Járványok, fertőzések

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 4082

Guest
Ez hülyeség volt tőled. Ha annyira politikát vinne, nem pfizerozta volna össze magát.
Hmm, elkapott egy lázas, torokfájásos betegséget, egy ilyen járvány közepén, és nem az orvoshoz ment, hanem itt leírta, hogy hát a pfizer milyen szar, ha covidos. Mindezt a pártunk és kormányunk álltal vívott szabadságharc közepén, ahol az egyetlen berendelt vakcina a kínai. Neeem, neem visz bele politikát.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 581
26 231
113
Hmm, elkapott egy lázas, torokfájásos betegséget, egy ilyen járvány közepén, és nem az orvoshoz ment, hanem itt leírta, hogy hát a pfizer milyen szar, ha covidos. Mindezt a pártunk és kormányunk álltal vívott szabadságharc közepén, ahol az egyetlen berendelt vakcina a kínai. Neeem, neem visz bele politikát.
Semmi ilyet nem írt ! Szimpla faszságot reagáltál !

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 410
36 409
113

??? Bárki aki ma este regisztrál az megkapja a 3. oltásként másnap a Pfizeredet, kb.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 347
96 736
113
Nebassz! Majd minden héten jön Pfizer, azt hiszem abból van most a legtöbb. Keletit helyesen akkor rendelt Orbán, amikor hiány volt oltásból és nyugati nem jött elég gyorsan. Politikát az visz bele aki a keleti vakcinák ellen hergelt, amikor alternatívát nem tudott felmutatni.

3 Pfizer után igenis gáz, ha vkit lazasan ledobja a covid. Azt feltételezni, hogy azt kapta el, logukus amikor épp robban a negyedik hullám.

BJani

Well-Known Member
2020. január 28.
1 492
3 938
113
Én egy órája megkaptam a harmadikat amúgy, két műhold után most jó modern csipet kaptam, már érzem is, hogy átprogramozta a DNS-em is. :p

Visszajelzésként, a péntek déli oltás után este 11-kor kezdtem rosszul érezni magam. Éjjel nagyon sz.r volt, pulcsiban dupla paplan alatt vacogás, 39.0 és hasonlók, így 3/4 négykor bevettem egy Algoflexet rá egy órára el is tudtam aludni. Szombaton napközben is hulla voltam, délután is volt még 39.0, megint bevettem Algoflexet, este 7 fele kezdett normalizálódni a szitu, lefekvés előtt már embernek éreztem magam. Vasárnapra virradó éjjel még kis izzadás volt, de vasárnap napközben már semmi. A karon a szúrás környéke persze még érzékeny.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
827.410 fertőzött (+774)
650 kórházban (+23)
100 lélegeztetőgépen (+8)
9.121 aktív eset (+399)
788.014 gyógyult (+359)
30.275 elhunyt (+16)
5.905.837 (5.674.182) kapott oltást (+3.031, +4.709)
7.032.329 mintavétel (+15.718)
8.006 hatósági házi karanténban (+923)
e501cf9c0239301ee225a0fd9489daec.png
829.456 fertőzött (+2046, 3 nap alatt)
715 kórházban (+65)
109 lélegeztetőgépen (+9)
10.143 aktív eset (+1022)
789.010 gyógyult (+996)
30.303 elhunyt (+28)
5.909.819 (5.679.589) kapott oltást (+3.982 +5.407, 898 ezren a harmadik oltást is felvették)
7.071.702 mintavétel (+39.373)
5.339 hatósági házi karanténban (-2667)
bca1f1b2b11268153bf1080d9dc53897.png

kétkedő

Well-Known Member
2021. január 9.
2 972
17 196
113
A fiam sikerrsen hazahozott vmit a suliból. 38.8 a lázam, száraz köhögés, rossz közérzet. 3 oltás után ha ez covid, akkor rossz reklám leszek az oltásnak (Pfizer).
Egyébként bár milyen vírus lehet, lévén, hogy nem hordunk maszkot. Már csak arra is jó lenne ez a textilia, hogy a szokásos őszi vírusokat kiiktassa/féken tartsa, ahogy a tavaly is. Szeptemberben rajtam és több ismerősömön is végigment valami vírus 3-4 nap alatt. Igaz nem volt láz. A kolléganőm egy hetet otthon volt, lázzal és influenzás tünetekkel, de a teszt szerint nem COV volt. Én a helyedben csinálnék egy gyorstesztet. Gyógyulást.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
A fiam sikerrsen hazahozott vmit a suliból. 38.8 a lázam, száraz köhögés, rossz közérzet. 3 oltás után ha ez covid, akkor rossz reklám leszek az oltásnak (Pfizer).
Ha vigasztal, sokunk elkapta/elkapott valami hasonlót. Nálunk torokkaparás, hangelmenés, köhögés a tünet. Mi is gyerkőcöktöl szedtük össze. Az ismertségi körben is sokan panaszkodnak hasonlóra. Nekem már a második hetem kezdődik, de a Zasszonypajti hamarabb rendbe jött. Jobbulást!

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Egyébként bár milyen vírus lehet, lévén, hogy nem hordunk maszkot. Már csak arra is jó lenne ez a textilia, hogy a szokásos őszi vírusokat kiiktassa/féken tartsa, ahogy a tavaly is. Szeptemberben rajtam és több ismerősömön is végigment valami vírus 3-4 nap alatt. Igaz nem volt láz. A kolléganőm egy hetet otthon volt, lázzal és influenzás tünetekkel, de a teszt szerint nem COV volt. Én a helyedben csinálnék egy gyorstesztet. Gyógyulást.
Az a baj, hogy én is, meg a srác is hordtunk.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Ha vigasztal, sokunk elkapta/elkapott valami hasonlót. Nálunk torokkaparás, hangelmenés, köhögés a tünet. Mi is gyerkőcöktöl szedtük össze. Az ismertségi körben is sokan panaszkodnak hasonlóra. Nekem már a második hetem kezdődik, de a Zasszonypajti hamarabb rendbe jött. Jobbulást!
A tüdőm szerencsére nem sínylette meg, de egy nap alatt olyan szinten ütött ki, mint tavaly decemberben a covid tette, de az fokozatos volt. Ez, mint egy atomcsapás. Csütörtökön még a gyereket elhoztam a suliból, mert szóltak, hogy szarul van, pénteken már nagyon durván volt, én szombaton lettem ko. Azért voltam tanácstalan, mert múlt szombaton meg szülinapot ünnepeltünk egy Trófeában. Igazából felmérni se tudom mi volt ez, mert az orvos nem akart tesztet, a lányom nem aludt itthon péntek-szombat, a nejem meg az anyjánál volt vasárnapig. Vasárnap már hazajött, mert már szombaton lépni sem tudtam, nemhogy a gyereknek főzni meg kutyátsétáltatni. :)

Szerencsére most már jobb. Ritkán vagyok beteg, de amikor az vagyok, akkor valami nagyon szart szopok be.