Nekem 8, de irgalmatlan pazarlásnak tartom arra, amire használja.És? Miért ne lehetne neki?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem 8, de irgalmatlan pazarlásnak tartom arra, amire használja.És? Miért ne lehetne neki?
És mi köze ennek a környezetvédelemhez? Nem környezetszennyezőbb (ha a pazarlást így is érted) egy mac mint egy másmilyen számítógép.Nekem 8, de irgalmatlan pazarlásnak tartom arra, amire használja.
Valaki azt mondta, a pénz megtermelése is CO2-be kerül Amúgy csak egy példa a pazarlásra. Ha cukibb, az megér 2,5xös pénzt. Akkor már minek is görcsöljünk a természetért?És mi köze ennek a környezetvédelemhez? Nem környezetszennyezőbb (ha a pazarlást így is érted) egy mac mint egy másmilyen számítógép.
mivel azt a terméket megtermelni kb ugyanannyi co2 volt mint egy olcsóbbat, így kevesebb co2 pazarlásra tudja az egységnyi pénzét elkölteniValaki azt mondta, a pénz megtermelése is CO2-be kerül Amúgy csak egy példa a pazarlásra. Ha cukibb, az megér 2,5xös pénzt. Akkor már minek is görcsöljünk a természetért?
Bocsánat, akkor tényleg hagyni kellett volna őket. A németek sem süllyesztgették el csak úgy a szövetséesek ellátóhajóit bárhol, ahol lehetőségük nyílt rá.
Csak kettőnek kéne levágni a kezét és vagyon elkobzással büntetni !Teleszemeteljük a fővárost titokban, aztán szenvedünk tőle
Budapesten komoly gondot okoz az illegális szemétlerakás.index.hu
Itt az eu-s klímasemlegesség....
Múltkor néztem, nagyon ajánlom. Nem egy pörgős film, de nagyon érdekes.
https://index.hu/techtud/2021/06/27/ha-szenved-a-melegtol-mit-mondjon-ez-a-juhasz-/
"Adott egy pásztor és egy tudós, akik egy 320 birkából álló nyájról beszélgetnek. Az Ökológiai Kutatóközpont által bemutatott háromórás film meditatív állapotba helyez és olyan tudásról lebbenti fel a fátylat, aminek kevesen vannak birtokában."
Vetítettem suliban ezt, és hasonlókat. Ez már életre nevelésnek számít?
Határesett, elfogadvaVetítettem suliban ezt, és hasonlókat. Ez már életre nevelésnek számít?