Szerinted az iskola bezárás megfelelően volt lemenedzselve?
Sokkal inkább bosszú volt a minisztérium részéről a dolog a tanári kar, és a szakszervezet számára.
Ugye, ugye. Ez a lényeg. Azóta csöndben is lettek a szaGszervezetek. Hogy ez bosszú volt, vagy a magukat politikusnak gondoló szaGszervezeteknek a politika politikailag vágott vissza? Nem tudom, de ebben jobb a kormány, és NEM A KORMÁNY KEZDTE!
Egységesítés vészhelyzetben olyan esetben, amiről még februárban se tudtuk, hogy mi lesz belőle?
Egyébként fingfűrészelés lett volna két hétig, ahogy egy hétig az is volt a lányom sulijában, és ugyanez lett volna a vége, hisz nem volt tapasztalata ebben senkinek. Akinek volt, az hazudik. Két hét helyett két napot kaptak rá. Az egyik kedvenc volt szarzsák tanárunk is megszopta. Konkrétan tudom, hogy így nem tudott lemenni a Balcsira baszkurálni a hajójukat, és hétfőn már szervezhette is az órát.
Megjegyzem, két hét türelmi időt így is kaptak a sulik és lásd, sikerült megszervezniük egy hét alatt, tehát működött, mert működnie kellett vészhelyzetben. Persze láttam, hogy az informatikusok vagy számítógépekhez, programokhoz értők (tanárok, szülők, stb.) ha túl bonyolult volt a rendszer, megszopták, de ennyi. Ez van.
A fiamék a Skypeot választották (korábban a Kréta helyett is a Szivacsot nyomatták), az mindenkinél volt, és mivel 25 fő alatti az osztály, faszán sikerül is dolgozni. A hülye mindenhez IS értő szakbarbárok pedig megint okosabbak mindenkinél, és ott vagy nem megy, vagy szarul, vagy még mindig vitatkoznak, és a vége az, amit írsz, hogy Két embernél volt gáz két napig, de egy program újratelepítés és a tablet tárhelyének kipucolása megoldotta. Akinek nem volt se mobil, se tablet, nem ment a Skype, ott a KLIKK vagy magánszemélyek kb. keddre segítettek. Tényleg, ugyanúgy le a kalappal az értelmes, nem lusta tanárok előtt, mint az egészségügyben dolgozók előtt, és ka mindegyiknek, aki tüncizni járt munka helyett és baromságokra qurt el időt. Az a tanár aki rendszeresen készül, az meg tudta oldani, hisz órán is ezt adta volna fel, aki nem, az nem. idősebb tanároknál volt gond, de még ők is megoldották. A lányom ofője sem szereti a gépeket, de amikorra kellett, mindent megcsinált és napi szinten segíti a gyerekeket. Ja, és a fiam Skype része kapcsán pedig megmondta, hogy megpróbálja ő is, bár sosem használta, de ma már teszteltük a szülőkkel és működött szombaton. Hétfőn szerintem a srácoknak is fog. Normális órát fognak tartani. Érdekes lesz. Mellette classroom is párhuzamosan a feladatok okán.