M
molnibalage
Guest
Feliratkozó szám az meg smafu ugye?https://www.youtube.com/user/cobraelflapunk/videos
Úgyis állandóan számokkal dobálózol, számolj nekünk egy átlagot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Feliratkozó szám az meg smafu ugye?https://www.youtube.com/user/cobraelflapunk/videos
Úgyis állandóan számokkal dobálózol, számolj nekünk egy átlagot.
Feliratkozó szám az meg smafu ugye?
Nem. Hanem azért, mert nem minden feliratkozót érdekel minden videjoa. Én sem néztem meg mind. Az Otherworld csatornán is pl. van aki csak film és gaminget néz, de hardvert nem. Vagy csak gameinget, de pl. filmet nem.Igen. Azt venni is lehet pár dollárért, de a botok nem fogják a videóit nézni. Ezért nem éri el a nézettsége a feliratkozók harmadát se.
Sokkoló számok és kihívások.
Hogy tiltja ki?
Ennek se füle se farka.
Cikkből...
Az új szabályt az ENSZ egyik bizottsága fogalmazta meg még 2016-ban ajánlásként, és hogy nem csupán pusztába kiáltott szó, azt 170 ország, köztük az USA támogatása garantálja. Így a jövő év elejétől minden olyan hajó, amely nem tartja be a szabályt, azt kockáztatja, hogy az egyezményt támogató valamelyik ország egyik kikötőjébe kísérik, ahol a hatóságok ellenőrzése alá kerül.
Pont úgy, ahogy a motor hajtóanyagoknál elő van írva a 10 ppm alatti kéntartalom.Hogy tiltja ki?
Ennek se füle se farka.
Ha az eladókat szarrá bírságolják, mert a mintavételezett anyag kétartalma magas, akkor senki nem fogja eladni. Erről írtam már hosszabb kommentet...De nyilt tengeren nem állíthatja meg, elég ha Kína-Görögország nem tartja be, Pireuszban maximum rátankolnak.
Ez kemény. Ha ezt egy versenyszféra szolgáltató adná elő nem sokáig maradna a piacon. Ez nem szolgáltatás. Ez vicc. A szarabbik fajtából. Es a szomorú az, hogy 15+ eve olvasni ilyet. 15 ev alatt nem sikerült egyről a kettőre jutni. A MAV az,ahol sokszor azt erzemt, mintha meg a 19. században lennénk..Modern tragikomédia, főszerepben a MÁV
https://index.hu/belfold/2019/07/23/modern_tragikomedia_foszerepben_a_mav/
Óbudán tanulok, hetente hazajárok vonattal, mikor hogy indul, úgy megyek a keletiből-nyugatiból, ilyet elég ritkán tapasztalok (sőt soha), hogy sok az ember és bezár a kassza, mint mondtam rengeteget vonatozok volt már sok olyan amikor szar jegyet dobott ki nekem véletlen (amit késve vettem észre) aztán a nagy sor miatt felküldött az ügyfélszolgálatra de olyat egyik helyen sem csináltak ott, hogy letelefonált és leugatta a munkatársát hanem megcsinálta.Ez kemény. Ha ezt egy versenyszféra szolgáltató adná elő nem sokáig maradna a piacon. Ez nem szolgáltatás. Ez vicc. A szarabbik fajtából. Es a szomorú az, hogy 15+ eve olvasni ilyet. 15 ev alatt nem sikerült egyről a kettőre jutni. A MAV az,ahol sokszor azt erzemt, mintha meg a 19. században lennénk..
Vagy ha egy kicsit meleg levegő (pl öngyújtó lángja) fölé tartod, öngyújtóval vigyázni kell a távolságra nagyon.Úgy tudom erről cuccról csak úgy tud lekopni a festék ha ki-be húzgálják. Ha be van rakva irattartóba, pénztárcába, stb. akkor minimum fél évig olvasható...