Nem értem, hogy ennek a fasszopónak hogy lehet még jogsija...Ennyit ér ma az, hogy akár többször is levideóznak és eljárás alatt van.
Szar sem. Csinálja amit eddig is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem, hogy ennek a fasszopónak hogy lehet még jogsija...Ennyit ér ma az, hogy akár többször is levideóznak és eljárás alatt van.
Ha nincs, akkor itt az élő példa arra miért kell a kocsit is lefoglalni.Nem értem, hogy ennek a fasszopónak hogy lehet még jogsija...
Na ha valaminek, ennek lenne visszaartó ereje. Kár, hogy az itthoni bevezetésének 0 az esélye.Ha nincs, akkor itt az élő példa arra miért kell a kocsit is lefoglalni.
A járműveket elnézve nem, nem GB voltAki mindenki az út bal oldalán hajt, ott bármi előfordulhat.
Engem a legalsó kép fogott meg.
Ez a jármű nálam az Összes Hátrány Egyesítése Is meghatározást kapta.
A járműveket elnézve nem, nem GB volt
Halkan jegyzem meg, hogy a balra tarts! az eredeti változat.
Kikerülték, nem ?Tükrözött a videó, és Kínában történt az eset... legalábbis az egyik hozzászóló szerint.
Mindenesetre mindkét teherautó ki tudta volna kerülni baj nélkül, ha nem ész nélkül kap bele a kormányba.
Ennyit ér ma az, hogy akár többször is levideóznak és eljárás alatt van.
Mert ez a "jogszolgáltatás". Azt amikor majd megöl valakit lehet sírni.Az ilyet miért nem lehet kivégezni? Miért kell megvárni mindig amíg megölnek egy ártatlant?
Pofátlan paraszt? Az. Meg lehet büntetni? Természetesen. Le lehet csukni, a elvett jogsival vezet? Naná. Na de azt komolyan gondoljátok, hogy "profilaktikusan" ki kéne végezni? Akkor mindenkit ki lehetne, akinek nem testszik valamilyen véleménye...Mert ez a "jogszolgáltatás". Azt amikor majd megöl valakit lehet sírni.
Mint az a kopaszköcsög, aki végere meghalt.
Az ilyet miért nem lehet kivégezni? Miért kell megvárni mindig amíg megölnek egy ártatlant?
Tudod, az extrém reakciók, azok extrém behatásokra alakulnak ki.Pofátlan paraszt? Az. Meg lehet büntetni? Természetesen. Le lehet csukni, a elvett jogsival vezet? Naná. Na de azt komolyan gondoljátok, hogy "profilaktikusan" ki kéne végezni? Akkor mindenkit ki lehetne, akinek nem testszik valamilyen véleménye...
Pontosan. 2 szájbavert évig a nagy büdös semmi történt.Ott volt Nyíregyházán a Mustangos hülyegyerek, saját magát videózta és töltötte fel youtube-ra ahogy vergődik a forgalomban, 100-zal hajt a városban, csak a többi autóson múlik rendszeresen baleset elkerülése, de ő veri magát mert csicska mindenki körülötte. Még RTL Híradó is lehozta...
Aztán 2 év után azért lett végre vége mert elmérte a kanyart és rommátörte a kocsit...
Lásd, nekem meg az is extrém behatás, ha ott kell vánszorognom valaki mögött aki teljesen indokolatlanul szöttyög, az csökkenti a hasznos élettartamomat. Ha a fenti Astra-s idióta megelőz a kerékpársávon és otthagy a piroson át, az kevéssé zavar, mert jobb ha nincs a közelemben, mintha a seggemre lenne tapadva és azon kéne aggódnom, hogy akkor kezd előzni, mikor én is vagy belém jön, ha valami miatt fékeznem kell. Mellékesen hiába gyökér ügyes és óvatos mert senkinek sem ment neki vagy kényszerített vészfékezésre.Tudod, az extrém reakciók, azok extrém behatásokra alakulnak ki.
Egyesek ma lényegében büntetlenül azt csinálnak az utakon, amit akarnak.
Kb. enyje szintű büntetések kiszabása megy.
Mindez úgy, hogy 12 éve 2/3-ad van. Jogszabállyal azt is lehet kezelni, amit csak akarnak.
De a jelek szerint nem akarják.
Boccs, visszanéztem még egyszer, azért legalább 1 egy cinkes jobbról előzése volt.Lásd, nekem meg az is extrém behatás, ha ott kell vánszorognom valaki mögött aki teljesen indokolatlanul szöttyög, az csökkenti a hasznos élettartamomat. Ha a fenti Astra-s idióta megelőz a kerékpársávon és otthagy a piroson át, az kevéssé zavar, mert jobb ha nincs a közelemben, mintha a seggemre lenne tapadva és azon kéne aggódnom, hogy akkor kezd előzni, mikor én is vagy belém jön, ha valami miatt fékeznem kell. Mellékesen hiába gyökér ügyes és óvatos mert senkinek sem ment neki vagy kényszerített vészfékezésre.
Lásd, nekem meg az is extrém behatás, ha ott kell vánszorognom valaki mögött aki teljesen indokolatlanul szöttyög, az csökkenti a hasznos élettartamomat. Ha a fenti Astra-s idióta megelőz a kerékpársávon és otthagy a piroson át, az kevéssé zavar, mert jobb ha nincs a közelemben, mintha a seggemre lenne tapadva és azon kéne aggódnom, hogy akkor kezd előzni, mikor én is vagy belém jön, ha valami miatt fékeznem kell. Mellékesen hiába gyökér ügyes és óvatos mert senkinek sem ment neki vagy kényszerített vészfékezésre.
Olyan, mint Olaszországban az átlagsofőr
Mert ez a "jogszolgáltatás". Azt amikor majd megöl valakit lehet sírni.
Mint az a kopaszköcsög, aki végere meghalt.
Csak feltételezésAzért ha valakinek elkerülné a figyelmét, a felvétel elején látszik, hogy a teherautós 37-ről gyorsít 50-re, még az 50-es tábla előtt. Ha valaki ismerős arra felé, vagy tudja geolokálni a helyet, megmondhatná, hogy az 50-es előtt mennyi a megengedett, de gyanítom minimum 70, de még a 90-et sem zárnám ki. Magyarán a teherautós gyök2vel megy, de legalább még kicsit gyorsít is, mialatt előzik.
És mielőtt a valaki azt hinné, hogy a Daciást a hülyeségéért mentegetem, az téved, és nem jól értelmezi a mondandóm.