Pedig de, hiába nézel sok ilyet, hogy már úgy ülj volánhoz, hogy biztos rossz lesz.Vezetni élvezet? Ja, nem..
Kanyarodás előtt is nézni kell a tükröt, holtteret, az ilyeneket elkerülendő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig de, hiába nézel sok ilyet, hogy már úgy ülj volánhoz, hogy biztos rossz lesz.Vezetni élvezet? Ja, nem..
Magához a videóhoz szólva,
Negyedszer: ha egy mazsola lassít és jobbra tart azt nem előzöm meg, mert lehet egy marha, aki akkor fog indexelni, mikor tükörbe nézés nélkül balra kezdi tekerni a kormányt...Magához a videóhoz szólva,
Az évek során több hasonló helyzetben volt részem.
A bevált viselkedés forma nálam :
- egyszer a követési távolságra figyelés ... a friss jogsis kicsit bealudt a féklámpáknál és nagyon rámászott
- másodszor a sávomon belül az ellentétes oldalra húzódom attól függően hogy az előttem lévő merre szándékozik kanyarodni, így a mögöttem lévő is látni fogja, hogy nem előzhet pl balra kanyarodáskor, és egyben megérti, hogy "miért fékezünk"
- harmadszor ha én kanyarodtam balra mindig becsülettel a felező /forgalmi sávot jelölő vonal mellé húzódtam . . . itt az Opelos ezt kihagyta
Szerintem csak nem élik meg tragédiának. A vastaps azoknak jár, akik a rendszerváltástól a MÁVig egy kapacágást nem csináltak a hév vonalon, hogy gyak mindegyik szarrá rohadt.És mi a legszomorúbb...?
Bár balfasz még védi, hogy jó ez így ahogy van.
1. Nem kérte.Szerintem csak nem élik meg tragédiának. A vastaps azoknak jár, akik a rendszerváltástól a MÁVig egy kapacágást nem csináltak a hév vonalon, hogy gyak mindegyik szarrá rohadt.
1 perces átszállási idő kérése meg gyak azt jelzi, hogy ez is egy a seggéhez autót növesztett balfasz írása.
Igen az. Hahó, NINCS 1 perces átszállási idő. Még nekem is vagy 40 sec a 6 kocsis hév utolsó kocsijától az elejére érni, képzeld el Manyi nénit...1. Nem kérte.
2. A Közlekedő Tömeg írása az szerinted az autóhoz seggét növesztett balfasz...?
Úgy érzem nagyon nem figyeltél...
Nem, nem azt jelenti.Szerintem csak nem élik meg tragédiának. A vastaps azoknak jár, akik a rendszerváltástól a MÁVig egy kapacágást nem csináltak a hév vonalon, hogy gyak mindegyik szarrá rohadt.
1 perces átszállási idő kérése meg gyak azt jelzi, hogy ez is egy a seggéhez autót növesztett balfasz írása.
Egyrészt pont láttam nem egyszer, hogy nem csak terveket mutogatott, hanem csinálta.Nem, nem azt jelenti.
A közlekedésfejlesztések jelentős része az átszállási idők csokkentéséről szól, az az egyik legnagyobb kényelem fokozó ami átvonzhat autóból a közösségi közlekedésre. A MÁV sem csinált még semmit, csak terveket. És nem azért mert a MÁV-é lett, hanem mert a kormány ad rá forrást arra, amire a végletekig kifosztott Budapestnek nem volt.
Akik a HÉV-et építették régen, azok előtt le a kalappal hogy még mindig működik.
Mármint láttál olyat aki csinálta a terveket? Én is láttam olyat, azért megy a küzdés hogy egy-egy percet hozzon egy beavatkozás. Az oké, akkor te te öt perc alatt szállsz most át, átszervezve meg kettő lenne. Manyi néni meg most tizenöt perc alatt száll át, és ha jó lenne a szervezés akkor hat perc alatt átérné neki lenne igazán nagy a nyereség.Egyrészt pont láttam nem egyszer, hogy nem csak terveket mutogatott, hanem csinálta.
Másrészt, persze csökkentsük az átszállási időt. Ésszerű szintig. Az, hogy Bolt esetleg világcsúcscsal eléri az utolsó kocsiból az átszállást az nem ésszerű....