Na tessék, itt van ! Nemrég, talán 2 hete azt mondták alig van fertőzött. Hazament egy turistacsoport Taiwanra vagy Dél-Koreába (már nem emlékszem mi volt a hírben), és az 1/3-ad része fertőzött volt ! Na akkor mondtam, hogy komoly baj lesz Törökországban. Most kezdenek előjönni a számok, de ezek szerintem még mindig bőven kevesebbet mutatnak a valóságnál ! Erdogan meg a politikusai itt hiába ajánlgatja a fizetését (amúgy ez csak egy népszerűségi húzás, semmi más), az egy szikrát nem fog rajtuk segíteni !!! Én úgy látom, nagyon erős eszkaláció kezd fellépni náluk, ami csak az amerikaihoz lesz mérhető, ami egy katasztrófa !!! Ez van... Most hiába mondanék "szépeket", az egy szikrát nem fog rajtuk segíteni !!! Az igazság fájdalmas dolog tud lenni sokszor, de aki letagadja, az csak tovább ront a helyzeten. Mindig így van sajnos.
Törökországban átlépte a tízezret a koronavírussal fertőzöttek száma - Erdogan felajánlotta héthavi fizetését a rászorulóknak
Törökországban átlépte a tízezret a koronavírussal fertőzöttek száma - Erdogan felajánlotta héthavi fizetését a rászorulóknak