vakcinától együttesen meg 1000 (de akár 10000) akkor mi legyen a döntés? A baj az, hogy ezeket a számokat és arányokat a többség nem tudja/veszi figyelembe, szimplán nem érzékeli. Ez nem csak ezzel probléma hanem mindennel, pénz, csillagok, akármi. Ha mondasz egy nagy számot (ok, mondjuk 10 000 000 000) az mekkora, mennyi? Túl nagy és szemmel/ésszel át és felfoghatatlan. Az emberi agy nem erre lett kitalálva. Ugyan ez itt, ha azt mondják, hogy meghalt mondjuk 60000 ember ebben az elmúlt x hónapban a 50 000 000 -ból, ez a szám nem mond semmit. Nem tudsz vele mit kezdeni.Astra zeneca
Nem tudom mi volt az oka. Erre vannak a dokik és @Redgreg hogy megmondják. Egészséges nő, oltás után néhány órával rosszul lett, ennyi.
De az oltás nem lehet hibás, valószínűleg a román traktor kipufogoja tette stabil oldalfekvésbe.
Úgy érzem magam mint egy inkvizíció elé állított vámpir
Pedig csak a kérdezek, úgy lenne korrekt ha az emberek Mindennel tisztába lennének az oltással kapcsolatban. Mert ahogy a korona ölt, az oltás is ölhet, mégha ritkábban is. Persze ezt soha egy felelős személy nem fogja kimondani. Az oltás is okozott már tragédiát nem csak a vírus...
Részemről befejeztem a témát, várom az önjelölt inkvizitorok korbácsait és hogy csuklani kezdjek
Remek, a gond a néhány órával van, mert ha közvetlenül utána, akkor nincs kérdés. Így viszont marad az a kérdés, hogy pszihés, semmi köze hozzá, tök más miatt van köze hozzá, keresztreakció, stb... De nem, ez tuti a vakcina...Egészséges nő, oltás után néhány órával rosszul lett, ennyi.