Saját magam pl.Azt, hogy ez nincs így...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Saját magam pl.Azt, hogy ez nincs így...
ez a video fantasztikus!!Milyen ellentmondások?
Ez van.
- Az, hogy az oltások nem 100%-osak mindenki tudta, csak az ostobák nem.
- Azt, hogy ezek meddig tartanak ki valóban nem tudták előre megmondani. Ez van.
- Azt, hogy emiatt az adott változat ellen hol van a nyájimmunitás az igen magas átoltottságnál jönne el.
- Amit nem tudunk elérni az emberek ostobasága miatt.
- Ha meg a X idő tényleg rövid, akkor újra kellhet oltani.
Viszont kapálózni generálisan az oltás ellen, meg oltásterrórról beszélni...
Ehhez mennyire kell szellemi rövidnadrágnak lenni...?
Mennyire kell hülyének lenni ezen videó meg nem értéséhez?
Még a nem tökéletes védőoltásokkal is egy olyan korban élhetünk, amiért 60+ éve embert öltek volna egyesek, ha tudják, hogy ez lehetséges.
Még egy gyengébb védelem is jobb, mint a semmilyen védelem.
Pont.
Ezért van az, hogy egy átlagos téli ruházatban nem mész a Magas Tátrába túrázni télen, de a városi közlekedésben nem fagysz meg és nem polóban jársz -10 fokban. A télikabát rajtda a védőoltás. A nélükli lét meg a poló és meztelenség.
Az oltások kockázata eddig minden szám szerint messze, messze, messze a COVID-é alatt van.
Csak közeli környezetmből és a HTKA-n aki mondta 4 ember halt meg COVID-ban. De súlyos mellékhatásról senkitől nem hallottam.
De igen, legyél te is csak az álszkeptikus.
De nem, egyesek förcsögnek itt.
A modi meg alszik. Sajnos mélyen.
Tisztázzuk, a covid oltások mellékhatásainak egy része valóban az oltás egyes komponenseire való reakcióból származnak, pl anafilaxiás sokk túlérzékenységből származó más bajok stb. A többi viszont covid "mellékhatás". Tehát, ha pl kijön rajtad a vérrög képződés, az azért ciki, mert ha elkaptad volna a vírust, akkor is kijönne, csak sokkal sokkal erősebben, és mellé egy csúnya covid fertőzéssel.Saját magam pl.
ez a vitta mar az alekszandriai konyvtar elegetese ota megy.Egészen elképesztő, hogy Jenner kora óta ugyanott tart a vita. Pedig eltelt azóta bő 200 év.
Létezik.Extrém esetben előfordul, de éves szinten max. 10-20 ilyen eset lehet. (Érdemes lenne az 1950-es évek adataival összevetni, nm tudom, hogy létezik-e ilyesmi adatsor.)
Bocs, a kanyarót raktam be.Extrém esetben előfordul, de éves szinten max. 10-20 ilyen eset lehet. (Érdemes lenne az 1950-es évek adataival összevetni, nm tudom, hogy létezik-e ilyesmi adatsor.)
833.115 fertőzött (+1.249)831.866 fertőzött (+1.141)
742 kórházban (+5)
113 lélegeztetőgépen (-3)
11.398 aktív eset (+708)
790.127 gyógyult (+422)
30.341 elhunyt (+11)
5.916.769 (5.689.371) kapott oltást (+2.907 +3.775)
7.110.156 mintavétel (+16.277)
9.604 hatósági házi karanténban (+1.492)
Most nezem csak:Na, megkaptam hetfon az elso Sinofarmot, semmi tunet, ha jol szamoltam ugy lehet meg kb 2800 antitestem pedig. A masodikat egy honapra ra fogom kapni. Szoval eddig ok.
Most nezem csak:
Az oltoanyag gyartasi szama:
2021030366
Akkor ez most marcius 3 es valami gyartosor, uzem, bach kod?
Jo ez meg? Lehet ezert nem ereztem semmit...
Állítólag ! Aztán nem kell 30 nap egy csirkének , már nem kell 6 hónap egy disznónak és nem kell 1 év a marhának a vágó súlyhoz illetve a régi 10-15l-es tejhozamok helyett már ennek többszöröse az elvárt ! Tényleg tilos minden nemű génmanipuláció !Az EU-ban alapvetően tilos hormonkészítményekkel tömni az állatokat.
Akkor minek oltattam be magam ? Ja , mindenki fertőzhet rgo ennek semmi köze a fertőzéshez és az oltásellenességhez !Az oltás ellenesek bárkit megfertőzhetnek, ezt azért vegyük figyelembe.
Vagy megfertőződik csak alig van tünete esetleg influenzának hiszi és elbagatelizálja vagy szimplán azt hiszi , hogy tényleg nem kephatja el és semmilyen védőintézkedést se tesz !Gondolkodni sosem ártana. Az oltott kisebb valószínűséggel betegszik meg, így kevesebb terjeszti a vírust az oltatlanokhoz képest.
Beutottem a guglebe a szamsort, elso helyen sinofarm cikket dobott ki, masodik helyen meg valami jenki epitkezest...Sinopharm áll el a legmagasabb hőmérsékleten és a legtovább. Sima hűtőben (2–8 °C-on) 2 évig eláll. Elméletileg tehát jónak kell lennie.
Az én Sinopharm oltásom gyártási sorozat azonosítója (LOT): 2021030360. Majdnem ugyanaz a sorozat, mint a tiéd.
Egyébként a 2021 utáni 03 nem biztos, hogy márciust jelent, de a szállítások időpontja alapján biztos, hogy valamikor február és május közti gyártású lehet.