Kínai partraszálló és dokkhajók

Méghozzá nem is egy, hanem két óra van!!!
ora.jpg

ora-1.jpg

Máshova nem lehetett rakni, másrészt szerintem a kiszolgáló legénység az ideje komoly részét a felépítmény körül tölti,
Mintha második világháborús amerikai hordozókon láttam volan?
Szerintem csatahajókra gondolsz, de azoknál nem időmérésre szolgált. :D

Nem tudom, hova tartozik, de rettento vicces... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem tudom, hova tartozik, de rettento vicces... :D

Ennek az eredeti változatát már nagyon rég megosztottam. Most szivárgott csak be a fősodrú médiába.

Nem lattam meg, sorry. Mi ennek a hattersztorija?
Nem találom, de ha meglesz kiposztolom megint. Röviden, Kína is kifejlesztett egy expediciós járművet a tengerészgalogsága számára és annó az egyik prototípus egy folyami gyakorlat alkalmával elsüllyedt. Ezt a jelenetet az erről szóló dokumentumfilmben mutatják be. Szerencsére senkinek sem lett semmi baja. A járművet is kihalászták utólag, annak sem lett semmi baja. Ha jól megnézed a jármű elején van egy hatalmas hullámtörő lap, amit normál esetben kihajtanak, ez most be volt csukva. Alacson sebességnél nagy baj nem lett volna a dologból de a vezető rákapcsol, a víz meg befoly a búvónyíláson és pillanatok alatt elöntötte a járművet.

• Tetszik
Reactions: fishbed and kamm
Nem találom, de ha meglesz kiposztolom megint. Röviden, Kína is kifejlesztett egy expediciós járművet a tengerészgalogsága számára és annó az egyik prototípus egy folyami gyakorlat alkalmával elsüllyedt. Ezt a jelenetet az erről szóló dokumentumfilmben mutatják be. Szerencsére senkinek sem lett semmi baja. A járművet is kihalászták utólag, annak sem lett semmi baja. Ha jól megnézed a jármű elején van egy hatalmas hullámtörő lap, amit normál esetben kihajtanak, ez most be volt csukva. Alacson sebességnél nagy baj nem lett volna a dologból de a vezető rákapcsol, a víz meg befoly a búvónyíláson és pillanatok alatt elöntötte a járművet.

Igen, azt en is neztem, hogy vajon annak a lapnak nem nyitva kellett volna lennie...? Mondjuk nyitva vagy nem, a viz nem folyhatna be, ez egyertelmu. Kinai QC, roviden. :)

Ismét kifutott a tengerre a 075, de ezúttal komoly kísérettel...

És itt is van a harmadik!

• Tetszik
Reactions: Roni