Nagyon rossz érzésem van. Ez egyre durvább az olaszoknál.
Viszont egy 95 éves néni meggyógyult az olaszoknál !!!
Nem szabad föladni!!!!! Eddig minden betegséget legyőztünk ezt is le fogjuk !!!
Egy rövid kérdés - a múltkor ki háborgott nekem (kb. 3-4 napja), hogy betettem az euronews 8 perces összeállítását, ahol ugyan ezekről a dolgokról beszéltek, csak aktuálisabb időben ?? Kezdi már felfogni, hogy miért hoztam ide azt a videot ??? Itt nálunk is ilyen tömegmészárszéket akar, hogy el akarta titkolni ????
A seggét legszívesebben szétrugnám ! Ja, és lehet bocsánatot kérni a piszkálásért !!! (nem volt igaza !!!!!!) Asszem elég sokat foglalkoztam korábban azzal, hogy hozzam ide a fontos dolgokat, hogy minél kevésbé másszunk bele, már nagyon korán emlegettem a karanténokat, teljes kijárási tilalmakat, a hadsereg bevetését a szabályok betartatására, stb. stb., és amit elmondtam, mindaz valóra válik, úgy hogy tanuljanak belőle itthon is !!! Igyekeztem segíteni abban is, hogy az immunrendszerével a lehető legjobban felkészülhessen, hogy a lehető legtöbben a lehető legkisebb traumával átkerülhessenek a víruson. Talán rajtam kívül senki nem is végzett itt ilyen tevékenységet, leginkább csak én egyedül. Mondjuk nem is egy átlagos személy vagyok, de ez most számít, bárki megtehette volna. Szóval nem nézem vissza ki volt az, de privátban kérjen bocsánatot. Nem soha megmondani senkinek. Ezek a képek kattintottak be, de mindegy... Ha nem képes rá akkor hagyja. Ha fontos dolgot látok majd írok újra, egyenlőre most csak olvasom a postokat, híreket. Szóval nem vagyok megsértődve, nem azért nem írok most ! Ja, egyes híreket NEM azért lájkolok mert nekem tetszik, hanem mert fontos vagy szomorú vagy épp dühítő hír. Mivel itt nincs megkülönböztetés a lájknál, így ezt az egyet használjuk mindenre. Azért nyomok a hírekre is aki hoz, ha jó, ha rossz, mert örülök hogy hozza a híreket, így jobban képben vagyunk. A jó és a rossz is tudnunk kell, hogy tisztábban lássunk !!! Szóval ezért kérlek benneteket, hogy ne piszkáljatok SENKIT, BÁRMILYEN HÍRT IS HOZ !!! Na üdv mindenkinek !