Azért ha valaki letagadja egy nyilvánvalóan balos szerveződésről a hovatartozását, az milyen eset? Ha pedig véletlen nézted be a
függetlenek irányultságát, esetleg nem illene ezt leírnod, hogy
bocsi, izé, meg minden, ha már olyan szofisztikáltan lehülyézted a másik oldalt. Ezt csak azért kérdezem, mert ez a része kimaradt a következő monológodból, de mindenféle mellébeszélés meg kormányhibáztatás az volt helyette.
A kevésbé veszélyeztetett tanárok oltásáról beszélsz? Mert az idősebb és krónikus beteg tanárok közül - aki regisztrált - már gyakorlatilag mindenki be van oltva.
Ha nem oltják be a tanárokat, az a kormány hibája, de ha beoltják őket, az is. Értem.
Sajnos ez nem így működik. Amikor 4(!) napot csúsztak az AZ oltások sem ült el a hőbörgés. Mai napig megy a hiszti, hogy
az AZ oltásokat elcseszte a patás,
vége a világnak...
A
segííííly sem oldja meg mindenkinek a gyerekfelügyelet problémáját, de legalább lehet vele szavazatokat szerezni.
Pár hete még ezen a fórumon is ment a műsor, hogy
miért nincs gyerekfelügyelet a suliban, aztán meg
minek van, mert ez így nem lezárás...
Azért egy próbát bőven megér az érettségi, aztán ha a járványhelyzet miatt mégsem lehet megtartani, akkor jöhet a B terv.
Pedig próbáltam vigyázni a pulzusodra...
-Nem az én hibám, hogy te csak és kizárólag oldalakban vagy képes gondolkodni. A "monológomban" fentebb már leírtam a véleményem a "baloldalizásról, jobboldalizásról", ha megismétlem az pont neked probléma. Ha leírom az a baj, ha nem akkor meg az.
Azt máris gondoltam, hogy egyből belendülsz, ha bármilyen szintű kritika is illeti a kormányt. Meg is tetted. Most ezzel mégis mit kezdjek? Valaki 2010-ben is fogadta Gyurkát a Parlamentben.
bocsi, izé, akkor még nem volt világgonosza. Ha már mellébeszélés, akkor itt van valami amit kikerültél: "Ha csak az számít, hogy ki kapott pénzt Sorostól, akkor jobb, ha nem kezdem el írni a listát a pulzusod (és zeal pulzusa) érdekében" Szofisztikáltan meg maximum ulippót hülyéztem le (illetve őt konkrétan is), jelen esetben pont nem hülyéztem le senkit se konkrétan, se burkoltan. Pusztán annyi bajom van, hogy jobboldaliként legalább annyi tisztelet legyen magunkkal szemben, hogy nem egyszavasokban teszünk valakit egy polcra, ahogyan a baloldalon gyakran szokás.
-Nem az a kormány hibája, hogy beoltják, ennyire ne add a hülyét. Leírtam elég világosan szerintem, hogy mi a probléma. A tanárok január óta jelezték, hogy kéne nekik az oltás, azóta húzták, halasztották. Majd most beadják nekik azzal a kommentárral, hogy amúgy ezzel jól megölnek másokat a szemét dögök és ez gyakorlatilag nem valami Bayer-féle agymenés lett, hanem hivatalos kormány-propaganda. A kormány szakértői se támogatják a nyitást, meg az ellenzékiek se. Pont veled volt abban a tekintetben vitám, hogy a szakemberekre hallgassanak-e vagy az emberek igényeire.
-"A kevésbé veszélyeztetett tanárok oltásáról beszélsz?"
Itt nem csak a tanárokról van szó (persze belőlük egyszerűbb közellenséget gyártani, de hát diákokból is lehet). Az állítás az, hogy a most terjedő variáns gyorsabban terjed, mint a többi és zárt térben nem jó vele együtt lenni. Senkinek, nem csak a veszélyeztetett tanároknak. Ugyanis a gyerekek között is ugyanúgy terjed, hiába oltod le a tanárokat. A gyerek viszont hazamegy a busszal, vonattal, metróval, stb.-vel. Otthon is továbbadja a szülőnek (ahol együtt élnek, ott nagyszülőnek is). Mire kiderül, hogy fertőzött, már a jó ég tudja hány embert lefertőzött.
-Az AZ oltásokról is elült a hiszti.Amit felrónak az az a tény, hogy állítólag decemberben már készen állt a rendszer 1 millió oltás beadására, a valóságban meg ez egy ordas hazugság volt, mert valószínűleg ma se lenne képes erre a rendszer. De a te univerzumodban ez meg se történt.
-Nem segélyre gondoltam, aminek az osztogatásában amúgy bőven benne van a jelen kormányzat is, csakúgy, mint a többi. Én kivételes esetekre gondoltam, ahol valóban gond van, nem olyanokra, ahol nincs kedv elmenni dolgozni. A szavazatszerzés meg végképp aljas, mert én magam tudok arról, hogy itt helyben hogyan megy a kisbolton keresztül a c-típusúak lekenyerezése a választások idején.Szóval ezt hanyagoljuk.
-Nem ártana akkor, ha legalább lenne valami B-terv, amiről tájékoztatják is az embert, amihez lehet igazodni.Aztán meg nem tetszik, amikor hozzájuk vágják azt, hogy pánikból cselekednek. De tudom, ez is tök rendben van. Az oltási tervnél is az ment folyamatosan, hogy "készen van az", aztán kiderült, hogy még csak éppen elemezgetik hogyan kéne kinéznie. Ha már haditechnikai fórum: Haditervet se akkor csinálsz, amikor elkezdődik a háború, hanem még előtte.
Azt azért zokon ne vedd, ha a kormányon kérnek valamit számon.Ezért hívják őket kormánynak és nem ellenzéknek. Azzal számoljon el az ellenzék, hogy miközben aláírást gyűjtöttek a kínai vakcina ellen, beadatták maguknak.De nekik hol van döntési jogkörük bármiben is, ami miatt számon lehetne őket kérni? Ez egy qrva kényelmes pozíció nekik. Lehetne őket is b*szogatni, mert volna bőven miért, csak minek álljak be a sorba 20.-iknak? 2010 óta meg lett volna idő leültetni őket, de ha nagyon akarnák, akkor a kb egy éve érvényben lévő rendeletek, törvények szerint is lehetne őket büntetni.