Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Toyota tervei között a legutóbb bejelentett beruházás kapcsán az szerepel, hogy húsz éven belül a fekete kontinensről származzon éves árbevételének 30 százaléka
Ezt ki vette át? Nehéz erre mit mondani.Drágán szart, érdemi előrelépés nélkül. Magyarország, én így (nem) szeretlek...
Aki nem bírja kivárni, a lényeg már 7:17-től. 35 ezer fontba kerülő kocsi. Ej...Lemerülésig vezettek hat elektromos autót (Tesla Model 3, Audi e-tron, Jaguar I-Pace, Nissan Leaf, Kia e-Niro, Mercedes EQC), és megnézték, hogy mi történik amikor kifogy a szufla...
Na kinek mik a meglátásai?
Na kinek mik a meglátásai?
Szerintem ez a kocsi egy többszörös balesetben vett részt, méghozzá középen volt.Ez a Pözsó egy romhalmaz. Ha gonosz akarok lenni gyári állapotban van.
Alul orrán szájján dől az olaj, amit sanszosan jó ideje nem is cseréltek. Jó esetben csak a tömítés cseres vagy 5 éve, rossz esetben az egész motor kukaérett. az elejét biztos megtörték, aztán osszegányolták, a tulajnak arra se volt igénye hogy lefényeztesse, ami sejteti milyen általánosan szar állapotban lehet a kocsi egyébként is. A futómű gondolom hasonló állapotban van, azt csak egy pillanatra látni, potkereket egy madzag tartja. Alvázon mindenütt rozsdafoltok ott is ahol annyira nem kellene, valszeg német import volt.
Gondolom lelakott melós kocsi lehetett németben amit néhány török hajtott rommá, aztán pár éve be hoztak egy kőműves brigád nyuszibuszának, semmi karbantartást nem kapott és most hogy kilehelné végre a lelkét próbálják elpasszolni.
Asszem posztolták már. Viszont a legvége kicsit muris.Épülget a töltőhálózat...jó pénzért:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...ji1F9Aro6ZuKGGQl2SEAcZ8Rzqq-ux55HQtYu7GZx2aMg
Pénteken láttam, hogy valami agyhalott idióta momentán az Alagútnál félúton az amúgy sem széles gyalogos járda közepén hagyta azt a zöld poklot. Én szerintem azt az embert a rollerjával együtt dobtam volna a Dunába, hogy vigyen el Darwin ha ennyire idióta vagyBeindult végre az elektromos roller pogrom.
"Az elhagyott és talált rollereket Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Jegyzője talált tárgyként tartja nyilván, és a jogosult jelentkezéséig gondoskodik az őrzéséről."
https://erzsebetvaros.hu/fooldal/ma...D6_O_sFDT3rhXoLU_2N3FTBA2e02fA86AgGgQLZmENTQY
A városon át bringáva orbitálisan nagy szórással látni, hogy ki és hogyan teszi le ezeket. Van, amikor látom, hogy a hidak két hídfőjénél a széles járda "öbölnél" van letéve. Senkit nem zavar. De olyat is láttam, hogy a Lánchíd szűk részét volt lekúrva az út közepén vagy egy széles járda közepén.Pénteken láttam, hogy valami agyhalott idióta momentán az Alagútnál félúton az amúgy sem széles gyalogos járda közepén hagyta azt a zöld poklot. Én szerintem azt az embert a rollerjával együtt dobtam volna a Dunába, hogy vigyen el Darwin ha ennyire idióta vagy
Ezek annyira olcsok hogy csak ugy otthagyjak oket valahol es el se lopja senki? Vagy mi ebben csavar?