Miért akarnak, most már gyerekeket is tömegesen leoltani
Gondolom, mert az osztálytársaik nem csípik őket...
Beoltani meg azért, mert a nyájimmunitáshoz szükséges az, hogy potenciális terjesztők ne maradjanak.
elenyésző nemhogy a súlyos, de még a szimpla lebetegedés is egy esetleges megfertőződés után!
1. Még így is magasabb kockázat, mint az oltásoké.
2. A hosszú covidról mit mond az azték asztrológia?
miért nem a potenciálisan kockázati csoportokat akarják oltásra kötelezni első
A helyzet az, hogy senkit nem akarnak kötelezően oltani, kivéve a védekezésben feltétlenül fontos csoportot.
Például aki megszerezte az immunitást természetes úton, azt miért fenyegetik, presszionálják, zsarolják, diszkriminálják?
Ezért kapnak olyanok is védettségit, akiknél senki az életben nem vizsgálta, hogy tényleg védettek is?
Jóllehet erősebb védettséget ad mint pl. a Pfizer, ezt több kutatás igazolta!
Az asztrológiai szemle szerint?
Mindezt ráadásul úgy, hogy a tömeges oltás semmit sem lassított a terjedésen, lásd Egyesült Királyság, Izland, Izrael, de bármelyik agyonoltott országot meg lehet nézni!
Ahol, a VALÓDI kutatások azt mutatják, hogy a fertőzöttek elsöprő többsége oltatlan. Mivel, a nyájimmunitás mindenhol messzebb van, mint Makó Jeruzsálemtől.
. A koszban élő afrikai metropoliszokban miért nem tud terjedni a koronavírus? Ott miért nem erőltetnek apartheid társadalmat?
Nem tudom, de egyes furcsa vélemények szerint, ott ahol a legķözelebbi kórház 2 órára van, autóval, és ott villany sincs, súlyosan csökkenti az elvégzett covid tesztek számát. Persze lehet, ezek tévednek.
Hol marad a tömegközlekedési eszközök, közterek fertőtlenítése, mint 2020 tavaszán? Most már ez egy veszélyesebb Delta-variánsnál nem olyan fontos? Hát, hogy van ez kérem?
Jéée tudsz értelmes kérdést is feltenni?
Ez egy példa volt arra, hogy minden korszakban vannak idióták, akik tudni vélik mi a társadalom érdeke, sőt, rá is erőszakolják a társadalomra.
Melyik orcosi/gyógyszerészeti/élettudományi egyetemről szerezted a diplomád?
Ezek a folyamatok - amik zajlanak-, pedig olyan visszaélésekre adnak majd lehetőséget, amiből sok jó véleményem szerint nem sülhet ki.
Hmm, jaja, szerintem se kéne tehénvírussal kötelezően beoltani a lakosságot, ahogy a polio vakcinákra se értem mi alapján lehet kényszeríteni bárkit is. Hiszen ki a francot érdekel az a napi párezer halott, és évi 5-6000 vastüdős?
Nekem a könyvelőm azért nem vette fel a második Pfizer oltását, mert az első oltása után ízületi problémái léptek fel
Akkor a könyvelőd menjen el az orvosához, és beszélje meg vele. 99%ban ugyan semmi köze hozzá, de hát na.
De tényleg, nem lehet vagdalkozás nélkül vitatkozni?
Hónapokig próbáltam.
@Blitz97 kolléga sokkal tovább bírja, mint én. De mostanra elfogyott a türelmem. És baromira unom, hogy bármilyen érvre, legyen az a Lancet, a PNAS, vagy a Naturrel alátámasztva a válasz az, hogy nem hörög a paraszt, meg az élet iskolája, meg a mars a jupiterben van, és ezért. Nos a sok idióta meg az anyjába menjen...