Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyanez csak szofisztikaltabbanKipróbáltam Elden Ringet
Érdekes lesz. A mostani is tök oké volt.BREAKING: készül a következő The Witcher-játék, új motort kap a folytatás
Unreal Engine 5-re vált a következő The Witcher, amit most jelentett be a CDPR.www.gamestar.hu
Érthetetlenül elrontották a pr-t a játéknál. Normálisan ki kellett volna hangsúlyozni, hogy ez egy story játék, ahol csak Star Lordot irányítod, a többieknek max harc közben tudsz parancsokat adni (és persze egyértelművé tenni, hogy semmi köze az MCU-hoz). Jó történet, zseniális humor és élvezetes harcrendszer. Szerintem talán az év legnagyobb, pozitív csalódása volt. Kár, hogy valószínűleg nem kap folytatást.A trágyalé avengers után először ignoráltam, aztán egy másik fórumon írták, hogy azzal ellentétben ez kifejezetten jó játék lett.
Mivel úgyis benne van gamepass-ban tettem egy próbát, és tényleg qva jó cucc, aki teheti próbálja ki.
Mi volt a baj a saját motorral?BREAKING: készül a következő The Witcher-játék, új motort kap a folytatás
Unreal Engine 5-re vált a következő The Witcher, amit most jelentett be a CDPR.www.gamestar.hu
Kezdek pipa lenni, negyedszerre kezdem újra HOI 4-et a bocskorosokkal, hogy megszerezzem az árulós achievement-et, de németek mindig behúzzák Moszkvát, szövetségek meg 2* Afrikát se bírták elfoglalni az olaszoktól...
"Alapos" Elden Ring guide.
A 22. Walkthrough-ban mondja hogy a jatek kb. 15%-nal tartunk b@ssza meg
A Stellarisban liberális demokráciában megjelent nekem idegengyűlölő tartományom.
A hoit csak akkor javaslom, ha nagyon II Vh buzi valaki. Lehet vele jókat szórakozni.
A Stellaris az valami Master of Orion szerű cucc?A hoit csak akkor javaslom, ha nagyon II Vh buzi valaki. Lehet vele jókat szórakozni. Én is hódítottam meg a világot az OMMel, meg nyertem a németekkel, de nagyon korlátozott az időszak amit lefed. Nem rossz, de kihegyezett. Am én meglepően olcsón szereztem meg egy szülinapi akcióban a paradox oldalán. Azóta "csak" a DLCket "kell" gyűjtögetnem, az meg belefér.
Az EU IV szerintem érdekesebb. Jóval több idő, jóval több lehetőség. Az alapjáték is már egészen izgalmas volt. A kiegekkel meg szerintem tényleg nagyon durva mi lett volna világokat lehet végigjátszani. Pl.: mi lett volna, ha a Spanyolok nem kell hogy az Újvilág bevételeinek nagyját arra költsék, hogy a törökkel harcolnak, mert a Magyar Királyság lefoglalja a törököket a balkánon. Vagy mi történik, ha behúzod Várnát. Ha a Britek komolyabban belefolynak a szárazföldi csatákba.
De szerintem kipróbálásra ha van 1 euros lehetőség megéri, bár én kipróbálni lehet virágboltból (ncore) próbálkoznék. Aztán ha begyerés, akkor lehet figyelni a PI storet, mert ott sokkal olcsóbban megszerezhető mint steamen. Igazából tele van olyan dolgokkal amiket minimálisan jelenítenek meg máshol. Pl.: hopp szabadságharc a már régejln meghódított területen. Persze ilyesmi van mondjuk a MOO IIben, vagy a Civben is, de ott ha már megtörted őket nem lesz. Van a Totalwarban is, de jól számolható módon.
De amúgy nehéz egy ennyire összetett játékot leírni így pár szóban, és most Stellarisozok inkább, így oda vannak friss élményeim.
Ott mondjuk vagyon a kis birodalmacskám, ami már jó sok csillagrendszert foglal magában. Jelenleg már jópár helyen kormányzók irányítanak, mert egy ekkora birodalom mikromenedzselése kvázi lehetetlen (ahogy valószínűleg a valóságban is lenne) és most ért kínos meglepetésként, hogy amíg nem figyeltem az egyik provinciám gyakorlatilag idegengyűlölő lett, úgy hogy amúgy a flottám főparancsnoka egy reptilian, és fontos pozíciókban is vannak insectec.
Na ezt nem adja vissza színte semelyik másik játék sem.
Paradox interaktive, a fejlesztő cég. Nekem onnan van meg mind a HOI mind a Stellaris, mind az EU, mivel sokszor akcióznak.A Stellaris az valami Master of Orion szerű cucc?
A PI rövidítés mit takart?
Nem vagyok annyira II. vh buzi.
Mivel óccó most az EU IV gondoltam 1-20 EUR közötti összeget megér, mert ezeket egyesével véve ez több száz EUR lenne.
De itt egy remek leirat róla:A Stellaris az valami Master of Orion szerű cucc?
A PI rövidítés mit takart?
Nem vagyok annyira II. vh buzi.
Mivel óccó most az EU IV gondoltam 1-20 EUR közötti összeget megér, mert ezeket egyesével véve ez több száz EUR lenne.
Ilyen cukkerságokkal megspékelve, hogy az emberek/reptilianok/insectek születnek élnek, és végül az emlékek földjére térnek.
A kezdetekben amíg kicsi a birodalmad addig mindent tudsz mikromenedzselni, a ki vezesse a flottáttól a mit építs a bolygókonig. Ez am végig megmarad, de ahogy nő a birodalmad úgy válik egyre nehezebbé, és ilyenkor jönnek a kormányzók, és tartományok, amik szépen intézik ezt neked. De ez meg van bonyolítva azzal, hogy pl demokráciában választások vannak, és lehet olyan nyer aki épp nem támogatja a nagy céljaidat. Vagy a random tartomány úgy dönt, hogy más irányba fejlődik mint azt a központ mondja. Szeretem nagyon, mert erősen sci-fis vagyok.
Az Osztrák-Magyar ŰrMonarchia köszöni szépen elég effektív Az elveszett földet keresve rajzik ki a világűrbe, hogy visszahódítsa azt, és elvigye a békét, és a Corvin ház uralmát minden szegletébe A hatékony bürokrácia és az udvari intrikákon megedződött udvartartás, az ősi katonai hagyományok együtt a felvilágosult vezető Őfelsége a Császár és Király dicső autokratikus uralma alatt elegendőek arra, hogy a végjátékra a K.u.K Csatahajórajai uralják a csillagokat, és csírájában kiírtsák a demokratikus elhajlásokat. Meg a kaptártÉn már a legelején odadobom a kormányzóknak a bolygókat nincs kedvem menedzselni.
Pedig annyira nagyon nem is kell, mivel hivemind-nál csak ételről kell gondoskodni a drónoknak.
Meg választások sincsenek, tudós/katonai drónok néha elhaláloznak, de ennyi.
Ha túlélem az első 100 évet onnantól technológiailag/haderőben annyira elhúzok, hogy fallen empire-eken kívül senkit se jelent rám veszélyt.
Late game-re ők sem.
El nem tudom képzelni, hogy effektív lehet bármi más egy ilyen kegyetlen univerzumban, mint a játéké
Na jó, talán egy robotbirodalom.