Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Néhány hülye kéthavonta egyszer jobban örül a kelleténél, és ennyi. Hol van ez a minden este tömött szórakozóhelyek fertőzési potenciájához? Hagyjuk már! Ne nézzük egymást madárnak, tisztán politikai oka van a kritikának. Persze, tartsák be a szabályokat, főleg az új szigorításokat, de azért több szót ne pazaroljunk már erre.Dehogyis ha szereti szereti az engem nem érdekel,de kiment a meccsekre több ezer ember esetenként több mint tízezer ember akik sz......k a maszk viselésre a távolságtartásra akik egymás nyakába ugráltak amikor az aranylábúak gólt rúgtak ez a fertőzés terjedés melegágya fent vannak a neten a felvételek akinek kétségei vannak megnézheti.
Néhány hülye kéthavonta egyszer jobban örül a kelleténél, és ennyi. Hol van ez a minden este tömött szórakozóhelyek fertőzési potenciájához? Hagyjuk már! Ne nézzük egymást madárnak, tisztán politikai oka van a kritikának. Persze, tartsák be a szabályokat, főleg az új szigorításokat, de azért több szót ne pazaroljunk már erre.
Mit gondolsz, ezzel és az távoktatás ötleteddel mennyi fertőzést akadályoznál meg, mondjuk a szórakozóhelyek bezárásához képest? Ha nem jó számot mondasz, akkor el fog vinni a TEK, csak szólok.
Nah, ez sztem hatásosabb módszer lesz, minta zsaruk.Ó Istenem, ez egyre rosszabb.
Közben Orbán és Kubatov verőemberei a maszknélküliekre vadásznak. Legyetek résen!
https://foci.444.hu/2020/11/04/akin...tak-ki-a-facebookra-fradi-legkemenyebb-ultrai
És ez szerintem egy szükségtelen felesleges kockázat minden normálisan gondolkodó országban már egy jó ideje zárt kapusak a meccsek,ha csak a hozzánk hasonló államokat is nézzük lásd pl:Szlovákia,Csehország,Ausztria stb.
Erre az a válasz, hogy ott is bőven arat a járvány a nézők nélküli meccsek ellenére.
Szerintem ez nem jó válasz mert akkor jön a következő kérdés,hogy ha nem lennének zárt kapusak mennyibe több megbetegedés és áldozat lenne.Minden felesleges kockázatot jelentő eseményt ki kell küszöbölni és ez azok közzé tartozik.Ráadásul semmilyen mérhető negatív gazdasági hatása nincs a magyar gazdaságra.
Ezek szerint, ha nem határozott idejű a maszkviselési kötelezettség és nem látod, hogy mikor lesz vége, akkor inkább nem fogadod el a maszkviselést?
Tehát nem azért viselsz maszkot, hogy te magad is gátold a vírus terjedését, hanem csak azért, mert valakik majd előre megmondják, hogy mikortól nem lesz kötelező?
Mivel felelősen senki se tudja meghatározni, hogy ennek mikor lesz vége, így felelősen senki se határozhatja meg a maszkviselési kötelezettség végét.
De csak emiatt nem elfogadni a viselését szerintem badarság.
- Emberek! Kitört a járvány! Mindenki tartsa be az óvintézkedéseket!
- És mégis meddig?
- Még nem tudjuk pontosan.
- Ja oké, akkor kösz nem...
Teljesen félreérted. Én bennem van kompromisszumra hajlam (ellentétben a vírushívőkkel, akik mindent akarnak és mindent erőből), ezért hajlandó vagyok felvenni a maszkot csak hogy nekik jó legyen még ha nem is értek vele egyet. De mindennek van határa, és azért a végtelenségig én sem asszisztálok a hülyeséghez.
Ugyan az az állatkert kiterjed az egész világra így Magyarországra is.nagy az isten állatkertje.
https://index.hu/mindekozben/poszt/...5eofVJWhU9WxKmCM40dj38o00JFu52biZhZLZgu9VpLhM
...és tényleg. Milyen szép rendben ülnek.Nah, ez sztem hatásosabb módszer lesz, minta zsaruk.