Igen @kamm képes ezt a dolgot túl nagy vehemenciával csinálni, de itt nem hinném, hogy feltétlen erről van szó. Ahogy írtam, korábban is, a RM home marketekben gondolkodik, és megpróbálja letarolni az adott vevő hadsereg teljes szegmensét. Ennek érdekében csinálnak mindent, mert ebben van a piszok nagy pénz (nem is rejtik véka alá, hoggy a supporton is véresre akarják keresni magukat).Pont amerikaiakkal és németekkel beszéltem, de mindegy.
Ha egyszer felülsz a marketing mókavonatra akkor onnantól nem fogsz leszállni sosem, ez már jóideje egyértelmű számomra.
Ugyanakkor - szerintem - pont ez a minden-mindennel együttműködő military ökoszisztéma könnyíti meg a megrendelő és rendszeresítést végző katonai felelősök dolgát (ha érted mire gondolok), hogy nem teljesen egymástól független dolgokat kell beleverni a rendszerbe (nagy méretű fakalapáccsal), hanem már az egyes termékek is úgy vannak tervezve, hogy egymással együtt fognak működni. És - megintcsak véleményem szerint - ezt @kamm -nak, mint hálózati szakembernek nagyon imponál.
Ha napi szinten azzal szopsz, hogy különböző nem standard dolgokat kell egymással működésre bírni, akkor ez igen nagy feature.
Megjegyzem ez nekem is imponál, de a mai informatikával terhelt világban nem nagyon lehet olyan terméket eladni, ami CSAK önmagában jó.
Ezzel a saját ökoszisztémával lett az Apple a világ legnagyobb cége.