H.A. felkent villanypápa olcsó napáramos autó tankolást hauzik. Szóljál neki, ne nekem...
Ha támogatás nélkül nem telik villanyautóra vagy hibridre, akkor lakosság egy része nem fog autózni, ha tiltják a másikat vagy a meglevő autókat hajtják majd 30 éves korig vagy kubai módon az idők végezetéig? Magad előtt látod azt, hogy a a most 13+ éves magyar flotta mikor engedi meg azt, hogy használt hibridet vegyen itt a nép...?
Ezt is lehet, de van egy olyan érzésem, hogy a tömegközlekedés nem fog fejlődni. ---> Vastaps.
Nem érdekel H.A. halucinációja.
Már írtam párszor, hogy a napelemes autótöltés teljesen téveszme.
Az egyik ok: napelem csak nappal termel, az emberek nagy része viszont pont nappal nincs otthon az autójával.
Másik: párszor levezettük, hogy a napelemmel termelni az áramot a legdrágább mulatság. Akkor miért azzal termelnénk?
Újautóra most sem tellik a legtöbb embernek (egyébként magánembernek szerintem pénzügyileg nem éri meg új autót venni, nem csak elektromost, benzinest sem).
Ahogy most is a legtöbben használt autót vesznek, úgy a jövőben is azt fognak, csak akkor majd elektromos használtat.