Csak arra nem jöttem rá, hogy miért sajtolnak bele agyagot a lapokba?Gyönyörűszép videó, ami bemutatja a technológia folyamat lépéseit.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak arra nem jöttem rá, hogy miért sajtolnak bele agyagot a lapokba?Gyönyörűszép videó, ami bemutatja a technológia folyamat lépéseit.
Csak arra nem jöttem rá, hogy miért sajtolnak bele agyagot a lapokba?
Az elektródákat alkotó ólomlapok közé gyakran valamilyen szeparátor anyagot építenek be, ezzel csökkentve a folyadék lötyögését, valamint az elektródákból az öregedés során leváló darabok által okozott rövidzárlat lehetőségét.
Igen, sajnos ez a helyzet. A munkafolyamatnál az ólomszennyezett folyadékot kézzel mosták majd löttyintették rá a földre...
Gondolom az a "mikropórózus elválasztó". Amúgy nem biztos, hogy sima agyag az.
https://villanyautosok.hu/2018/05/16/akkumulator-technologia-savas-olomakkumulatorok/
Viszont elszomorít, hogy milyen nulla munkavédelemmel dolgoznak ólommal szerencsétlenek. Nem egészséges ez így. Az indiai hajóbontók szomorú munkájára emlékeztet, bár az még ennél is szarabb kilátásokkal bír.
Kommentek szerint ólomport kevertek az agyagba. Az se jó, ha ott száll, és belélegzik... Szóval necces. De nagy gyárban simán beolvasztod, és új rácsokat csinálsz. Csak nincs tőkéjük, technológiájuk, elég stabil infrastruktúrájuk gondolom, hogy erre üzemet húzzanak fel. Vagy ha van is, erre is van kereslet, mert csórók.Igen, sajnos ez a helyzet. A munkafolyamatnál az ólomszennyezett folyadékot kézzel mosták majd löttyintették rá a földre...
De maga a videó azért tanulságos, mert ezen látszik az, hogy egy gyárban mit kellene automatizálni és milyen egyéb technológia az, amit mellé kéne tenni.
Ez a végtelenül túltolt kapitalizmus. Nehogy már néhány százalékkal többe kerüljön a kőgazdag nyugatnak luxus, amit lényegében ezen emberek életével egyenlítenek ki.Vezesd be az EU munkavédelmet és akkor munkanélküliek lennének es mehetnének koldulni. Az jobb lenne ? Most büszke a munkàjára és képes eltartani a csalàdját.
Ràadàsul szinte senki nem tudna megvenni a gyárilag felújitott vagy új akcsikat.
Van ott több video öntődéről stb. Ugyanilyenek a körülmények.
Viszont van atombombájuk....
Azt biztos nem így csinálták, különben nem működne. Amúgy kb egy munkavédelmi maszk, szemüveg, és kesztyű kéne nekik, a belégzett, lenyelt ólom a fő gond.Vezesd be az EU munkavédelmet és akkor munkanélküliek lennének es mehetnének koldulni. Az jobb lenne ? Most büszke a munkàjára és képes eltartani a csalàdját.
Ràadàsul szinte senki nem tudna megvenni a gyárilag felújitott vagy új akcsikat.
Van ott több video öntődéről stb. Ugyanilyenek a körülmények.
Viszont van atombombájuk....
Ezt mondjuk a többi csóró szerencsétlennek csinálják olcsó újrahasznosított akkunak.Ez a végtelenül túltolt kapitalizmus. Nehogy már néhány százalékkal többe kerüljön a kőgazdag nyugatnak luxus, amit lényegében ezen emberek életével egyenlítenek ki.
A nyugat olyan álságos környestvédelmet tol sokszor, ami bicskanyitogató.
"Tiszta udvar rendszer ház" azt jelenti, hogy a szemét át van kúrva a 3. világba. Aztán meg azon okoskodnak a döntéshozó balfaszok, hogy villanyautó legyen méregdrágán, nem az, hogy bunkerolajjal mennek a hajók. Nehogy már a szállítás drágább legyen.
Minden olyan alkalom, ahol te a valós költséget nem fizeted meg, ott ez megy. Valaki szop, akit te itt nem látsz. Meg a természet és a légkör.
Ezt mondjuk a többi csóró szerencsétlennek csinálják olcsó újrahasznosított akkunak.
Ez a végtelenül túltolt kapitalizmus. Nehogy már néhány százalékkal többe kerüljön a kőgazdag nyugatnak luxus, amit lényegében ezen emberek életével egyenlítenek ki.
A nyugat olyan álságos környestvédelmet tol sokszor, ami bicskanyitogató.
"Tiszta udvar rendszer ház" azt jelenti, hogy a szemét át van kúrva a 3. világba. Aztán meg azon okoskodnak a döntéshozó balfaszok, hogy villanyautó legyen méregdrágán, nem az, hogy bunkerolajjal mennek a hajók. Nehogy már a szállítás drágább legyen.
Minden olyan alkalom, ahol te a valós költséget nem fizeted meg, ott ez megy. Valaki szop, akit te itt nem látsz. Meg a természet és a légkör.
Hát, ha rajtam múlna, ezt még megúszná felfüggesztettel. Mondjuk 3 óra felfüggesztettel. Egy savval teli medence felett. Csuklónál odabilincselvehttp://www.borsonline.hu/aktualis/e...e-jogsi-nelkul-is-vezet-m-richard-foto/212350
ajaj, nagyon durva hogy ez a barom meg meri ezt tenni!
Nincsen semmi visszatartó erő?! Hány szabálysértés kell hogy bűncselekmény legyen belőle?
Tényleg nem értem, hogy mit keres még ezután szabadlábon...Hát, ha rajtam múlna, ezt még megúszná felfüggesztettel. Mondjuk 3 óra felfüggesztettel. Egy savval teli medence felett. Csuklónál odabilincselve
Tényleg nem értem, hogy mit keres még ezután szabadlábon...
Egyrészt like, másrészt azért a kopasz, kigyúrt, tetovált verőlegények érdekében senkit nem érzékenyítettek még.30 évnyi érzékenyítés a bírói testületben és gyenge törvények. De a törvényhozók keze is meg van kötve, mert a sok paraszt már az autópályás átlagsebességmérés ellen is lázadozik.
https://www.autonavigator.hu/cikkek...unVTiQ8rPCFAyIDTKldeWW_0N65xDTHHqTRtEvjOXFN3c
6,5 millió egy Budapest-Fonyód oda-visszát már nem tudó kisautó, hát, engem még nem vettek meg.
Azt valóban nem tudja, de egy Székesfehérvár-Bp távot, ha nem 130-as tempót megy és mérsékelt a klíma, akkor nagyon talán. De ott is tölteni kell azért valahol majd.https://www.autonavigator.hu/cikkek...unVTiQ8rPCFAyIDTKldeWW_0N65xDTHHqTRtEvjOXFN3c
6,5 millió egy Budapest-Fonyód oda-visszát már nem tudó kisautó, hát, engem még nem vettek meg.
https://www.autonavigator.hu/cikkek...unVTiQ8rPCFAyIDTKldeWW_0N65xDTHHqTRtEvjOXFN3c