M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hát igen, ezt a videód sokaknak meg kellene szívelnie...Kedvcsináló autós közlekedéshez...
Ezek kitartó és szívós munkával fidesz szavazót csinálnak belőlem. Ennyire hülyének nem lehet lenni bazdmeg.
Erre gondolsz? https://hu.wikipedia.org/wiki/MakadámútFiúk, tudja valaki a régebben használt, világosabb útburkolat nevét, összetételét? Találkoztam már vele egy jó pár helyen vidéken és Pesten is, és így szemre sokkal tartósabbnak tűnik, mint a mai aszfaltburkolatok. A mi utcánkban is van egy megmaradt szakasz, és körülötte minden csupa hepe-hupa, de ez a világos burkolat stabil már hosszú évtizedek óta.
Nem, az aszfalt színe nagyon nem azonos sok helyen.Erre gondolsz? https://hu.wikipedia.org/wiki/Makadámút
(Makadámút)
Igen, sokkal jobb. Jól tapad, tartósabb és eső után nem lesz feketelyuk.Fiúk, tudja valaki a régebben használt, világosabb útburkolat nevét, összetételét? Találkoztam már vele egy jó pár helyen vidéken és Pesten is, és így szemre sokkal tartósabbnak tűnik, mint a mai aszfaltburkolatok. A mi utcánkban is van egy megmaradt szakasz, és körülötte minden csupa hepe-hupa, de ez a világos burkolat stabil már hosszú évtizedek óta.
Ilyenkor a google lens-t szoktam elővenni az oksytelcsyn:
Japán gépkönyv a 70-es évek végéről.
/Egyben, ha van ilyen, akkor japán nyelvet ismerő fórumozó segítségét kérném. /
Köszi, de nem, ez valami más, korszerűbb burkolat.Erre gondolsz? https://hu.wikipedia.org/wiki/Makadámút
(Makadámút)
Erre bizony! Közelről nézve a világos színét az adja, hogy valami fehér (világos) kő zúzaléka van benne.Szerintem erre gondol.
Sztem ez a fajta út gyengébb tapadást biztosít, főleg vizesen. Én legalábbis így érzékeltem. (viszont csendesebb)Köszi, de nem, ez valami más, korszerűbb burkolat.
Erre bizony! Közelről nézve a világos színét az adja, hogy valami fehér (világos) kő zúzaléka van benne.
A nagy kérdés az, hogy ha ismert egy tartós technológia, akkor miért nem használjuk. Lehet, hogy a felfestések nem látszanak rajta jól, vagy vizesen, napsütésben vakít? Valami oka biztos van.
Mindenkinek köszi a nyomozást
Én is azért vettem, mert sokkal jobban összerakottabbnak és fordulékonyabbnak tűnik, mint egy mtz; igaz drágább is sokkal. De az a röhej, hogy igazából ebben a kategóriában nem nagyon van más. Most meg szophatok vele a forgalomba helyezéssel. A közlekedési hatóság meg egy... én nem tudok normális tájékoztatást találni online, telefonon meg rendesek voltak, de egyik ezt kér, a másik azt...Van nekünk is a cégnél egy hasonló korú, japán traktorunk, tökéletesen működik. Elképesztően minőségi szerkezet.
Nem az én izlésem, de kivánom, hogy sok és hosszú örömödet leld benne. Sok élvezetes , balesetmentes kilométert.!A tegnapi napon megérkezett az az autó amire 360 napja adtam le a rendelést.
Ez volt a gyerekkori álmom amit apám belémvert....sajnos az öreg elment 4 hónapja.
BMW M3 competition xdrive.......
Volt már sok autóm de ez egy szörnyeted.......
Ja annyi a pöcs rendben van ,nem azért vettem...