Dredd bíró lenne a megoldás.De basszus előtte voltam!!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dredd bíró lenne a megoldás.De basszus előtte voltam!!!!
De hál' Isten elővigyázatos voltál, figyelted a környezetedet és visszaléptél.De basszus előtte voltam!!!!
megkerestem mi lett belole, a birosagon az hangzott el hogy 1.17 fujt. azt alitotta hogy egesz nap nem evet semmit es megivot 2 sort, nem volt otthol kaja es sietet a boltba vasarolni.Hát aztakurva.
Esőben, záróvonalon, sanszosan gyorshajtva megölt egy embert.
Vajon elkapták? Ezért mennyit lehet ma kapni?
Hát bazdmeg ez nevetséges.megkerestem mi lett belole, a birosagon az hangzott el hogy 1.17 fujt. azt alitotta hogy egesz nap nem evet semmit es megivot 2 sort, nem volt otthol kaja es sietet a boltba vasarolni.
nekiment utana egy masik kocsinak es megalt. kiszalt a kocsibol es ottmaradt meg a rendor nem jott.
70-80 ment a helyen ahol 50 a max.
kapot 3 ev bortont meg a borton utani idoszalban 4 evre elvettek a jogsit.
Pont, hogy az autósnak kellene óvatosabbnak lennie, hiszen ő a potenciális gyilkos.A gyalogosnak nagyon óvatosnak kell lenni, mert ő a gyengébb.
Nem szeretem ezt a kifejezést. Összemossa a józsi hulla volt, elbambultat, a béla szart bele azt csapatottal.Pont, hogy az autósnak kellene óvatosabbnak lennie, hiszen ő a potenciális gyilkos.
hat ha szeretem magam es az eletem, es mivel tudom hogy en leszek a gyongebb, inkabb varok egy kicsit, vagy jol szetnezek, mert en felelek sajat magamert. a gond az hogy van hogy nem lattod mi kozeledik, mint a busztol a csavo sem latta a videon akit eluttek.Pont, hogy az autósnak kellene óvatosabbnak lennie, hiszen ő a potenciális gyilkos.
olyan is van nalunk hogy a biro a torvennyi minumum alatt is buntet.Hát bazdmeg ez nevetséges.
Egyezzünk meg abban, hogy mindkettőnek. Ha az egyik elb@ssza az óvatosságot, még mindig megúszható a baj.Pont, hogy az autósnak kellene óvatosabbnak lennie, hiszen ő a potenciális gyilkos.
Vázolom a valóságot.Egyezzünk meg abban, hogy mindkettőnek. Ha az egyik elb@ssza az óvatosságot, még mindig megúszható a baj.
Amúgy bárki okozhat balesetet, még az is, aki otthon ücsörög a TV előtt.
Mindkettőnek óvatosnak kell lennie.Pont, hogy az autósnak kellene óvatosabbnak lennie, hiszen ő a potenciális gyilkos.
Ezek hasznosak lennének nagyon!Ja, meg talán tessék betiltani a parkolás a zebrák előtt 1 autó távolságban és legyen tilos busznak parkolni a saját hossz távolságában, mert ezektől semmit nem látni. A táblát sem. Rendszeresen tekerek erre és egy időben ide parkolt le busz, most már hátrébb. De amíg ott parkolt, akkor a táblát is kitakarta.
Zebra előtt 5 méteren belül jelenleg is tilos a parkolás.Ja, meg talán tessék betiltani a parkolás a zebrák előtt 1 autó távolságban
Gond nélkül felfestik a parkolót oda néhol. Ha kijelölt parkolóhely van ott akkor mi a helyzet?Zebra előtt 5 méteren belül jelenleg is tilos a parkolás.
„Tilos megállni kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, valamint a gyalogos-átkelőhely előtt személygépkocsival, motorkerékpárral, segédmotoros kerékpárral, kerékpárral és kézikocsival 5 méter, egyéb járművel 15 méter távolságon belül.” -innen
Sajnos igen. És s busz számára az 5 méter olyan, hogy f*szt sem látni tőle.Gond nélkül felfestik a parkolót oda néhol. Ha kijelölt parkolóhely van ott akkor mi a helyzet?
Annak elvileg 15 m-t kellene hagyni.Sajnos igen. És s busz számára az 5 méter olyan, hogy f*szt sem látni tőle.
Azért ez elég szomorú. Én úgy értelmezem, hogy ki sem lehetne jelölni. Az is ugyan úgy megállásnak minősül. -szerintem. De azt hiszem erről már volt szó, hogy mégis megcsinálják.Gond nélkül felfestik a parkolót oda néhol. Ha kijelölt parkolóhely van ott akkor mi a helyzet?
Molni, elfelejted, hogy Nálunk évtizedekig úgy képezték az autósokat, hogy "Gyalogátkelőhelyet úgy kell megközelíteni, hogy a gyalogosnak eszébe se jusson lelépni az útra.." Mondom Én ezt, aki néha autós, néha kerékpáros, néha sötét gyalog!Vázolom a valóságot.
Ha nem tud egy sofőr úgy közlekedni, hogy nem tud megállni, akkor leteszi a kibaszott kocsiját és akkor sétáljon, akkor talán formálódik a világképe.
- A zebrán a gyalogos szent és sérthetetlen. A KRESZ világosan kimondja, hogy a gyalogost az átkelésben még csak nem is zavarhatod
- A KRESZ világosan kimondja, hogy a zebrát úgy meg megközelíteni, hogy az elsőbbséget meg tudd adni.
- Ez ember (szerencsés esetben) lábakkal születik és nem fémdobozzal körbevéve. Az ember alapvetően saját magát mozgatja. Az, hogy ilyen sokat kell vagy egyes emberek hobbija az autózás, az egyéni szocproblem. Tehát senkit nem érdekel, hogy egyes autómániásnak nem tetszik, hogy fékezni kell.
KIBASZOTTUL ELEGEM VAN A GYALOGOS GÁZOLÁS RELATIVIZÁLÁSBÓL A ZEBRÁN.
Egy gyalogost csak akkor tudsz ott elütni, aki nem átrohan a zebrán takarásból kirobbanva, hogy a sofőr elbaszta vagy műszaki hibás a jármű.
Ha elüti, akkor nem tett eleget a fenti 2. pontnak. Mert a körülményeket figyelembe kell enni.
Bár megjegyzem, mivel zebra ki van táblázva, amit látni, akkor is, ha személygépjármű takarja az embert, akkor lassítasz annyira, hogy nem ütöd el, ha valaki onnan jön. Az nem érv, hogy így nem lehet haladni, mert sokat kell fékezni. Akkor ne vezess kocsit. Ennyi.
Ja, meg talán tessék betiltani a parkolás a zebrák előtt 1 autó távolságban és legyen tilos busznak parkolni a saját hossz távolságában, mert ezektől semmit nem látni. A táblát sem. Rendszeresen tekerek erre és egy időben ide parkolt le busz, most már hátrébb. De amíg ott parkolt, akkor a táblát is kitakarta.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.hu
Ma is csak három zebránál volt, hogy én megálltam, de a köcsög autós mellettem a legnagyobb nyugalommal ment át lassítás nélkül a zebrán, amikor gyalogosok várakoztak. A faszom teli van. Takarodjanak ezek a faszok az utakról.
Uff