Szerintem csatahajókra gondolsz, de azoknál nem időmérésre szolgált.Mintha második világháborús amerikai hordozókon láttam volan?

Ennek az eredeti változatát már nagyon rég megosztottam. Most szivárgott csak be a fősodrú médiába.Nem tudom, hova tartozik, de rettento vicces...
Ennek az eredeti változatát már nagyon rég megosztottam. Most szivárgott csak be a fősodrú médiába.
Nem találom, de ha meglesz kiposztolom megint. Röviden, Kína is kifejlesztett egy expediciós járművet a tengerészgalogsága számára és annó az egyik prototípus egy folyami gyakorlat alkalmával elsüllyedt. Ezt a jelenetet az erről szóló dokumentumfilmben mutatják be. Szerencsére senkinek sem lett semmi baja. A járművet is kihalászták utólag, annak sem lett semmi baja. Ha jól megnézed a jármű elején van egy hatalmas hullámtörő lap, amit normál esetben kihajtanak, ez most be volt csukva. Alacson sebességnél nagy baj nem lett volna a dologból de a vezető rákapcsol, a víz meg befoly a búvónyíláson és pillanatok alatt elöntötte a járművet.Nem lattam meg, sorry. Mi ennek a hattersztorija?
Nem találom, de ha meglesz kiposztolom megint. Röviden, Kína is kifejlesztett egy expediciós járművet a tengerészgalogsága számára és annó az egyik prototípus egy folyami gyakorlat alkalmával elsüllyedt. Ezt a jelenetet az erről szóló dokumentumfilmben mutatják be. Szerencsére senkinek sem lett semmi baja. A járművet is kihalászták utólag, annak sem lett semmi baja. Ha jól megnézed a jármű elején van egy hatalmas hullámtörő lap, amit normál esetben kihajtanak, ez most be volt csukva. Alacson sebességnél nagy baj nem lett volna a dologból de a vezető rákapcsol, a víz meg befoly a búvónyíláson és pillanatok alatt elöntötte a járművet.

Ok, de ha nyitott búvónyílással vezeted, ott befolyik.Igen, azt en is neztem, hogy vajon annak a lapnak nem nyitva kellett volna lennie...? Mondjuk nyitva vagy nem, a viz nem folyhatna be, ez egyertelmu. Kinai QC, roviden.![]()
Ok, de ha nyitott búvónyílással vezeted, ott befolyik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..