@Redgreg mit tudsz arról, hogy több napos halottam elvégzett Ag teszt eredménye mennyire lehet releváns?! Tekinthetem az eredményt informatívnak szerinted?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Halottak mindig necces téma. Főleg ag teszteknél. Nehéz kérdés, nem tudom, hogy covidnál ez mennyire hatékony. Az a baj, hogy elkezd felbomlani minden, és elbomlani is. Én azt mondanám, hogy alapesetben nem venném annak.@Redgreg mit tudsz arról, hogy több napos halottam elvégzett Ag teszt eredménye mennyire lehet releváns?! Tekinthetem az eredményt informatívnak szerinted?
esetleg ha megnézzük a részleteket,sokat segíthet helyes következtetést levonni........kérdés melyik okoz sokkal sokkal több halottat?...A covid vagy a vakcina...úgy 1 milliárd adag utánMi van azokkal a családokkal akiknek oltott halottja van?
Köszi a választ! Az a baj ha találunk egyet azt is le kell tesztelnünk! Nyilván a kiérkező orvosnak sem mindegy aki a halottvizsgálatot végzi és kitölti a 6 példányost ni meg a temetkezésnek sem aki elszállítja és tárolja a halottat! Viszont megfigyelésem, hogy itt sem kaptam egyforma eredményeket! Volt akinek negatív, és volt akinél pozitív!Halottak mindig necces téma. Főleg ag teszteknél. Nehéz kérdés, nem tudom, hogy covidnál ez mennyire hatékony. Az a baj, hogy elkezd felbomlani minden, és elbomlani is. Én azt mondanám, hogy alapesetben nem venném annak.
Ez majd elválik pár év múlva.esetleg ha megnézzük a részleteket,sokat segíthet helyes következtetést levonni........kérdés melyik okoz sokkal sokkal több halottat?...A covid vagy a vakcina...úgy 1 milliárd adag után
Ez mindenre igaz!Ez majd elválik pár év múlva.
Igazából nem ismerem hozzá a protokolt. 1 napos halott macskavérről azt kell tudni, hogy az állatorvosunk felhivatta az orvost, h biztos macska,biztos nem kutya?Köszi a választ! Az a baj ha találunk egyet azt is le kell tesztelnünk! Nyilván a kiérkező orvosnak sem mindegy aki a halottvizsgálatot végzi és kitölti a 6 példányost ni meg a temetkezésnek sem aki elszállítja és tárolja a halottat! Viszont megfigyelésem, hogy itt sem kaptam egyforma eredményeket! Volt akinek negatív, és volt akinél pozitív!
Ha arra kérnél írjak valami okosat a fenti felvetéseidre nem tudnék! Csak a jelenlegi helyzetre van rálátásom és az pedig, hogy a kórházba került fertőzött betegek 90% oltatlan!
Igen értem én! És mit tudsz arról, hogy az elvégzett Ag teszt ad egy negatív eredményt majd kb 30-40 percet követően megjelenik rajta a második csík is és pozitív eredményt produkál! Ilyet sokszor tapasztaltam! Az első negyed órában kapott eredményt fogadjuk el....elvileg....Igazából nem ismerem hozzá a protokolt. 1 napos halott macskavérről azt kell tudni, hogy az állatorvosunk felhivatta az orvost, h biztos macska,biztos nem kutya?
Egyszerűen minden szétesik. Ettől még lehet, hogy pont a covid működik.
Itt. Izraelben meg fordítva.Ha arra kérnél írjak valami okosat a fenti felvetéseidre nem tudnék! Csak a jelenlegi helyzetre van rálátásom és az pedig, hogy a kórházba került fertőzött betegek 90% oltatlan!
És gyakorlatilag is. Hacsak nincs valami jel a teszten ami miatt gyanakodsz azt azért hozták így létre, mert így pontos. Később lehetnek keresztreakciók amik miatt megjelenik. Persze vannak anomáliák, de alapból ez túlmutat a felhasználói szinten. (Borelia canis (kutya lime) gyorstesztnél volt, hogy 10ről önhatalmulag 15re emeltük az elfogadási tartományt. De ez tucatnyi ha akarom látom, ha nem akarom nem látom pozitív csík 10 perc után, és egy utánaolvasás annak, hogy megjelent valami új szerotípus. Azaz, ha a leolvasás + 5 percben kétesnek értékelnéd, akkor lehet gyanakodni, hogy valami baj van.Igen értem én! És mit tudsz arról, hogy az elvégzett Ag teszt ad egy negatív eredményt majd kb 30-40 percet követően megjelenik rajta a második csík is és pozitív eredményt produkál! Ilyet sokszor tapasztaltam! Az első negyed órában kapott eredményt fogadjuk el....elvileg....
Horvátországban kb 50:50. Lehetséges hogy ...Itt. Izraelben meg fordítva.
Az a gond, hogy én nem mondom, hogy ne oltassák be magukat az emberek ezekkel a szerekkel hanem végig a saját meglátásaim önmagamra vonatkoztatásáról beszélek. Viszont azok, akik erről olyan tudományos képzettségekkel rendelkezve beszélnek amit elvárnak, hogy az erről beszélő rendelkezzen vele, az nem kap teret a közösségi nyilvánosságban a tudása, véleménye ütköztetésére.Ha arra kérnél írjak valami okosat a fenti felvetéseidre nem tudnék! Csak a jelenlegi helyzetre van rálátásom és az pedig, hogy a kórházba került fertőzött betegek 90% oltatlan!
Nézd én ezzel veled maximálisan egyet értek és látom ( látjuk) mi is akik napi szinten a tűzvonalban vagyunk!Az a gond, hogy én nem mondom, hogy ne oltassák be magukat az emberek ezekkel a szerekkel hanem végig a saját meglátásaim önmagamra vonatkoztatásáról beszélek. Viszont azok, akik erről olyan tudományos képzettségekkel rendelkezve beszélnek amit elvárnak, hogy az erről beszélő rendelkezzen vele, az nem kap teret a közösségi nyilvánosságban a tudása, véleménye ütköztetésére.
Így marad a lehülyézett tudósok vs. támogatott tudósok magánúton vs. közösségi úton terjesztett kommunikációja ami nem tud nyilvános és érdemi vitát lefolytatni, hanem boszorkányüldőzés van.
A fenti felvetéseim összes eseménye mindannyiunk előtt játszódott le, senki nem mondta, hogy nem, te sem tudod, mégis úgy kellene szerepet jászani, mintha nem történtek volna meg és egyirányúan tekinteni kampányjellegűen az utolsó közösségi csatornán befolyt egyoldalú információra mintha nem létezne előzmény.
Mond meg kérlek, rálátásod alapján valóban betegek (ellátásra szorulók), vagy pedig teszt alapján fertőzöttek?Ha arra kérnél írjak valami okosat a fenti felvetéseidre nem tudnék! Csak a jelenlegi helyzetre van rálátásom és az pedig, hogy a kórházba került fertőzött betegek 90% oltatlan!
A számok ugyanis sajnos nagyon bedurvultak. Most már látjuk, hogy az oltottak is megbetegednek és fertőznek akár láthatatlanul, mert nincsenek tüneteik, de az általuk okozott fertőzésbe az oltatlanok aztán bele is halhatnak.
Szerinte önmagában egyetlen védekezési mód sem eredményes, nem igaz, hogy csak az oltás mindent megold, ahogy önmagában a maszk, a távolságtartás, a személyi higiénia sem, de együtt már tudnak eredményesek lenni.
Tudjuk, hogy kb a negatív gyorstesztek 40%-a valójában pozitív, de a pozitív Ag teszt az mondjuk 99%-ban valós pozitív! De majd @Redgreg kijavít ha nem így van! En egy vidéki mentőállomáson dolgozok ahova a betegeket beszállítjuk SBO-ra és ott úgy vélik a beteg hospitalizációt igényel továbbküldik a megyei COVID intézetbe felvételre! Jelenleg ez nálunk azért zajlik így mert a Kórházunkban nincs aktív COVID osztály és amíg a megyei be nem telik nem is fognak nyitni! Visszatérve a kérdésedre igen aki Kórházban marad az igényel is ellátást, aki stabil állapotú, de fertőzött az megy haza receptel ellátva és marad házi karanténban!Mond meg kérlek, rálátásod alapján valóban betegek (ellátásra szorulók), vagy pedig teszt alapján fertőzöttek?
Ezt azért kérdem, mert a 2. hullámban volt ország, ahol kórházakba/gyűjtőközpontokba szállították az összes fertőzöttet (teszt alapján).
Közösen érjük el, hogy senki ne adjon hitelt az olyan téves, felelőtlen és veszélyes állításoknak, miszerint a delta-variáns ellen nem véd az oltás és az orrot és szájat eltakaró maszk! Mindenki lépjen fel saját környezetében a hamis és áltudományos nézetek ellen!
Felhívjuk a Magyar Tudományos Akadémia 18 ezer köztestületi tagját, és kérjük a lakosság tájékoztatásában részt vevő intézményeket, fórumokat és a véleményformáló személyiségeket, hogy vegyék ki a részüket az oltások felvételére és az orrot és szájat eltakaró maszk használatára buzdító tevékenységből.
Életet ment, aki az óvintézkedéseket betartja, és ennek szükségességéről környezetét is meggyőzi.