Ő valószínű belsőlegest keres. És nem hiszem, hogy állatnak, akkor nem itt kérdezné. Szólni kell neki, nem szabad embernek, mert nem tesz jót vele.Vényköteles krém van belőle. Miért kérdezed?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ő valószínű belsőlegest keres. És nem hiszem, hogy állatnak, akkor nem itt kérdezné. Szólni kell neki, nem szabad embernek, mert nem tesz jót vele.Vényköteles krém van belőle. Miért kérdezed?
Atyavilág, ha legközelebb beszélek az állatpatikus rokonnal rákérdezek hogy pörgött fel ezek forgalma. Amúgy fejtágító.Csak kész készítményben kaphatsz madaraknak való cseppet, vagy lónak való féreghajtót. Embernek nem ajánlott. Covidra teljességgel hatástalan. Ez féreghajtószer.
Kérdezném az egészségügyben dolgozóktól, hogy lehet-e vásárolni(rendelni) Ivermectint?
Ha meg a humánra gondoltál akkor itt.Kérdezném az egészségügyben dolgozóktól, hogy lehet-e vásárolni(rendelni) Ivermectint?
Hú, ez tök jó oldal!Atyavilág, ha legközelebb beszélek az állatpatikus rokonnal rákérdezek hogy pörgött fel ezek forgalma. Amúgy fejtágító.
Én meg tök magamtól gyógyultam. Mit is bizoníóyít ez?Ismerek doktornőt, aki a lovak számára gyártott Ecomectintől gyógyult meg a Covidból.
Mondjuk az iskolák és óvodák bezárása elég jelentős változást jelent a kisgyerekes családok életében. A többi valóban nem olyan nagy dolog.
Kevés a mindennapi életet befolyásoló dolog lesz hétfőtől korlátozva ! Gyakorlatilag színjátéknak tartom a mostani plusz korlátozásokat ! LOL
"- A parkok, arborétumok és erdők nyitva maradnak."
Szólni kellene nekik, hogy Felcsúton az arborétum továbbra is zárva ...
Vannak illúziók, mert mint kiderült, a dél-afrikai vizsgálatok nem feleltek meg a kívánalmaknak. A mutáns terjedésével szükség lesz klinikai vizsgálatokra, ahol az AstraZenecán kívül a többi oltóanyagot vizsgálni kell...93 eset
77x brit
2x délafrikai
A brit idén startolt arrafele, a délafrikai meg most kezd. Ha valakinek illúziói lennének az AstraZeneca kapcsán!
Menj el egy állatorvosi rendelőbe, ott lehet venni / rendelni adott esetben.Kérdezném az egészségügyben dolgozóktól, hogy lehet-e vásárolni(rendelni) Ivermectint?
Aha, és ezt hogyan bizonyítod...?Ismerek doktornőt, aki a lovak számára gyártott Ecomectintől gyógyult meg a Covidból.
Ennyi. De ennyit nem képesek egyesek megérteni.Szerintem felesleges ezt tovább ragozni Molni egy gumi cserénél/defektnél kerékpárszervízbe viszi a cangáját szíve joga odaviszi ahova akarja, hol van az leírva,hogy mérnökként csak saját maga cserélheti/javíthatja a bicója kerekét?Én például az utóbbi időben ha valami gond volt a mountain bike-l vittem a szervízbe már nem nagyon szöszmötölök vele pedig régebben az összes bicómat én szereltem,de most már úgy vagyok vele, hogy mivel korrekt munkadíjjal dolgoznak a szervízben inkább odaviszem a bringát az így felszabaduló időt pedig inkább mással töltöm el.
Boki mondjuk szerintem pont nem kampányolt az oltás ellen, de amúgy tény, hogy vannak ilyenek elég sokanMosolygok, hogy egy állatgyógyászati szert enne valaki 2 kézzel, de a védőoltás az kérem iszonyat, bevizsgálatlan...
Főleg mivel Alcsúton van.
A hazai adatok szerint igaz. Arra meg kíváncsi lennék, hogy más adatok honnan lennének.Hogy vigasztaljalak benneteket egy sikerjelentéssel az oltási frontról: Hazânk, a lakósság 9%-át beoltva, az egyetlen EU-ország az elsö 10 között.
És ezt nem a kurucinfón, hanem egy német ujsâgban olvastam, igy még igaz is lehet.
Jöhet a vastaps!
Vannak emberek, akik mindent kipróbálnak...Mosolygok, hogy egy állatgyógyászati szert enne valaki 2 kézzel, de a védőoltás az kérem iszonyat, bevizsgálatlan...
Ismerek alatt azt kell érteni, hogy feltette a videót a FB-ra és ott mesélte el.(Nem magyar) Tény, hogy nálunk az Egészségügyi Minisztérium ideigelenesen engedélyezte az Ivermectint, be is szereztek 5000 darabot, ami kevés és nehéz hozzájutni. Sokan keresik még az említett kenőcsöt is.Aha, és ezt hogyan bizonyítod...?
Komolyan mondom, képes valaki még ekkora hülyeséget leírni, csak így...?
Ha nincs klinikai tesztelve, akkor nem tudod, hogy mitől volt.
Másik dolog, hogy nem nekem kell , én csak a beszerző vagyok Oltás még messze !Mosolygok, hogy egy állatgyógyászati szert enne valaki 2 kézzel, de a védőoltás az kérem iszonyat, bevizsgálatlan...
Majd beszerzem másik országból!Menj el egy állatorvosi rendelőbe, ott lehet venni / rendelni adott esetben.