M
molnibalage
Guest
Nem amiatt a rész miatt linkeltem, csak a 1969-es kép miatt.Jajj.. ez nagyon sok pontban még szarabb dolgokat javasol mint ami van!
Vegyük ezt! kb 2 autóhossznyi úton sorolj ki jobbra úgy, hogy az egyenesen haladó kerékpársávnak elsősége is van, amin át kell vágj, és az erre rendelkezésre álló úthosszt mesterségesen röviden tarsuk: a hídon a külső sávból jobbra soroláshoz gyakorlatilag meg kell állni, a külső sáv dél felé haladó forgalom feltartóztatása miatt gyakorlatilag állni fog a híd teljes hosszában.
Olyan bölcssségeket lehet amúgy még emgtudni belőle, hogy:
Annyira a városba való a kerékpár, hogy csak na, de érdekes módon nekik van mindenkivel folyton konfliktusuk...
Amúgy nincs a kerépárnak elsőbbsége évek óta. Az más kérdés, hogy a piros felfestés miatt szinte mindenki adja a bringának, és emiatt lesz zizis, mert én meg akarom adni, erre mindenki más befékez, hogy adjon nekem. Nagyon kell itt figyelni.
Itt is mr Tarlós idején tették ki a bringának az macisajtot, de itt is gyak. szinte minden autós átengedi a bringát.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
www.google.hu
Sok helyen eszméletlen bringaellenes ideológiával tábláztak ki UTÓLAG dolgokat...
Annyira, hogy a mai vezetési morál mellett is elsőbbséget adnak az aszfalt felfestése miatt, hiába van a tábla szerint a a bringa oldalról elsőbbségadás.
De hát győzött az ideológia odafentről...