T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már bétában jár:Aki meg szereti a 40k meg az crpg ket lehet érdekesnek találja hogy a jön egy rouge trader játék a pathfinder alkotóitól.
Igen, csak félő hogy a OWI olyan OWIsra fogja csinálni ezt az overhault is. A commander point system meg már kb 2 éve roadmapen van. Ja meg a Post Scriptumot a földbe állították, a Beyond the Wire meg fel se szállt. Remélem hogy a Starship Troopers menni fog .Squad gyalogság része kap egy ránc felvarrást, jól néz ki szerintem.
JA2-höz képest milyen?Jagged Alliance 3, végre egy jó játék, simán megéri az árát.
Nem tudom mennyire volt szándékos a készítők részéről, de nálam a játék kezdete úgy állt össze, mint egy rossz vicc: a magyar, a német, az ukrán és két orosz zsoldos megérkezett egy egykori francia gyarmatra...
Jagged Alliance 3
Grand Chien, a nation of rich natural resources and deep political divides, is thrown intwww.gog.com
JA2-höz képest milyen?
Yakuza: Like a Dragon.
Első Yakuza játék, de van egy sanda gyanúm, hogy nagyon nem az utolsó.
Kellően humoros, félig-meddig realisztikus világban játszódó jrpg amiben egy yakuza verőemberrel kell megm... wc pumpát vásárolni nevelőapánknak, felsegíteni a részeg öreglányt aki szeretné ha leápolná valaki, elkísérni a főnök tolókocsis fiát randira...
Kuriózumnak megérte megvenniRégi PC-s játékok között turkálva találtam ezt a gyönyörűséget.
2016 elején vettem, pár hónappal az eredeti megjelenés után, ~2000ft-nyi valutáért
2014-es nagy szakítás részeként az ukrán szoftverpiac levált az oroszról, ezen is ott van az eredetiséget igazoló szigonyos hologram matrica.
FitGirl release van a 2db DVD10-es lemezen (mindkét oldalán 4,37 GB adat van).
Mert ez ukrajna, még a bolti szoftver is hamis.