S
Shektor11
Guest
"Most egyertelmuen kiderult, hogy Szlovakiaban azokat szamoljak csak a COVID halottak koze, akik egyertelmusithetoen amiatt haltak meg, szoval nem eleg ha fertozottek voltak, az elsodleges halal oknak a COVID fertozesnek kellett lennie. Szoval tevedtem es megkovetek mindenkit, aki az elejetol ezt allitotta.""Volt itt reges - reges fejtegetes arrol, hogy kit, hogyan szamol Magyarorszag es Szlovakia a COVID halottai koze. Most egyertelmuen kiderult, hogy Szlovakiaban azokat szamoljak csak a COVID halottak koze, akik egyertelmusithetoen amiatt haltak meg, szoval nem eleg ha fertozottek voltak, az elsodleges halal oknak a COVID fertozesnek kellett lennie. Szoval tevedtem es megkovetek mindenkit, aki az elejetol ezt allitotta." (A linket mellékeltem az előbb.)
Azt írja, hogy csak azokat számolják a covid áldozatai közé, akik egyértelműen abban haltak meg. Ennek minden normális országban így kellene működnie. Tehát nem számolták oda azokat, akik mondjuk a pozitív covid teszt után meghaltak szívrohamban. (mint egyes országokban) Azok trükköznek, akik nem így számolnak. Ebben mi a trükközés?