Nem, te vagy egy rémhírterjesztő aki a hoözzánemértét hangerővel pótolodMit tudom én. De majd megkérdem, hogy ha annyira érdekel. Azért hétvégén nem zavarnám ezzel. De mi vagy te, ÁVH-s kihallgató tiszt, hogy így pattogsz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem, te vagy egy rémhírterjesztő aki a hoözzánemértét hangerővel pótolodMit tudom én. De majd megkérdem, hogy ha annyira érdekel. Azért hétvégén nem zavarnám ezzel. De mi vagy te, ÁVH-s kihallgató tiszt, hogy így pattogsz?
Anyám, ez igazi nyelvi fejtörő lettNem, te vagy egy rémhírterjesztő aki a hoözzánemértét hangerővel pótolod
Ó dehogy, drága barátom! Szimplán csak kíváncsi vagyok. De tőlem bemutathatod a te ösztrogén szintedet is.Mit tudom én. De majd megkérdem, hogy ha annyira érdekel. Azért hétvégén nem zavarnám ezzel. De mi vagy te, ÁVH-s kihallgató tiszt, hogy így pattogsz?
Jobbulást neked!Csak hogy hízzon a mája az oltáselleneseknek: horvátországi nyaralásból szeretettel, pozitív COVID gyorsteszt, lázas, 2 Pfizer oltás után.
Tanulság: érdemes kerülni a francia halottakból angolosan készített steak fogyasztását.
Jelentkezzen az, aki még nem hallotta, hogy a nyers hús, vagy más nyers állati termék fogyasztása egészségügyi kockázattal jár!
Egy finom szalmonellás nyers tojás csodás élmény. De aki nagyon ügyes, az még lépfenére is benevezhet.
Hé, hé, hé, nem én vagyok az Van nekem időm nyaralni???Jobbulást neked!
(Azt hiszem most fog lassan elszabadulni a pokol, bár tudjuk, hogy ilyen sajnos előfordul.)
Már azt hittem.. (Felteszem nem igazán van.. )Hé, hé, hé, nem én vagyok az Van nekem időm nyaralni???
Meg COVID-os is voltam már, valószínűleg van sejtes+nyálkahártya-immunitásom is. Ha esetleg mégis elkapnám, majd jelzemMár azt hittem.. (Felteszem nem igazán van.. )
"7-8 ezer ember lehet, akik nem vették még fel az oltást az egészségügyben - mondta az RTL Klub híradójának Soós Adrianna. A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) elnöke szerint közülük sokan fognak úgy dönteni, elutasítják az oltást. Soós szerint ez súlyos betegellátási gondokat eredményezhet, ideiglenesen akár egész osztályok működése is veszélybe kerülhet."Rengetegen ki fognak lépni!
Becslések és feltételezések. De majd szeptemberben meglátjuk hány ezer oltatlan ápoló/orvos/betegszállító/asszisztens fog szalag mellett dolgozni."7-8 ezer ember lehet, akik nem vették még fel az oltást az egészségügyben - mondta az RTL Klub híradójának Soós Adrianna. A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) elnöke szerint közülük sokan fognak úgy dönteni, elutasítják az oltást. Soós szerint ez súlyos betegellátási gondokat eredményezhet, ideiglenesen akár egész osztályok működése is veszélybe kerülhet."
7-8 ezer ember a tét: Még csak találgatják, okoz-e gondot az egészségügyben a kötelező oltás
Augusztus 1-jétől minden egészségügyi dolgozó számára kötelező a koronavírus elleni védőoltás, akik ezt (méltányolható egészségügyi indok nélkül) elutasítják, szeptembertől nem dolgozhatnak a szektorban. Azt nem tudni pontosan, hogy hány oltatlan egészségügyi dolgozó van, illetve azok mennyire...www.portfolio.hu
Becslések és feltételezések. De majd szeptemberben meglátjuk hány ezer oltatlan ápoló/orvos/betegszállító/asszisztens fog szalag mellett dolgozni.
Meg a többi 40.000-nél is. Azért azt is vedd figyelembe, hogy rengeteg fiatal (<25 éves) dolgozik az egészségügyben, aki halhatatlannak érzi magát vagy már át is esett a nyavalyán, esetleg még az antitestszintje is magas.Ha számodra ez a kisebb kockázat, tegyed.
(Az életerős szót kihagytam a felsorolásból az igaz, bocsánat. Mindenki mérlegelje az előnyöket/hátrányokat. A 7-8 ezer egészségügyes is nyilván így járt el, illetve esetükben ugye latba esett a tudásuk, ismeretük is amikor döntöttek.)
Mitől lenne egy 13 éves ? Kiröhögik ezt a szart amit egy még mindig kísérleti összevissza kommunikált oltási kampánnyal próbálnak kezelni ! Közben meg szépen beérnek azok a gyógyszerek amik oltás nélkül is simán kezelik a szitut !Aztán, ha poszt-covidos lesz, majd széttárod a kezed...
Ugyan 13 éves poszt-covidos nincs az ismeretségi körömben, de 17 (most már 18) éves volt, amikor kijött rajta egy pajzsmirigy túlműködés a 2. fertőzés (1 wuhani+1 brit) után március végén. Pedig ő is egy teljesen egészséges, erős kamasz srác volt, aztán huss.. jött a baj.Mitől lenne egy 13 éves ? Kiröhögik ezt a szart amit egy még mindig kísérleti összevissza kommunikált oltási kampánnyal próbálnak kezelni ! Közben meg szépen beérnek azok a gyógyszerek amik oltás nélkül is simán kezelik a szitut !
"Ez még nem zárja ki, hogy 10-15 év múlva lesz valami nem várt, előre nem látható következménye. Erre egyébként hogy tesztelnek?"Az érdekes az, hogy nektek feltétlen oltáshívőknek minden idézete színtiszta valóság és egyenesen a szentséges globális gyógyszervédelmiellenőrzési szervek által kiadott dogmatika legfelső szintje.
Mi ha fel merünk tenni egy kérdést, ti, a szent tolerancia nevében, már vírustagadóknak bélyegeztek. Miért nem lehet kérdezni? Mert nincs rövid távú hatása? Ez még nem zárja ki, hogy 10-15 év múlva lesz valami nem várt, előre nem látható következménye. Erre egyébként hogy tesztelnek?
Visszatérve a hosszútávú mellékhatásra. Emlékeztek még a híres és melegvérűekre ártalmatlan DDT-re. Háború után éppen, hogy nem kiskanállal adagolták orálisan az éríntetteknek, mert, hogy mennyire nem árt, csak jó van benne. Van olyan felvétel a youtubon amikor a strandoló gyerekeket DDT porral fújták be, míg azok a vízben ugrabugrálnak. És akkor is a híres beton biztos tudású tudósok meg az egyéb gyógyszerellenőrző hatóságok letették a nagy esküt, hogy a szer teljesen ártalmatlan. hogy aztán a 60-es évek végén kiderüljön, hogy egyáltalán nem veszélytelen. Kurva nagy gebaszt csinál a humán genomban. Mi zárja ki azt, hogy a mostani oltásnak nem lehet egy ilyen hatása? A hosszú távú mellékhatást nem tudják ellenőrizni, mert ahhoz évtizedek alatt előálló körülményeket és azok véletlenszerű együtt hatást kéne tudniuk modellezni, akár genom szintjén is. Ami lehetetlen.