És akkor most nézd meg, kinek a hegyi beszédét idéztedAnnyira imádom a hegyi beszédeidet...
....de a realitás az alsó hangon fél évtizede, hogy ha ellátást akarok értelmezhető időn belül, akkor magánba kell mennem, 300 Ft viztdíj ide vagy oda.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És akkor most nézd meg, kinek a hegyi beszédét idéztedAnnyira imádom a hegyi beszédeidet...
....de a realitás az alsó hangon fél évtizede, hogy ha ellátást akarok értelmezhető időn belül, akkor magánba kell mennem, 300 Ft viztdíj ide vagy oda.
Ne kifogásokat keress @Allesmor Obranna! Én már számtalanszor megtárgyaltam molni eü kalandjait. Most ezt a hálás szerepet neked szánta a sors.És akkor most nézd meg, kinek a hegyi beszédét idéztedvalamit összekevert a fórummotor. Még néztem is, hogy mikre válaszolsz, amire én nem is emlékeztem.
Hanyszor vernék meg at orvost?Vagy 1 vizitdíj 10(20, 30, 40)k és ha indokolt volt a megjelenés, visszajár.
És akkor most nézd meg, kinek a hegyi beszédét idéztedvalamit összekevert a fórummotor. Még néztem is, hogy mikre válaszolsz, amire én nem is emlékeztem.
Neked ment volna...Ne kifogásokat keress @Allesmor Obranna! Én már számtalanszor megtárgyaltam molni eü kalandjait. Most ezt a hálás szerepet neked szánta a sors.![]()
Hurrá!Neked ment volna...
ezt íróm én is ez a tanárjiány már 25 éve elkezdősött a tanári kar fele aki engem tanított anyámat is tanította és most uokaöcséimet.Azért már bő 20 éve divat volt végezni biológia - kémia szakon, és elmenni gyógyszerügynöknek. Vagy egyenesen gyógyszerésznek, biológusnak menni, miért vállalta volna valaki a tanári pályát, sokkal stresszesebb, jóval kevesebb fizetésért. Ez nem 3 éve kezdődött.
Lehet, hogy a következő variáns egy sokkal durvább történet lesz
Ettől a chatfotótól összefosom a bokámat olyan bizonyíték, hogy az UFO-k el fogják kerülni a földet, mert itten mindenki átlát az összeesküvést kiváltó álcájukon.![]()
Kiderült, be volt-e oltva Csollány Szilveszter
Nyilvánosságra került egy üzenet, amit az olimpiai bajnok lánya is megosztott.index.hu
Pár napja még kötelező oltàs volt. Egy lépés előre, kettő összevissza.....Ausztria:
34 748 új fertőzött
1402 kórházban (ez emlékeim szerint valamivel több, mint előző nap)
-12 intenzíven
+16 halott
Február 5től nyitás.
Ettől a chatfotótól összefosom a bokámat olyan bizonyíték, hogy az UFO-k el fogják kerülni a földet, mert itten mindenki átlát az összeesküvést kiváltó álcájukon.
Mielőtt bárki bármit gondol, fogalmam sincs be volt-e oltva Csollány. De nem tartom az újságírók felböfögte tényeket automatikusan objektívnek vagy igaznak. Az ilyen híreken meg nem tudom sírjak vagy röhögjek.
Állítólag az alkotmánybíróság b*szogatja a kormányt, és azért enyhítenek.Pár napja még kötelező oltàs volt. Egy lépés előre, kettő összevissza.....
– mondta a molekuláris biológus az Indexnek.A kormány most alapvetően a gazdasági szempontokat tartja szem előtt és a társadalom tűrőképességét. Virológusként csak azt tudom mondani, hogy bizonyos szigorítások nem ártanának. Az oltási igazolványhoz érdemes volna erősebb jogosítványokat rendelni, ami nyilván erősebb szigorításokat jelentene az oltatlanok számára
– fejtette ki a szakember. Azt is egy lehetséges forgatókönyvnek látja, hogy a megszelídült vírus már nem pandémiaként jelentkezik, hanem szezonálissá válik.Az omikron nagy fertőzési képessége igen magasra emelte a nyájimmunitás küszöbszintjét, és vele szemben kevésbé védenek az eredeti variáns elleni oltások. A kétszeri oltás 30 százalékos védelmet ad, ami gyakorlatilag nulla. A háromszori oltás hatékonyságáról pedig nincsenek még egzakt adatok. Nagy kérdés az is, hogy teljes átoltottság esetén elérhető-e a nyájimmunitás
– foglalta össze a lényeget Boldogkői Zsolt. Ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy még az omikronnál erősebb virulens törzs is felbukkanhat a közeljövőben.Nem biztos az, hogy az omikron-variáns az, amelyik a legoptimálisabb megoldást hozta létre
Én meg azt sem hiszem el automatikusan, hogy megosztotta valaki.Mivel a lánya osztotta meg én hitelesnek tartom.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..