Ne basszál már föl. Ezt írtam? Nem ezt írtam!...
Aki 2006 óta nem látott magyar büfékocsit, az szerinted észreveszi?
Voltak sok évig IC-k étkező nélkül? Igen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne basszál már föl. Ezt írtam? Nem ezt írtam!...
Aki 2006 óta nem látott magyar büfékocsit, az szerinted észreveszi?
Ma is vannak. Éééés?Ne basszál már föl. Ezt írtam? Nem ezt írtam!
Azok IC+.Ott vannak a videóba amit belinkeltem
Tudod mit? Semmi.Ma is vannak. Éééés?
ÚjraTudod mit? Semmi.
Gotterhalte.
Nem, csak minden EC és IC felújított kocsi megkapta az IC+ színtervét mint egységes alap távolsági IC színterv.Azok IC+.
Azok meg újak, nem?
Te meg modernizált CAF-ról beszéltél.
Számok...Újra
Egy hajszállal a cseh mögött.A hazai vasút hozza az EU átlagszínvonalát
www.mavcsoport.hu
Csak hogy számokat hozzunk, ne csak a jaj hiszem ha látom baromságokat szajkózzuk.
Jaaa. Nem tudtam. Karaj.Nem, csak minden EC és IC felújított kocsi megkapta az IC+ színtervét mint egységes alap távolsági IC színterv.
derül ki az Európai Bizottság Mobilitáspolitikai és Közlekedési Főigazgatósága, valamint a Bizottság Kommunikációs Főigazgatósága megbízása alapján készült legfrissebb, az EU 26 tagországában idén január-februárban végzett Eurobarometer felmérésből.És jahh, majd biztos a máv saját cikke stb-je lesz a mérvadó a kérdésben
derül ki az Európai Bizottság Mobilitáspolitikai és Közlekedési Főigazgatósága, valamint a Bizottság Kommunikációs Főigazgatósága megbízása alapján készült legfrissebb, az EU 26 tagországában idén január-februárban végzett Eurobarometer felmérésből.
Az ott lakó 100 embert épp úgy megilleti a tömegközlekedéshez való jog, mint a belpesti romkocsmatölteléket. A MÁV 10 millió emberre kap durván 300 mrd ft állami dotációt.
A BKV kicsit több mint 150 mrdot. Akkor miért is a belpesti romkocsmatöltelékre költsük?
Természetesen a kérdés költői, mert mindkettőre költeni kell, és mind a kettő fontos. Csak valamiért általában nem az utóbbin vagytok kiakadva.
Jó, rendben, játszunk így.Oké, akkor tartsák fenn a vonalat, kistérségi Mari néni meg fizesse ki a 23.400 forintos menetjegyét amibe kerül a vonal fenntartása amikor ő, meg özv. Samu Béláné felutazik vonattal a legközelebbi megyeszékhelyig hogy a 3800 forint piaci értékű háztáji krumplit a piacion értékesítse, a nemzetgazdaságnak így 120 forint hozzáadott értéket teremtve.
odateszi, mert nem csak te adózol barátom.teljesen értelmetlen folyamatok közpénzből való fenntartását
2012-ben számolta fel belföldi büfékocsikat a MÁV, 2017-ben pedig a nemezetközieket is, talán két éve éve indította újra.Ne basszál már föl. Ezt írtam? Nem ezt írtam!
Három. 2020ban ettem újra büfékocsin.2012-ben számolta fel belföldi büfékocsikat a MÁV, 2017-ben pedig a nemezetközieket is, talán két éve éve indította újra.
Ja, meg a többi hülye közszolgáltatás az adóból:Hja, neki ‘joga van a tömegközlekedésre’. Oké, akkor tartsák fenn a vonalat, kistérségi Mari néni meg fizesse ki a 23.400 forintos menetjegyét amibe kerül a vonal fenntartása amikor ő, meg özv. Samu Béláné felutazik vonattal a legközelebbi megyeszékhelyig hogy a 3800 forint piaci értékű háztáji krumplit a piacion értékesítse, a nemzetgazdaságnak így 120 forint hozzáadott értéket teremtve.
Ezt a hobbit miért én termeljem ki naponta az adómon keresztül?
De lehet ugyanezt ráhúzni a BKK-ra, a 10 éve állócsillagként ragyogó és az inflációra és a valós üzemeltetési költségekre 350 forintos buszjeggyel meg 10000 forintos bérlettel.
Oké, költsenek rá. De akkor vessék ki a vonatbuzi és social justice warrior különadót és aki ennyire fontosnak tartja teljesen értelmetlen folyamatok közpénzből való fenntartását, az tegye oda a pénzét ahova a száját…
Ja. Biztos CSD volt az isHárom. 2020ban ettem újra büfékocsin.
Biztos A Keleti-Nyugati körICnJa. Biztos CSD volt az is
Az milyen vasúttársaság? én csak CD-t ismerekJa. Biztos CSD volt az is
Amúgy volt anno asszem' a Citadella, talán szlovén kocsikkal, amit beraktak forda előtt egy kör belföldi járatra is?Biztos A Keleti-Nyugati körICn