M
molnibalage
Guest
A jövő. Ja. NemElektromos busz:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A jövő. Ja. NemElektromos busz:
A többi közlekedő is elég furán viselkedik. Esélyt sem adtak az akadaly megszüntetésre. Csak menni, menni, csak ez számít. Lásd a vak furgonost...Ilyen kretén hogy lehet valaki, hogy megáll az autópálya közepén a belső sávban (!) forgalommal szemben (!!) KEREKET CSERÉLNI!!! Miközben ott van vele a családja és a kislánya.
Kb. egy életre elvenném az ilyennek a jogsiját.
Életeket mentett a Magyar Közút munkatársa az M3-as autópályán
Életveszélyes helyzetből mentett ki egy családot a Magyar Közút munkatársa múlt hét pénteken reggel az M3-as autópályán. Egy személyautó defekt miatt a szalagkorlátnak ütközött és szembefordult a forgalommal. A kiérkező forgalomtechnikai művezető a házaspárt és kislányukat azonnal biztonságos...hirado.hu
A többi közlekedő is elég furán viselkedik. Esélyt sem adtak az akadaly megszüntetésre. Csak menni, menni, csak ez számít. Lásd a vak furgonost...
Ha az elektromos buszt tűz hajcsa (sic.!), akkor a gőzmozdonyt mi!?Elektromos busz:
Elektromos busz:
A teherautó vajh meg tudott állni? Az ostoba kocapicsa lábát törtném el, aztán a jogsit széttépném.A nyilvános megkorbácsolást be kellene vezetni ezekre, akik közvetlenül előidézték az eseményeknek. Szerintem fel sem fogják, hogy mennyi kárt okoznak.
Büntetőfékezés vezetett balesethez és dugóhoz az M0-s autóúton
A belső sávban talált egymásra két autós.index.hu
Majd meglátjuk, hogy az Európai meg USA piacokra be tud-e törni. A SAIC vagy a Geely is elég nagy volumenben termelnek, de ezen a piacon nincs jelenlétük. A Tesla amúgy pár éve még a FIAT-nak adta el a "CO2 kvótáját", és nekem úgy tűnik, hogy a Stellantis még nem áll úgy EUlektromos autókínálattal, hogy ezt a kvótát ne venné át továbbra is, ha lehetősége van rá.Mi lesz így az amerikai csodával, ami most már bukja az európai co2 milliárdokat is?
Majd meglátjuk, hogy az Európai meg USA piacokra be tud-e törni. A SAIC vagy a Geely is elég nagy volumenben termelnek, de ezen a piacon nincs jelenlétük. A Tesla amúgy pár éve még a FIAT-nak adta el a "CO2 kvótáját", és nekem úgy tűnik, hogy a Stellantis még nem áll úgy EUlektromos autókínálattal, hogy ezt a kvótát ne venné át továbbra is, ha lehetősége van rá.
A földgáz mindenképp zöldebb, mint a szén, technikai oldalról nézve, de a az ipar CO2 kvótája külön van a járművek árába beépítendő büntetőadótól, amit a gyártott flotta átlagos CO2 kibocsájátsa alapján ró ki az EU (ami miatt a Teslak 0 kibocsájtását valamekkora darabszámra átvette a Fiat... az egész EU ezekkel a virtuális faszságok kereskedésével és végtelen papírmunka excelbűvölésre típusú faszságokkal semmit nem ért el, csak egyik zsebből másikba tetette a pénzt, és egy részét kitolatta az EU-ból. )Mivel most már a földgáz is zöld jelentősen csökkent az olasz ipar co2 terhelése (lol).
Lehet, hogy már csak ez segítene a szabályok betartatásában.A nyilvános megkorbácsolást be kellene vezetni ezekre, akik közvetlenül előidézték az eseményeknek. Szerintem fel sem fogják, hogy mennyi kárt okoznak.
Büntetőfékezés vezetett balesethez és dugóhoz az M0-s autóúton
A belső sávban talált egymásra két autós.index.hu
A földgáz mindenképp zöldebb, mint a szén, technikai oldalról nézve, de a az ipar CO2 kvótája külön van a járművek árába beépítendő büntetőadótól, amit a gyártott flotta átlagos CO2 kibocsájátsa alapján ró ki az EU (ami miatt a Teslak 0 kibocsájtását valamekkora darabszámra átvette a Fiat... az egész EU ezekkel a virtuális faszságok kereskedésével és végtelen papírmunka excelbűvölésre típusú faszságokkal semmit nem ért el, csak egyik zsebből másikba tetette a pénzt, és egy részét kitolatta az EU-ból. )
- Lőkösházán és Biharkeresztesnél átfogó pályafelújítás és a transzeurópai korridorok kiépítése zajlik Erdély, Románia felé.
A legparasztabb kisteheres fajtából való.
A piros volt. Pont.A BMWs egyértelműen feltart mindenkit, ráadásul egy olyan helyen, ahol elfogy az egyik sáv. A furgonos okkal lett ideges, én is az lettem volna.
Az már persze más kérdés, hogy ezzel utána mit kezdett. Megállni mindenkit feltartva, és kiszállni hőzöngeni a legnagyobb hülyeség, bunkóság, parasztság, teljességgel védhetetlen cselekedet.
A végén az a narancssárgán átmenés az én világképembe még épp belefér, ezzel még nem veszélyeztetett senkit. Egy-két másodperccel később már én is azt mondanám, hogy nem ok.