Az a baj, hogy az van jelenleg, hogy nyilvánvalóan egy rutin influenza szintű göthösség miatt üvöltenek...
Hát hogy is mondjam... maradjunk annyiban, hogy azért ezt a szintet már egy kicsit meghaladta a tudásunk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a baj, hogy az van jelenleg, hogy nyilvánvalóan egy rutin influenza szintű göthösség miatt üvöltenek...
Szia,Azok, akik bejelentették a munkásaikat kaptak támogatást
Szia,
Ezt te elhiszed?
van a tudomány, és nincs más szemszög. Persze tudom, tudom, te jobban tudod. Meg a józsi is a kocsmából.De, a te szemszögedből, hiszen itt vagyunk másik szemszöggel rendelkezve.
persze, én meg egy embert, aki véletlen gamma sugárzás miatt néha átváltozik naggyá és zöldé...Csak úgy mellékesen ismerek embert aki még az átkosban illegális emberkísérletekben vett részt gyógyszerrekel
nagyjából az az egy Contegan...Globálisan hány krach jutott át a szuper szervezeteken?
Talán néha nem ártana...Higgyetek a statisztikának.
Vagy oltásellenes vagy, vagy nem vagy az. Igen vagy nem. Nincs de én csak részben, meg hát tulajdonképpen...Nincs itt egy 100%-os oltástagadó sem, pedig kibaszottul szeretnétek
100 éve bevágtak volna karanténba, 200 éve szintén, és ha elkaptad ott is döglesz meg, mert az orvos be se mehetett volna. MOst meg sírsz, hogy juj juj a gonosz állam bántik, me nem mehetek kocsmázni.a hozzá kapcsolódó jelenkori társadalmi folyamatokkal,
Ahogy amiatt se felel senki, hogy van puska. Viszont majd magyarázd meg a bírónak, hogy jaj hát drága uram, senki nem felelős, há csak vót egy puskám, oszt lőttem vele az embereket. Van védekezési lehetőség a covid ellen. Aki ezek ellen lázít, az minden meghalt ember haláláért felelős.ember itt nem felel a léte miatt te szuperintelligencia.
Annak a felét elütötte a villamos, a másik fele Józsi meg beszaladt a traktor elé...Ellenben az emberi készítményeknek van halálos áldozata.
Igen, a jogszabályok azok, amik korlátozáson és az ipari behelyettesítésén kívül nem sokat adtak a létéhez.
csak olyan nem létezett.Idekeverheted az elmúlt évszázadok kevésbé profitközpontú és más becsületet lépviselő embetípusát
Nem hiszem... Szerintem kezet csókolt volna a tudós doktoroknak, hogy megmentették a felességét.Az ükapám szerintem akkora pofont adna, hogy egy ilyen társadalomban nem mészárolom le az elmebetegeket akik tönkrebasszák a bolygót, hogy ihajj.
Mi köze ennek ahhoz, hogy te azért rontod itt a levegőt, mert ezeket a gyógyszereket, vakcinákat kifejlesztették?Garantált, hogy ez a kedves és jó és életekért aggódó ember sohasem kezdett el aztán harci gázokat fejleszteni ugye?
Ezt a futuret úgy hívják, hogy tetanusz oltás. A DiPaTe oltás részeként, már kisgyermekkorban kötelezőMásrészt igen egyoldalú a megközelítésed, mert ugyan elfertőződés miatt nem kell levágni a nagy többség lábát
Tudod azért civilizációs betegségek, mert megéled őket. Valóságban amúgy mostanra arányaiban kevesebben halnak meg ezekben, mint 200-100 vagy éppen 50 éve, de mivel nagyságrendekkel többen élik meg azt a kort, hogy ezek kialakulhassanak, mert nem halnak bele pl.: egy tüdőgyulladásba, vagy nem viszi el őket a lepra, így látszólag ezek mennyivel veszélyesebbek mint a fertőzések. De ez kb olyan, hogy manapság többen halnak meg iparibalesetben, mint medvetámadásban, tehát a vadászat rossz, a medve nem veszélyes. Az, hogy 100 éve meg éppenséggel 2x ennyien haltak meg ipari, és 10000x ennyien medvetámadásban már elfelejtődött. Konklúzió a hozzád hasonlóktól: hát a medvét tökön lehet rúgni, az nem bánt, de az ipart tiltsuk be, mert sokan meghalnak miatta.a civilizációs betegségnek nevezett(tehát ez van, ez nem rossz, ezzel jár, bezzeg a...) betegségek szövődményeiként.
Ki is a felelős azért ha elhízik? Nem az ülőmunka.Ja, napi nyolc-tíz órában ülve és hízva a munka miatt, amit ha nem végez, akkor élősködés miatt fröcsögsz rá.
Te kívánod a szabályok nélküli vadkapitalista világot, nem én. Mond meg nekik te, hogy mindenért a gonosz törvények felelősek.Mondd a bányásznak, vagy a segédmunkásnak hogy ne legyen szilikózisos mert olyan kurva fejlett a világ és van tetanusz
De ha azt mondom, hogy ott a tömegközlekedés, lehet ám 100 mnél többet is sétálni, akkor a rohadt elnyomó vagyok. pedig a séta is edzésondd az irodistának, hogy este, mikor csak nézni akar ki a fejéből de a gyerekért kell mennie, ugyanakkor fusson és edzzen.
Igen, a te fajtád szerint mindig a másik a hibás, ő soha nem tehet a sorsáról. Csak a köcsög főnök, a rohadt állam, mindenki, csak önmaga nem.Mondd a kirúgott negyvenesnek, aki a kápó mentalitású kisköcsög középvezető miatt nem ment orvoshoz amikor kellett volna, majd a betegsége miatt megváltak tőle és onnantól nincs tb-je ellátásra, hogy élősködő.
Felőlem mehetsz Kanadába, Ausztráliába Lakatlan szigetre is. Lényeg, hogy ha nem tetszik a civilizált világ le lehet innen lépni. Ja de várj, azért az utak, az áram, az internet, a telefon stb az kellene. De a közösségért tenni az már büdös.Fura, hogy Szibériáig küldenél, persze értem, hiszen itthon a szabálynáci köcsögmentalitás szerint nincs jogom a természetben a bolygón élő élőlények jogaival a bolygón élő élőlényeknek megfelelően élni, hanem az elhullott szarvasagancs is a kis geci kápómentalitás ajándéka.
Ha beoltatod magad nagyságrendekkel csökken az esélye annak, hogy létrejöjjönHa létrejön a géntranszfer, akkor az ellen védeni fog az oltás?
Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, a súlyos lefolyás ellen már az alap vakcináció is gyakorlatilag 100%-osan véd. De egy 10 %os mortalitású vírusos betegség esetén aztán rohadtul leszarnám, hogy a 26. oltást kapom, vagy csak a 24.et. Sőt mondok neked valamit, legyen meg az a géntranszfer. Legalább a sok oltásellenes fullretard megtapasztalja, hogy mennyire programozható az immunrendszerük...Vagy azellen a huszonhatodik lesz jó, aztán már reménykedjünk
Igen, ahogy minden egyéb védőoltásnál is megkülönböztetik az önhibáján kívül nem olthatót, az oltásellenestől.Funkcionálisan megkülönbözteted őket a szándékosan nem oltottaktól, vagy a fertőzőképességük miatt tőlük is megvonnád az emberi élet jogait?(
Majd ha tüdőgyulladást/vakbélgyulladást kapsz, eltöröd a lábad stb. akkor is hangoztasd ezt. Hisz ott az immunrendszered. És a gdp isten ellen amúgy is lázadsz.Mit ide immunrendszer, csak az oltás segíthet, mert különben a szervezetem alakít ki védelmet akármi is ez és akkor aztán gdp isten nem szeret majd.
Totál későn és akkor is ostobán.Hol engedték el? Folyamatosan szigorítottak nyár végétől a gyakorlatilag teljes lezárásig...
Arról valóban nem. Csak az már a 3. hullám után volt...Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezt hogy kellett volna kivitelezni? És miért a kormány tehet arról, hogy az első napsugárra tömegekben ömlött a fővárosi proli mindenhová maszk nélkül, mer ő megteheti?
Egy tanár mióta átlagos kockázatú? Amikor egyes helyeken a tanári kar lényegében 50+-os és szinte senki sem fitt?Baromi elegem van abból, hogy az átlagos kockázatú oltási csoportokat akarja mindenki előrenyomni, elmondanád mi a francért? Mivel fontosabb Józsi a tanár, mint Józsi a villanyszerelő? Mert a vírust elkapni ugyanannyi esélyük volt, de oktatni simán "oktattak" (erről is legendák szólnak, hogy ez mennyire ment) távoktatásban, de villanyt nehezebb úgy szerelni...
Hát igen, a COVID a hard fehérítés is volt a vendéglátósoknál.A sok adócsaló kisvállalkozást kellett volna megmenteni a becsületes dolgozók, és vállalkozások pénzéből? Azok, akik bejelentették a munkásaikat kaptak támogatást, akik feketéztek nem. Sajnos így se elég ment csődbe közüllük.
Cserébe nem ültek egymás nyakában az emberek a Móriczon, Astorián, Deákon, Kálvinon. Ez nem fekete-fehér. Ha 21. órától kijárási tilalom van, akkor nem tudsz kiskaput hagyni.Lásd a 19-es boltzár és egymás nyakában álltak az emberek.
De az esetek nagyobb részében nem mentek.A boltzár végetért és megszűnt a boltban a tömeg, mert így a meló után beesők mehettek később is.
Hmm: Rendezvény létszámkorlátMár szept végén 1000-es nagyságrendben volt a napi igazolt új esetszám és NOVEMBERIG szart sem csináltak.
Arra is vonatkozott a válaszomArról valóban nem. Csak az már a 3. hullám után volt...
Amióta tömegesen tesztelték őket, és a fertőzési rátájuk nem volt magasabb mint más foglalkozást űzők körében.Egy tanár mióta átlagos kockázatú? Amikor egyes helyeken a tanári kar lényegében 50+-os és szinte senki sem fitt?
És mivel most vagyunk és most ez a hivatalos álláspont, most éppen ez a tévedhetetlen és örökre az lesz, mint ahogy korábban is mindig az volt.van a tudomány, és nincs más szemszög. Persze tudom, tudom, te jobban tudod. Meg a józsi is a kocsmából.
Nem érdekel erre a felhozott baromság. Így van részemről.persze, én meg egy embert, aki véletlen gamma sugárzás miatt néha átváltozik naggyá és zöldé...
nagyjából az az egy Contegan...
Remélem, hogy sohasem olvasom tőled az életben az "annak a statisztikának hiszek..." szállóigét.Talán néha nem ártana...
Értem, mert te azt mondtad, akkor én és mindenki más a sktulyád szerint fekete és fehér. Mi az, hogy nincsen részben? Te ezek szerint fogcsikorgató szorítással vagy idióta? Ha értelmes vagy, akkor szükségszerűen gonosz és alja féreg vagy a legalapvetőbb emberi tulajdonságokat és működést megkérdőjelezve. Ezen kívül a másik lehetőség, hogy egy kibaszott fogyatékos vagy, egy idióta.Vagy oltásellenes vagy, vagy nem vagy az. Igen vagy nem. Nincs de én csak részben, meg hát tulajdonképpen...
Úgy emlékszek, hogy nem estem kétségbe mikor megittuk azokat a söröket a téren, de világosíts fel, ha máshogy emlékszel.100 éve bevágtak volna karanténba, 200 éve szintén, és ha elkaptad ott is döglesz meg, mert az orvos be se mehetett volna. MOst meg sírsz, hogy juj juj a gonosz állam bántik, me nem mehetek kocsmázni.
Felvettem a maszkot, oda mentem ahová muszáj volt(sokszor így van nem a covid miatt, mert egy csomó dolog nem érdekel és nem megyek oda), nem köhögtem másokra. Egyedül a jelen foskoktél gyorsasággal összecsapott politikailag kibaszott módon erőltetett kovidvakcina amit nem szeretnék magamba nyomatni.Ahogy amiatt se felel senki, hogy van puska. Viszont majd magyarázd meg a bírónak, hogy jaj hát drága uram, senki nem felelős, há csak vót egy puskám, oszt lőttem vele az embereket. Van védekezési lehetőség a covid ellen. Aki ezek ellen lázít, az minden meghalt ember haláláért felelős.
Köpés.Annak a felét elütötte a villamos, a másik fele Józsi meg beszaladt a traktor elé...
Megvan most is, minek olvasni?Kellemes olvasgatást a szabályok nélküli vadkapitalista világról...
csak olyan nem létezett.
Igen, ahogy normális ember teszi. Aztán akinek a rokonát kísérletekben kinyírta valamelyik tudós annak is kezelt csókoltak? Vagy az nem úgy tudós?Nem hiszem... Szerintem kezet csókolt volna a tudós doktoroknak, hogy megmentették a felességét.
Nem baszdmeg. Ebben látszik a nagy büdös különbség. Azért élek itt, mert két eltérő nemű egyede a fajunknak szaporodási aktus során létrehozott az ivarsejtejeiből és felnevelt. Adott ehhez pluszt esélyesen a modern vakcináció és orvostudomány, de az a helyzet, hogy ritkán szorultam ellátásra bár kötelességből elmentem megvizsgáltatni magam. Tudod úgy kerültünk erre a bolygóra, hogy a két évszázadnyi modern számodra életadomány tudomány előtt homo sapiensből is vagy százezer generáció született, nőtt fel, szaporodott és egy részük meg is öregedett enélkül, szóval kicsit visszább az arcból.Mi köze ennek ahhoz, hogy te azért rontod itt a levegőt, mert ezeket a gyógyszereket, vakcinákat kifejlesztették?
Jaja. Tehát semmi közük ahhoz amit sikerült kialakítani mint civilizált és szabályozott élet?Tudod azért civilizációs betegségek, mert megéled őket. Valóságban amúgy mostanra arányaiban kevesebben halnak meg ezekben, mint 200-100 vagy éppen 50 éve, de mivel nagyságrendekkel többen élik meg azt a kort, hogy ezek kialakulhassanak, mert nem halnak bele pl.: egy tüdőgyulladásba, vagy nem viszi el őket a lepra, így látszólag ezek mennyivel veszélyesebbek mint a fertőzések. De ez kb olyan, hogy manapság többen halnak meg iparibalesetben, mint medvetámadásban, tehát a vadászat rossz, a medve nem veszélyes. Az, hogy 100 éve meg éppenséggel 2x ennyien haltak meg ipari, és 10000x ennyien medvetámadásban már elfelejtődött. Konklúzió a hozzád hasonlóktól: hát a medvét tökön lehet rúgni, az nem bánt, de az ipart tiltsuk be, mert sokan meghalnak miatta.
Hát persze, hiszen nem kötelező, csak ha nem csinálja, akkor dögöljön meg.Ki is a felelős azért ha elhízik? Nem az ülőmunka.
Nem, te kívánod az összes vívmányával együtt és mint ajándékot citálod a cukorbetegséggel, szív és idegrendszeri problémákkal, sugárbetegséggel, nehézfémmérgezéssel együtt.Te kívánod a szabályok nélküli vadkapitalista világot, nem én. Mond meg nekik te, hogy mindenért a gonosz törvények felelősek.
Adj neki időt is hozzá! Akkor elhiszem, hogy nem csak egy ugató kis kápó vagy.De ha azt mondom, hogy ott a tömegközlekedés, lehet ám 100 mnél többet is sétálni, akkor a rohadt elnyomó vagyok. pedig a séta is edzés
Nézd. Nem szokásom a felelősséget hárítani szerintem, (ha akarod megadom volt a kollégáim elérhetőségét, akikkek nagyon sokat voltam összezárva, tehát hiteles információt adhatnak erről), ugyanakkor veled ellentétben talán nem vagyok függvénye mások gondolatainak annál jobban mint amennyi szükséges a nyugalmamhoz. És azért valljuk be pártatlanul, hogy kicsivel több erőforrással és kényszerítőeszközzel rendelkeznek a dolgok menetének befolyásolásához mint mondjuk én vagy egy random Józsi bácsi az utca végéről, szóval azért ismét visszább az arcból, mert hülyén mutat.Igen, a te fajtád szerint mindig a másik a hibás, ő soha nem tehet a sorsáról. Csak a köcsög főnök, a rohadt állam, mindenki, csak önmaga nem.
Csak itthon nehogy normális mi? Akárhol szívesen javaslod, csak itthon köcsögösködhess. Ez az egy amivel tehetek a közösségért igaz? Az összes többi, amit tettem esetleg, az semmi, mert te hiszel a covidvakcina jóságában az összes eddig vele szemben felmerült baromság ellenére is. Uge tudod, hogy nem az állam és nem is te találtad fel az utat, a telefont, meg egyik ilyet sem? Mert akkor gyorsan netezz kicsit, ha így hiszed.Felőlem mehetsz Kanadába, Ausztráliába Lakatlan szigetre is. Lényeg, hogy ha nem tetszik a civilizált világ le lehet innen lépni. Ja de várj, azért az utak, az áram, az internet, a telefon stb az kellene. De a közösségért tenni az már büdös.
Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, a súlyos lefolyás ellen már az alap vakcináció is gyakorlatilag 100%-osan véd. De egy 10 %os mortalitású vírusos betegség esetén aztán rohadtul leszarnám, hogy a 26. oltást kapom, vagy csak a 24.et. Sőt mondok neked valamit, legyen meg az a géntranszfer. Legalább a sok oltásellenes fullretard megtapasztalja, hogy mennyire programozható az immunrendszerük...Ha beoltatod magad nagyságrendekkel csökken az esélye annak, hogy létrejöjjön
Lehet, viszont jelen esetben 0% esélyem van a vakcina mellékhatásra.Ha beoltatod magad nagyságrendekkel csökken az esélye annak, hogy létrejöjjön
De ha fertőz, akkor azért fröcsögsz egy jót majd mi?Igen, ahogy minden egyéb védőoltásnál is megkülönböztetik az önhibáján kívül nem olthatót, az oltásellenestől.
TB. Ha fizetem, az ellenszolgáltatás nem ajándék. Azért fizetem. Ha ajándék lenne, nem kellene fizetnem és tolhatnád ezt a nagymellényes tudósságot. Szóval maradjunk a realitás talaján. HA nem fizetném a tb-t de fizetnék egy magánszolgáltatásért, az akkor sem ajándék. Kicsit sem. Ici-picit sem. Szóval vissza-vissza az arcból.Majd ha tüdőgyulladást/vakbélgyulladást kapsz, eltöröd a lábad stb. akkor is hangoztasd ezt. Hisz ott az immunrendszered. És a gdp isten ellen amúgy is lázadsz.
Lesz itt még tripla marsi variáns isneptunusz variáns már csak kevésbé nem lesz halálos?
Hanem 18:30-kor bandáztak és ittak a fiatalok a plázák előtt.Cserébe nem ültek egymás nyakában az emberek a Móriczon, Astorián, Deákon, Kálvinon. Ez nem fekete-fehér. Ha 21. órától kijárási tilalom van, akkor nem tudsz kiskaput hagyni.
És mivel most vagyunk és most ez a hivatalos álláspont, most éppen ez a tévedhetetlen és örökre az lesz, mint ahogy korábban is mindig az volt.
Nem érdekel erre a felhozott baromság. Így van részemről.
Remélem, hogy sohasem olvasom tőled az életben az "annak a statisztikának hiszek..." szállóigét.
Értem, mert te azt mondtad, akkor én és mindenki más a sktulyád szerint fekete és fehér. Mi az, hogy nincsen részben? Te ezek szerint fogcsikorgató szorítással vagy idióta? Ha értelmes vagy, akkor szükségszerűen gonosz és alja féreg vagy a legalapvetőbb emberi tulajdonságokat és működést megkérdőjelezve. Ezen kívül a másik lehetőség, hogy egy kibaszott fogyatékos vagy, egy idióta.
A kétkedés, megfontolás, tapasztalás, információfeldolgozás tilos a polgárnak, bizonyos általad meghatározott kategória alatti átlagembernek? Vagy összességében ezzel azt akarod mondani, hogy a normális működésű ember annyira fekete fehér működésű, hogyha szereti a gombát, akkor a galócát is megeszi, mert szereti a gombát és kész, ellenben ha nem akar galócát enni, akkor csiperkét sem ehet?
Szóval úgy őszintén megfontolva, vagy dobj fel egy pénzérmét, alja gonosz féreg mentalitású ember vagy, vagy idióta ezzel a létfelfogással?
Úgy emlékszek, hogy nem estem kétségbe mikor megittuk azokat a söröket a téren, de világosíts fel, ha máshogy emlékszel.
Felvettem a maszkot, oda mentem ahová muszáj volt(sokszor így van nem a covid miatt, mert egy csomó dolog nem érdekel és nem megyek oda), nem köhögtem másokra. Egyedül a jelen foskoktél gyorsasággal összecsapott politikailag kibaszott módon erőltetett kovidvakcina amit nem szeretnék magamba nyomatni.
Köpés.
Megvan most is, minek olvasni?
Igen, ahogy normális ember teszi. Aztán akinek a rokonát kísérletekben kinyírta valamelyik tudós annak is kezelt csókoltak? Vagy az nem úgy tudós?
Nem baszdmeg. Ebben látszik a nagy büdös különbség. Azért élek itt, mert két eltérő nemű egyede a fajunknak szaporodási aktus során létrehozott az ivarsejtejeiből és felnevelt. Adott ehhez pluszt esélyesen a modern vakcináció és orvostudomány, de az a helyzet, hogy ritkán szorultam ellátásra bár kötelességből elmentem megvizsgáltatni magam. Tudod úgy kerültünk erre a bolygóra, hogy a két évszázadnyi modern számodra életadomány tudomány előtt homo sapiensből is vagy százezer generáció született, nőtt fel, szaporodott és egy részük meg is öregedett enélkül, szóval kicsit visszább az arcból.
Jaja. Tehát semmi közük ahhoz amit sikerült kialakítani mint civilizált és szabályozott élet?
Hát persze, hiszen nem kötelező, csak ha nem csinálja, akkor dögöljön meg.
Nem, te kívánod az összes vívmányával együtt és mint ajándékot citálod a cukorbetegséggel, szív és idegrendszeri problémákkal, sugárbetegséggel, nehézfémmérgezéssel együtt.
Adj neki időt is hozzá! Akkor elhiszem, hogy nem csak egy ugató kis kápó vagy.
Nézd. Nem szokásom a felelősséget hárítani szerintem, (ha akarod megadom volt a kollégáim elérhetőségét, akikkek nagyon sokat voltam összezárva, tehát hiteles információt adhatnak erről), ugyanakkor veled ellentétben talán nem vagyok függvénye mások gondolatainak annál jobban mint amennyi szükséges a nyugalmamhoz. És azért valljuk be pártatlanul, hogy kicsivel több erőforrással és kényszerítőeszközzel rendelkeznek a dolgok menetének befolyásolásához mint mondjuk én vagy egy random Józsi bácsi az utca végéről, szóval azért ismét visszább az arcból, mert hülyén mutat.
Csak itthon nehogy normális mi? Akárhol szívesen javaslod, csak itthon köcsögösködhess. Ez az egy amivel tehetek a közösségért igaz? Az összes többi, amit tettem esetleg, az semmi, mert te hiszel a covidvakcina jóságában az összes eddig vele szemben felmerült baromság ellenére is. Uge tudod, hogy nem az állam és nem is te találtad fel az utat, a telefont, meg egyik ilyet sem? Mert akkor gyorsan netezz kicsit, ha így hiszed.
Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, a súlyos lefolyás ellen már az alap vakcináció is gyakorlatilag 100%-osan véd. De egy 10 %os mortalitású vírusos betegség esetén aztán rohadtul leszarnám, hogy a 26. oltást kapom, vagy csak a 24.et. Sőt mondok neked valamit, legyen meg az a géntranszfer. Legalább a sok oltásellenes fullretard megtapasztalja, hogy mennyire programozható az immunrendszerük...
Lehet, viszont jelen esetben 0% esélyem van a vakcina mellékhatásra.
De ha fertőz, akkor azért fröcsögsz egy jót majd mi?
TB. Ha fizetem, az ellenszolgáltatás nem ajándék. Azért fizetem. Ha ajándék lenne, nem kellene fizetnem és tolhatnád ezt a nagymellényes tudósságot. Szóval maradjunk a realitás talaján. HA nem fizetném a tb-t de fizetnék egy magánszolgáltatásért, az akkor sem ajándék. Kicsit sem. Ici-picit sem. Szóval vissza-vissza az arcból.
Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, a súlyos lefolyás ellen már az alap vakcináció is gyakorlatilag 100%-osan véd. De egy 10 %os mortalitású vírusos betegség esetén aztán rohadtul leszarnám, hogy a 26. oltást kapom, vagy csak a 24.et. Sőt mondok neked valamit, legyen meg az a géntranszfer. Legalább a sok oltásellenes fullretard megtapasztalja, hogy mennyire programozható az immunrendszerük...Redgreg said:
Ha beoltatod magad nagyságrendekkel csökken az esélye annak, hogy létrejöjjön
Aki felfedezné, hogyx kell az immunrendszert "programozni" az totálisan halálra keresné magát... Nem lennének autoimmun-betegség, rák, fertőzések, viszont szervátültetés állatból meg minden mennyiségben.Mint korábban megírtuk, Japánban fel kellett függeszteni az oltásokat a Moderna oltóanyagával, mert a legfrissebb esetnél egy gyógyszerész több fekete részecskét vett észre az egyik, vakcinát tároló üvegcsében.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233319/
Kérdéseim:Simán kötelező oltás kellett volna. Azt adni, ami van, nem válogatni. Ha válogatni van lehetőség, mert többfajta oltás van, azt is az orvosra bízni, ahogy minden gyógyszer esetén.
És ha a DiPaTebe halsz bele ki lesz az?
- Ha belehalok az oltásba az állam, az oltó orvos vagy pedig a vaxx gyár fogja eltartani a következő 50 évben a családomat?
- mi lesz a következő szar amit
Embergyűlölő...fasság ellenes vagyok
Van vele 40 év tapasztalat és az VÉD.És ha a DiPaTebe halsz bele ki lesz az?
JKérdéseim:
- Miért lenne kötelező egy olyan oltás, ami nem VÉD, hanem lecsökkentHETI a tüneteket és az emberek 95%-nak nincs rá szüksége?
- Ha belehalok az oltásba az állam, az oltó orvos vagy pedig a vaxx gyár fogja eltartani a következő 50 évben a családomat?
- mi lesz a következő szar amit belém akarnak majd kötelezően tolni?
Ha valami ilyesmi helyen akarok élni, majd elmegyek Észak-Koreába.
(Off, nem vagyok oltás ellenes, fasság ellenes vagyok)
Minden oltás ilyen. Tipikusan hasonló az infulenzaoltás. 60%-os hatékonyságú emlekeim szerint. Minden évben követi a vírus mutációit. Itt is erre kell felkészülni. Nincs 100%-os védelem, ezt el kell feljteni, kockázatokat lehet hatékonyan csökkenteni, hogy zavartalan életet élj. Az oltásnál nincs jobb megoldás.Kérdéseim:
- Miért lenne kötelező egy olyan oltás, ami nem VÉD, hanem lecsökkentHETI a tüneteket és az emberek 95%-nak nincs rá szüksége?
Jogos kérdés. De háború esetén ha meghalsz a fronton, ki tartja el a családod?? A közösség egészségéért ezt a minimális kockázatot muszáj vállalni. De mondhatod azt lexarod. Akkor vállalod hosszú távon a maszkot és a korlátozó intézkedéseket folyamatosan, amikor az eü. ciklikusan túltelitődik. Jóval nagyobb sansszal halsz meg, illetve mások is. Ezt mutatják a többlethalálozási stazisztikák, amik tavaly oltás nélkül szépen kilőttek.
Sajnos most sem kötelező. Puhapöcs kormányok vannak, ilyen világot élünk. Inkabb szopunk meg sírunk, pedig a megoldás az orrunk előtt, de az nem kell.
- mi lesz a következő szar amit belém akarnak majd kötelezően tolni?
Azt vágod, higy Putyintól kezdve SleepyJoe-ig, Kínán át az EU-ig mki olt??? Mki hülye csak az önjelölt próféták okosak??Van vele 40 év tapasztalat és az VÉD.
Az influenza oltással kellene hasonlítani, mert azzal egy kategória. Na az sincs fasiszta korlátozásokhoz kötve...még.