igen....510 ...fékpadon inkább 540 a BMW mindig kevesebbet mond....1-2 krokodil könnycsepp legurultGrat a bömöshöz!
PS Baszod ez 500 lóerős egy ekkora kaszniban???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igen....510 ...fékpadon inkább 540 a BMW mindig kevesebbet mond....1-2 krokodil könnycsepp legurultGrat a bömöshöz!
PS Baszod ez 500 lóerős egy ekkora kaszniban???
Gratulálok!!!A tegnapi napon megérkezett az az autó amire 360 napja adtam le a rendelést.
Ez volt a gyerekkori álmom amit apám belémvert....sajnos az öreg elment 4 hónapja.
BMW M3 competition xdrive.......
Volt már sok autóm de ez egy szörnyeted.......
Ja annyi a pöcs rendben van ,nem azért vettem...
Veszprémben a Lidl melletti körforgalomban van hasonló, amire gondolsz szerintem ez lesz azFiúk, tudja valaki a régebben használt, világosabb útburkolat nevét, összetételét? Találkoztam már vele egy jó pár helyen vidéken és Pesten is, és így szemre sokkal tartósabbnak tűnik, mint a mai aszfaltburkolatok. A mi utcánkban is van egy megmaradt szakasz, és körülötte minden csupa hepe-hupa, de ez a világos burkolat stabil már hosszú évtizedek óta.
Konkrétan kicsi víz esik rá, máris instant lehet csúszkálni az említett veszprémiben. Anyám szívrohamot kap mindig, én meg juszt is ráhúzok egyet ha arra járokSztem ez a fajta út gyengébb tapadást biztosít, főleg vizesen. Én legalábbis így érzékeltem. (viszont csendesebb)
A tegnapi napon megérkezett az az autó amire 360 napja adtam le a rendelést.
Ez volt a gyerekkori álmom amit apám belémvert....sajnos az öreg elment 4 hónapja.
BMW M3 competition xdrive.......
Volt már sok autóm de ez egy szörnyeted.......
Ja annyi a pöcs rendben van ,nem azért vettem...
Na, de pont a csúszósság miatt a gumis ismerőst megkérdezve azt mondta, fehér aszfalt ennek a hivatalos neve, de pontosan mi van benne azt nem tudom
Lehet ebben kapsz választ rá. Ha jól emlékszem a horvátoknál sok ilyen út van (ha egyre gondolunk), mert ott sok ilyen alapanyag van, így ebből építik, viszont esőben csúszik.Fiúk, tudja valaki a régebben használt, világosabb útburkolat nevét, összetételét? Találkoztam már vele egy jó pár helyen vidéken és Pesten is, és így szemre sokkal tartósabbnak tűnik, mint a mai aszfaltburkolatok. A mi utcánkban is van egy megmaradt szakasz, és körülötte minden csupa hepe-hupa, de ez a világos burkolat stabil már hosszú évtizedek óta.
KösziLehet ebben kapsz választ rá. Ha jól emlékszem a horvátoknál sok ilyen út van (ha egyre gondolunk), mert ott sok ilyen alapanyag van, így ebből építik, viszont esőben csúszik.
https://totalcar.hu/egester/2019/09/12/egester_353/
Ezt senki nem is gondolta szerintem. Egyértelmű, hogy kapuzárási pánik.Ja annyi a pöcs rendben van ,nem azért vettem...
Azért az az a gyökér amit művelt a kamerás előtt az nem volt semmi. Attól venném el a jogsit örökre. Lassított jobbra húzódva majd kitette balra az indexet, hogy majdnem csati lett a kamerással, a Suzuki meg gondolom előzni kezdett (nem láthatta a marha indexét) vagy a hátulról csattanást kerülte volna el, de az össze vissza mozgó kiszámíthatatlan kocsik megzavarták.Szerencséje volt a suzukisnak (akinek volt vagy van, tudja, hogy milyen szar a fékhatás egy modernebb autóhoz képest, ABS meg persze nincs, így megpördült a száraz úton - velem is előfordult, csak nem mentem be az árokba, de majdnem keresztbeálltam az úton), hogy ennyivel megúszta. Persze ha a kamerás nem húzódik be középre, lehet nem ijed meg, és simán elmegy mellettük.
Azért az az a gyökér amit művelt a kamerás előtt az nem volt semmi. Attól venném el a jogsit örökre. Lassított jobbra húzódva majd kitette balra az indexet, hogy majdnem csati lett a kamerással, a Suzuki meg gondolom előzni kezdett (nem láthatta a marha indexét) vagy a hátulról csattanást kerülte volna el, de az össze vissza mozgó kiszámíthatatlan kocsik megzavarták.
Azért az az a gyökér amit művelt a kamerás előtt az nem volt semmi. Attól venném el a jogsit örökre. Lassított jobbra húzódva majd kitette balra az indexet, hogy majdnem csati lett a kamerással, a Suzuki meg gondolom előzni kezdett (nem láthatta a marha indexét) vagy a hátulról csattanást kerülte volna el, de az össze vissza mozgó kiszámíthatatlan kocsik megzavarták.
..van a baráti társaságban egy srác; jó lelkű, lelkes, de kicsit egyszerű ésszel áldotta meg a sors. Nem tehet róla.Nekem is ez volt a gondolatom rögtön.
Tipikus hétvégi/ünnepnapi/falusi sofőr a kamerás előtti. Azt sem tudja hol van, de még azt sem, hova akar menni. Ezek a legkiszámíthatatlanabbak, ráadásul bár mindenki gyorsabb náluk, a tükröt sem használják. Így sosem veszik észre, hogy azért üres az aszfal előttük, mert mindenki hátul őt várja...
98%-ra biztos vagyok benne, ha az első autó 10 másodperccel korábban kiteszi a balra indekszet, ez a crash elmarad.