Ha csak ezt a videot mindenki megnézné, és levonná a következtetéseket. A srác megtette, leüli, de vissza sajnos már nem tudja csinálni.
Ő okozta, de iszonyat lehet ezzel a tudattal élni.
Ez nagyon durva...és teljesen igazad van!
Ezt úton-útfélen mutogatni kéne.
0ff: Az is megérne egy misét, hogy 10-ből 8x miért így történik ?
A vétkes miért ússza meg mindig nagy százalékban ép bőrrel vagy horzsolásokkal ?
A vétlen pedig meghal, vagy bárcsak meghalt volna.. örökre nyomorék lesz...én azon az állásponton vagyok, hogy van rosszabb a halálnál. Például székhez kötve, ágyhoz kötve, másoknak kiszolgáltatva, mások segítségére szorulva leélni 30, 40, 50 évet. Férfiként ezt szörnyű lehet elviselni. Hát még az, amit ennek a szerencsétlennek kell élete végéig cipelni, neki semmi baja, 4 embert meg elintézett...nem is tudom, hogy ezt egy normális ember, akinek van lelkiismerete, hogyan abszolválja.. nekem nem hiszem, hogy menne... tehát arra van nagyobb esély, hogy felkötném magam ott a cellában.
Ezért tartom be mindig a kreszt.. persze én is szeretek dinamikusan vezetni, megesik, hogy 70 helyett, 80al megyek, vagy 110 helyett 120al, az annak megfelelő utakon, de a lakott terület, az például szent. 0tt az 50, 50, a 30,30, a 20, 20... és ha 50 akkor lehet 30-al megyek, mert úgy ítélem meg, hogy sűrűn lakott a terület, játszótérrel, és nem lehet tudni, hogy melyik "kerítés"bokor vagy parkoló autó mögül ugrik ki egy kisgyerek a játékmotorjával...hiába megyek lassabban, mint a megengedett sebesség, engem az nem vigasztalna, ha adott esetben nem én vagyok a hunyó, hanem a gyerek szülei, akik mondjuk hanyag módon nem figyeltek rá és engedték az úton játszani.
Az meg a minimum, a vezetéshez való belépő jegy, hogy nem iszok alkoholt, ha vezetek...aki akaratgyenge és ez nem megy, attól örökre elvenném a jogosítványt... járjon busszal, vonattal és akkor annyi szeszt vedelhet, amennyit nem szégyell. Aki részeg és így ül be, annak semmiféle felelősségérzete nincs. Örökre elkell venni az engedélyt. Mint például a videóban szereplő gyerektől is, ha mondjuk szerencséje lett volna és egy rendőr autóba fut bele, még a baleset előtt... ez pont azaz eset. A 4 év mondjuk szerintem kurva kevés...nem mintha a 20 év csillapítaná a lelkét, már ha van...ezt ember nem tudja megbocsátani szerintem, amit tett.