Mi volt 91-ben? Ma már 2024 et írunk... Ne vonj már megint párhuzamot egy 30 éve zajlott konfliktussal, ahol hatalmas technológiai fölénye volt az usának.
Semmit nem értékelek túl, de nincs nyugati típus ami Ukrajnában harcol. Ennyi. Azt nem értem hogy miért szaroztok le egy típust mikor hatékony ma, 2024 ben. Lehetne jobb? Igen, biztosan! Én nem mondtam hogy egy háború döntő csodafegyver, mindezek ellenére az Oroszok ezzel a lenézett helikopterrel érnek el sikereket.
A háború eleji pocsék teljesítménnyel is tisztában vagyok, talán emlékszel hogy én is kifejeztem ez ügyben a véleményem, az erős kezdés utáni még erősebb visszaesés az legendás volt.
Ukrajna évek óta tele van légvedelemmel, mindent küldtek nekik az egész fellelhető nyugati palettából.
Engem meg aztán nemigen vádolhatsz Orosz felszopkodással
Inkább azon gondolkodj el hogy talán te vagy kissé elfogult.
Az a jó harceszköz ami jól teljesít, egyelőre szinte ez az egyetlen típus ami teljesít valamit is, az Oroszok elégedettek vele, az Ukránok meg fosnak tőle.
Mindenki mondogatja hogy a puding próbája az evés. Na ezt a pudingot kétpofára zabálják...
Nem kell egyetértenünk és meggyőzni sem akarlak. Számomra a téma lezárva, amit akartam azt elmondtam, jó sonkázást