Hát lövedék álló betétekben (gyalogsági) tesztelgetnek valami grafén màtrixos nanorettenet anyagokat Amerikában.Pont, mint a szénnek, de nézz utána mi a grafén, mielőtt további számításokba kezdesz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát lövedék álló betétekben (gyalogsági) tesztelgetnek valami grafén màtrixos nanorettenet anyagokat Amerikában.Pont, mint a szénnek, de nézz utána mi a grafén, mielőtt további számításokba kezdesz.
Hajrá!Hát lövedék álló betétekben (gyalogsági) tesztelgetnek valami grafén màtrixos nanorettenet anyagokat Amerikában.
Ez lémálom ! Ne ba...atok ki velem ebből semmit nem éltettem.Hát lövedék álló betétekben (gyalogsági) tesztelgetnek valami grafén màtrixos nanorettenet anyagokat Amerikában.
https://www.herox.com/blog/154-graphene-body-armor-and-shieldingEz lémálom ! Ne ba...atok ki velem ebből semmit nem éltettem.
A Magyar Honvédség egy Rheinmetall bemutató terem - szóval biztos, hogy ácsolják már a színpadot a KF-51-esnek.Én személy szerint örülnék hogy ha az Istenek az Olümposzon úgy döntenek hogy mi rendszeresíteni fogjuk , nyílván lesz finomhangolás rajta még.
A Magyar Honvédség egy Rheinmetall bemutató terem - szóval biztos, hogy ácsolják már a színpadot a
AkárA Magyar Honvédség egy Rheinmetall bemutató terem - szóval biztos, hogy ácsolják már a színpadot a KF-51-esnek.
Szerintem ezt mond el a kínaiaknak is ugyanis ők a kínai harcihelikotereken alkalmazzák a grafén páncélzatot.Engedjétek el ezt a grafén páncélt/lőszert még most, mert annyi a valószínűsége, mint hogy ez a buflák sorozatgyártásba kerül.
0! (nulla) Sőt 00! (dupla nulla)
Kiskaliberű lövedékek és repeszek ellen.Szerintem ezt mond el a kínaiaknak is ugyanis ők a kínai harcihelikotereken alkalmazzák a grafén páncélzatot.
Arra gondolsz, hogy ez egy primitiv francia marketing cikk es siman hazudik is a KF51-rol, meg a sulyarol is?
Velhetoen semmi alapjan. Franciak. Ok peldaul mindig is kemkedtek ipari-gazdasagi ugyekben is, meg a sajat szovetsegeseik ellen is. Ritka egy gerinctelen tarsasag.Megvan csak nem tudom mi alapján àllítjàk ezt.
Dehogynem.Én sem, főleg mert csak az ingyen részt tudom olvasni, de feltételezem, hogy nem csak úgy hasraütésre.
Ott a Handelsblatt cikk. Vilagosan megmondta Papperger, hogy 100% RM IP lesz, es azt is, hogy ami most lathato, az meg egy Leopard 2 hullon van, mert mar igy is 100-200 millio euro kozott koltottek erre a protora.Ok, de azt te is elismered, hogy ez egy sima Leo 2 alváz - mármint ami megjelent.
Az meg ugyebár már semmiképp nem RM termék.
Tehát lennie kell valaminek, ami teljesen saját fejlesztés! Többször lenyilatkozták.
A RM - miután megcsinálta a Lynxet - soha nem fog olyan terméket MAGÁTÓL gyártani, amihez kellene a KMW együttműködése.
Az MGCS programba még belekövetelheti a BW a RM ágyút, de maguktól nem fognak kijönni semmikép egy Leopard 2 átalakított testtel.
Szerintem ez most pont ugyan az, mint a Kf31-Kf41 esete. A KF31 egy átlakatolt Marder volt. A KF41 meg egy teljesen új fejlesztés.
Házalni az elején folyamatosan csak a KF31-el házaltak. Aztán csak elkészült a Kf-41 is.
A Magyar Honvédség egy Rheinmetall bemutató terem - szóval biztos, hogy ácsolják már a színpadot a KF-51-esnek.
Ha nem is egyből, de egy szándék nyilatkozat szintjén lehet, hogy beszállunk: ha már valóban tudja "ezt" és "ezt" és hozzánk hozzátok a gyártást meg a K+F egy részét akkor veszünk X példányt...
Ez egy proto, @krisss szerint meg az is csak joindulattal, mert az autotoltoje nem mukodik szerinte stb. Raadasul ez nem a vegleges hull, az is egyertelmuen meg lett mondva.
Szerinted ebbe igy beleugrana a magyar allam, megfinanszirozna azt az 1-2 milliard eurot, hogy kesz termek legyen belole?
Mert szerintem nem.
Mar irtam valahol, azt tudom max elkepzelni, hogy kiszamoljak, milyen aranyban osztoznak meg a tovabbi fejlesztesi ktgeken, a gyartast a RM Hungary Zrt ala viszik be, es az elore megfinanszirozott fejlesztest mar 1-2 zl "at cost" aron szallitott hkval fizeti vissza majd a ceg (hasonlo konstrukcio, mint ahogyan a brazil allam elofinanszirozta az Embraernek a Milleniumot.)
Mondja ezt valaki az USA-bólVelhetoen semmi alapjan. Franciak. Ok peldaul mindig is kemkedtek ipari-gazdasagi ugyekben is, meg a sajat szovetsegeseik ellen is. Ritka egy gerinctelen tarsasag.
Az operátor sofőr mellé kerülne mint az 1943-1945 közötti Pantherben...csak akkor még drón helyett egy MG34-essel operált.Az jutott eszembe, hogy a rendszeroperátor ebben vajon a tartalék lőszer helyére ülhet be? Mert ha igen, akkor HERO + operátor = 10 db 130 mm lőszer.
Ahol a tartalek lőszer van.Az operátor sofőr mellé kerülne mint az 1943-1945 közötti Pantherben...csak akkor még drón helyett egy MG34-essel operált.
Akkor mondhatjuk azt is, hogy a KF-51 a jövő T-72je?Most fog megérkezni a világ legmodernebb sorozatgyártású 44 db Leopard 2A7HU-ja és már a megérkezése előtt elavulttá vált a fegyverzete, ami amúgy nem az, most jött ki hozzá új lőszer.
Nekem amúgy tetszik...Na urak azt mondja egy kint lévő kolléga hogy a KF51 alacsonyabb mint egy A7-es.
Meg egy nagyobb csorda szomszédolós TR-85 Bizon, akiket egy-két század Ábrahám hajt maga előtt...A beszerzést én is értelmetlennek tartanám. Egy markonyi T-14 miatt hóttfelesleges.