Győztek az emuk!Köszönöm, nincs több kérdésem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Győztek az emuk!Köszönöm, nincs több kérdésem
Akkor eséllyel halsz bele az oltásba mint közlekedési balesetbe. De azért kimész az utcára.Angliában egészen más irányú tapasztalatok is vannak! (18-19. oldal)
Majd szépen kiderül, hogy ki mennyire felelős, vagy felelőtlen...
(Lásd a fentebbi szomorú esetet a BBC bemondónőjével. Az én véleményem az, hogy kizárólag az vegye fel a kísérleti vakcinát, akinél ez kisebb kockázat, mint a koronavírus. De ezt már elmondtam párszor. Ezért lettem pária.)
Akkor mi okozza az oltásellenes hozzáállásodat? Mert hogy ezrével hullanak/betegszenek tőle az emberek, az is unalmas. A DNS frissítés is.Hagyjuk már ezt a mikrocsippezést...
Unalmas.
Az a helyzet, hogy az angolok nagyon eröltették (már nem annyira) az Astrat. DE ha ezt a cikket elolvasod, akkor látható, hogy 33M beadott oltásból 309 vérrögképződési esetet regisztráltak, ahol nem is minden érintett halt bele a szövődményekbe.Angliában egészen más irányú tapasztalatok is vannak! (18-19. oldal)
Majd szépen kiderül, hogy ki mennyire felelős, vagy felelőtlen...
(Lásd a fentebbi szomorú esetet a BBC bemondónőjével. Az én véleményem az, hogy kizárólag az vegye fel a kísérleti vakcinát, akinél ez kisebb kockázat, mint a koronavírus elkapás. De ezt már elmondtam párszor. Ezért lettem pária.)
Akkor csak a chemtrail lehetett. De csak mert a mikrochip már "unalmas"!Hagyjuk már ezt a mikrocsippezést...
Unalmas.
A jó hír, hogy elkezdtek szépen visszamászni az oltási számok (első oltás). Azt hiszem, egy héten belül 15-20 ezer lesz az első oltások száma.
Mondjuk ebben az is segít, hogy a tavaszi hullámban megbetegedettek jó része mostanában tudja csak beoltatni magát. Ezen felül a 12-18 év közöttiek körében is be fog gyorsulni az oltás.
Mondjuk már kezdi a marhaságot a PDSZ, hogy online oktatást, de iziben, de ennek inkább oltásgerjesztő hatásai lesznek.
Miután félinformációk, innen onnan hallott szenzációhajhász cikkek, és könyvek alapján próbálsz veszélyesnek beállítani dolgokat, így ne csodálkozz. Tudod, ha az autószerelőnek megpróbálnám elmagyarázni, hogy a motor igenis füsttel működik, mert ha az kijön belőle, az autó megáll, akkor erősen megérdemelném, hogy hülyének nézzen.Amúgy álságos a hozzáállásod a kérdéshez, mivel ezeket az információkat te jobban ismered, viszont leckéztetsz-vizsgáztatsz-degradálsz-személyeskedsz.
Igen, ezért szoktak adott esetben kétszer is gyorstesztelni."
Amit írsz annak nincs semmi értelme, mert már a fertőzöttek megállapítása is alapvetően hibás alapokon nyugszik. Tehát a legelejéről kellene kezdeni, azaz kitalálni valami mást a PCR-tesztek helyett. Ugyanis, attól még, hogy valakinek van egy pozitív PCR tesztje még koránt sem biztos, hogy ténylegesen fertőzött is az illető.
- Minden fertőzött beteg, csak eltérő mértékben. Tudod, van 37.1 fokos láz és vagy 40 fokos is. Mindkettő eltérés a normálistól, csak más mértékben. Ebből nyilván a 40 fokos lázas beteg az, ami gáz."
Erre akartam utalni az első kommentemmel is, és ezért tettem idézőjelbe a fertőzöttek szót. Sajnálom, hogy nem jött át.
Nem, annak <1/5-e, háztartási baleseteknek <1/10-e.Akkor eséllyel halsz bele az oltásba mint közlekedési balesetbe. De azért kimész az utcára.
Ez oké, csak ilyenkor szoktak valami jól hangzó látszatintézkedést hozni, aztán hírtelen kiderül, hogy innen prágából kell valahogy megoldanom, hogy aznap éjfél előtt átlépjem a határt, mert hírtelen határzárolunk, vagy csak átdobjuk az országot pirosba azzal, hogy aki onnan nem ér vissza holnap éjfélig az 2 hét karantén.Most lesz azt fontos nézni, hogy 2 hetes csúszásban mennyi ember hal meg és mennyi lesz annyira súlyos, hogy kórházi kezelést igényel.
Mert lehet, hogy csúnyán fog mutatni a magasabb esetszám, csak ha közben kb. alig hal bele valaki és a kórházak sem lesznek tele betegekkel, akkor remélhetőleg nem kell kemény lezárást.
Maszkviselés vissza, védettségi igazolvánnyal lehet csak tömegrendezvényre menni.
Remélhetőleg ez elég.
Meg a sok oltatlan elhúzhatna végre oltásra.
Az se. Mert az meg felülről potyog...Akkor csak a chemtrail lehetett. De csak mert a mikrochip már "unalmas"!
Egyszer már mondtam egy éve. Személyes.Akkor mi okozza az oltásellenes hozzáállásodat? Mert hogy ezrével hullanak/betegszenek tőle az emberek, az is unalmas. A DNS frissítés is.
Vagy a D vitamin/ivermectinben hiszel? Vagy a természetes szelekcióban? Vagy?
Te is a BBC-n vagy bemondó!Egyszer már mondtam egy éve. Személyes.
De hasonló, mint Lisa Shaw esete...
Akkor maradj vele egyedül tudatod magányában. Most kezdjen el mindenki kampányolni a munka ellen, akinek a családban meghalt valaki üzemi balesetben? De van még sok lehetőség.Egyszer már mondtam egy éve. Személyes.
De hasonló, mint Lisa Shaw esete...
Azok a gaz , tudatlan Japók politikát csinálnak csak belőle ! LOLVisszahívtak több mint másfél millió adag Modernát szennyeződés miatt
Japánban visszahívtak 1,63 millió adag, koronavírus elleni Moderna vakcinát szennyeződés […]karpathir.com
Visszahívtak több mint másfél millió adag Modernát szennyeződés miatt
Japánban visszahívtak 1,63 millió adag, koronavírus elleni Moderna vakcinát szennyeződés […]karpathir.com
A NikkeiAsia szerint valamilyen fémes anyag, amely reagál a mágnesre!Mi lehet vajh' az a titokzatos idegen anyag, ami miatt vissza kellett küldeni?
Nem döntök úgy. Megszereztem az immunitást természetes úton a betegségen való áteséssel.Ha esetleg mégis úgy döntessz, hogy elmész beoltatni magad,
Nem foglalkozok ilyesmivel, de egy Életre, egyszer lehet megszületni!csináltass friss horoszkópot,
2023!a Pfizer-t már nem hívhatod "kísérleti vakcinának".
Ez az én olvasatomban azt jelenti , hogy te úgy érzed jobban vágod a dolgokat mint Risvai Prof. ! Kemény vagy Csoki !
- a riboszómák a sejtmagon kívül vannak, ha a sejtmembránon átjut az mRNS, akkor már készülhet fehérje máris. DNS-nél a sejtmagon kívül nincs DNS dependens RNS polimeráz, úgyhogy azt vinni kell magával (vektorvakcina) vagy valahogy el kell jutnia a DNS-nek a sejtmagba és az ottanit használni.
- a Pfizerben a tüskefehérjé kívül van még RNS depedens RNS polineráz "recept" is, ami felszaporítja a bejutott mRNS-t, fokozza a tüskefehérjetermelést.
Ami egyébként gyengébb védettséget ad, mint egy oltás.Nem döntök úgy. Megszereztem az immunitást természetes úton a betegségen való áteséssel.
Aki magasabb szinten tanult valaha biológiát, az ezzel tisztában van. Ehhez nem kell egyetemi tanárnak lenni.Ez az én olvasatomban azt jelenti , hogy te úgy érzed jobban vágod a dolgokat mint Risvai Prof. ! Kemény vagy Csoki !