Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy hete: nem futottam haza reggel munka után, szar,nyálkás idő, hazajöttem busszal, hatalmas vészfékezés. Az unintelligens marha jön szemben világítás nélkül a főúton, ott a bicikliút!!!!!!!! aztán keresztbevág jelzés nélkül a busz előtt nagy ívben kanyarodva,... fels e vette hogy majdnem a nevére vette a busz, hátra se nézve tekert tovább...tegnap este Vecsésen volt dolgom... ismeretlen terepen, esőben, ködben megyek, rossz látási viszonyok, igyekszek óvatosan menni, körforgalom... amikor egy kivilágítatlan kerékpáros láthatósági mellény nélkül fekete ruhában kb 20km/h-s tempóval beszáguld a zebrára. Ja és és nagy tévét vitt a hóna alatt. Nem tudom ezeket a hülyéket hogy tenyésztik ki.
Szerencsére nem jött nekem (épp behajtottam a körforgalomba, miután nem láttam semmi akadályt/veszélyt), remélem megéri a karácsonyt a gyökér.
Egy hete: nem futottam haza reggel munka után, szar,nyálkás idő, hazajöttem busszal, hatalmas vészfékezés. Az unintelligens marha teker szemben világítás nélkül a főúton, pedig ott a bicikliút!!!!!!!! aztán keresztbevág jelzés nélkül a busz előtt nagy ívben kanyarodva,... fels e vette hogy majdnem a nevére vette a busz, hátra se nézve tekert tovább...
Ugyan ilyen sírás ment amikor a lovas közlekedésről elkezdődött az átállás a nagyvárosokban.Lázadnak az autógyártók az unió e-mobilitási politikája ellen
A német járműiparnak ki kell állnia a barikádokra, és visszaverni az EU vezetésének igyekezetét az elektromos hajtásra való áttérés türelmetlen és nem körültekintő levezénylése miatt – nyilatkozta a Bosch ikonikus vezetője.magyarnemzet.hu
Bocsánat, de ez dumának jó, másnak nem....Ugyan ilyen sírás ment amikor a lovas közlekedésről elkezdődött az átállás a nagyvárosokban.
Ahogy nőnek az e-autók száma, és ezzel az igény, majd a töltő hálozat is. Ha valódiak a piaci körülmények, akkor hatékonyan és gyorsan tud reagálni a megjelenő igényekre. És azért Áram szinte mindenhol van, nyilván a hálozati kapacitásokat is fejleszteni kell.
Az ok, hogy nem karbon semlegesek ezek az autók, de legalább nem a sűrűn lakott területen eregetik a gázaikat akik ilyeneket vezetnek.
Sanszosan a Bosch rinya mögött az áll, hogy ők a hidrogéncella felé akarnak menni.Ugyan ilyen sírás ment amikor a lovas közlekedésről elkezdődött az átállás a nagyvárosokban.
Köszönöm a képeket.Austro-Porsche
https://www.diepresse.com/5750625/der-bundesadler-am-kuhlergrill
https://www.iv.at/media/filer_publi...-4b41-9b99-2bb4bb502fbc/102017_burgenland.pdf
https://www.diepresse.com/5750625/der-bundesadler-am-kuhlergrill
Puch-Wagen látványterv 1984-ből:
https://austria-forum.org/af/Wissenssammlungen/Essays/Mensch_und_Maschine/Automotive_5_Auto_für_die_Schublade
Van valahol adat arról, hogy pld az európai gépjárműflotta környezetterhelése hány elavult szénerőművével ér fel?
Pontatlanul fogalmaztam, sorry Szóval "hány szénerőmű" összehasonlítás készült valahol?Környezetterhelés eléggé tág fogalom.
Fókuszálhatunk a Co2-re, de a teljes képbe beletartoznak az arab olajtankerek, a távol keleti gumi farmok miatt kiirtott őserdők, Dél-Amerika lítiumtermelés miatt elsivatagosodó tájai, a kobalt bányászat miatt mára teljesen élettelenné vált Kongó folyó, Indonéziában millió tonna számra tengerbe öntött nikkeltermelési hulladékok...
Na meg ugye az elektromos autó veszélyes hulladéknak minősül totálkár/elavulás után (meg az összes "zöld" energiatermelő eszköz)...
Honnan van a kép?Eközben USA-ban:
Russia’s UAZ Patriot 4×4 Enters U.S. Market
Russia’s UAZ Patriot 4x4 Enters U.S. Market As The 2022 Bremach Taos | Carscoops
The Bremach Taos has an MSRP of $26,405, and will be joined by a pickup variantwww.carscoops.com
+Valaki meg tudná mondani mit kellene látni ezen a képen (a topic-ból azt sikerült leszűrni, hogy vmi böszme nagy design hiba)?