Az EU a világ co2 kibocsájtásának 8%-át adja. Ha mi megszününk, az sem változtat a klimán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
2. Ma először fizettem 500 Ft felett benzinért. (Per liter, természetesen.)
3. Az elmúlt kb. 2-3 hónapban nem láttam trafipaxot az út szélén. Tegnap reggel óta hármat is kb. 200 km alatt.
Hát, egy ideig neki sem kell gondolkoznia, hogy spóroljon-e benzinnel vagy sem.Idegbeteg nő:
Már elnézést, de egyetlen paraszt sem csinál ilyet. Maradjunk a bunkó, tahó, stb. kifejezéseknél.Hát, egy ideig neki sem kell gondolkoznia, hogy spóroljon-e benzinnel vagy sem.
Az ilyenekért helyből letöltendőt kéne már adni.
Mérlegelés nélkül. Mert nincs mit mérlegelni.
Büntetőfékeztél? Tessék, egy kis is böri.
Aztán vagy értenek ebből a parasztjai vagy nem.
Nem az én problémám.
Hát, egy ideig neki sem kell gondolkoznia, hogy spóroljon-e benzinnel vagy sem.
Az ilyenekért helyből letöltendőt kéne már adni.
Mérlegelés nélkül. Mert nincs mit mérlegelni.
Büntetőfékeztél? Tessék, egy kis is böri.
Aztán vagy értenek ebből a parasztjai vagy nem.
Nem az én problémám.
Sajnos sanszosan ezt nem fogjuk megtudni, de berkihez mérve kiderülne, hogy van-e egyenlő az egyenlőbbek között.Volt a Tényekben is, elvileg 3 évig terjedő letöltendőt kaphatna, de valszeg (ő is) megússza 6-12 hónap felfüggesztettel és jogosítvány bevonásával ~1 évre.
Ez 3 elcseszett előzés. Nem szép dolog, de mi velük a gond, hogy agyonverni kéne őket? A többi autóvezetőnek feladat sőt kötelessége az ilyen helyzetet megoldani, bárki elcseszhet előzést.Agyonverhető, mind a három.
Nekem egyik sem hiányozna...
Akkor lehet fékezni és nem tovább nyomni a gázt.Ez 3 elcseszett előzés. Nem szép dolog, de mi velük a gond, hogy agyonverni kéne őket? A többi autóvezetőnek feladat sőt kötelessége az ilyen helyzetet megoldani, bárki elcseszhet előzést.
Ez 3 elcseszett előzés. Nem szép dolog, de mi velük a gond, hogy agyonverni kéne őket? A többi autóvezetőnek feladat sőt kötelessége az ilyen helyzetet megoldani, bárki elcseszhet előzést.
Látszik, hogy nem szoktál előzni.Akkor lehet fékezni és nem tovább nyomni a gázt.
Valóban nem, de szándékos veszélyeztetés sem az én műfajom.Látszik, hogy nem szoktál előzni.
"A napokban nyilvánosságra hozta az Európai Bizottság, hogy 2025 után milyennek kell lenniük az új autóknak. Ha túl szigorúnak bizonyul az Euro 7-es norma, akkor eltűnhetnek az autószalonokból a benzinmotoros járművek, miközben az elektromos hajtás még nem érett meg arra, hogy a hagyományos helyére lépjen. Az egyszeri felhasználónak meg fogalma sincs, milyen autóval jár néhány év múlva."Majd a kis-jégkorszak lehűti a hülyeséget!
Elmebajra legjobb gyógyszer a JÉG!
---
"Az Európai Bizottság bemutatta a "Fit for 55" uniós klímacsomagot szerdán, amelyből az is kiderült, hogy a brüsszeli döntéshozók először jelentősen szigorítanák a járművek megengedett szén-dioxid-kibocsátását az előttünk álló évtizedben, majd be is tiltanák a benzines és dízel autók értékesítését 2035-től.
..
Amennyiben a javaslatokat a tagállamok és az Európai Parlament is elfogadja, felgyorsulhat a tisztán elektromos autózásra történő átállás, amely jelentős kihívások elé állítja majd az iparág szereplőit."
..Megszületett az ítélet: betiltanák a benzines és dízel autókat Európában
Az Európai Bizottság bemutatta a Fit for 55 uniós klímacsomagot szerdán, amelyből az is kiderült, hogy a brüsszeli döntéshozók először jelentősen szigorítanák a járművek megengedett szén-dioxid-kibocsátását az előttünk álló évtizedben, majd be is tiltanák a benzines és dízel autók értékesítését...www.portfolio.hu
A közlekedés veszélyes üzem. Az eltolt előzésben meg semmiféle szándékosság sincs.Valóban nem, de szándékos veszélyeztetés sem az én műfajom.