OFF
Budapesten még lejjebb csúszott a Fidesz, abból a pénzből amit a Városligetbe borított minden ellenzéki várost megvásárolhatott volna magának, pénzügyileg nem lett kifizetődő.
Budapestről már Horthy megmondta milyen város, ahol Demszkyt 20 éven át megválasztották, ott ezt a nyámnyila Karigerit is meg fogják, amíg meg nem gárgyul és vissza nem vonul, mint a "nagy elődje". Nem pénzfüggő. Sőt, minél lepusztultabb lesz a város, annál kisebb lesz a Fidesz támogatottsága, mert sikeresen hibáztatják, mert miattuk nincs pénze a fővárosnak.
Amúgy a park so-so lett szerintem, a Zene Háza baromi jó, A Néprajzi Múzeum 10/7, nekem kívülről tetszik, de a kiállítás nem jött be. A
Nem voltam egyikbe sem, de a Zene Házától oda voltak azok a külföldi vendégek, akik megnézték. A néprajziba gondolom csak átcuccolták a Kúria épületében volt kiállításokat nem?
Közlekedési Múzeumos baromkodást nem is értem, az egy égés, az Dávid királyfi elbaszta. (mint múzeumépület nem volt jó, az a mostani egyszer ha lesz sokkal jobb lesz, de hát ami most van az még rosszabb)
A Közlekedési Múzeum szerintem jó helyen lenne a Vasúttörténeti Parkban végleg, nem csak egy részlege. Igaz, az már a Városligeten túl van, vagyis már nem Európa, legalábbis a Puzsér-félék szerint.
Ami az egész koncepció hibája, hogy egy eddig is látogatott területre csalogat még több embert, én a Népligetet húztam volna föl (és toltam volna ki onnan a köcsögöket, behányás az egész banda, egy időben próbáltam futni ott napközben, de én nem bírtam nézni őket).
Mert nem vagy elég toleráns és liberális
Ami szerintem még nagy dobás lehetne, az egy tényleg fasza haditechnikai múzeum Budapest valamelyik régi iparterületén, a meglévő csarnokokban (de lehetne máshol is, Ózdon vagy Miskolcon a régi vasgyárban), vagy mondjuk az elhagyott Hunyadi laktanyában.
Mint a Reptár, az is fasza lett (szerintem kicsi a helye, nem lehet bővíteni), egy nagy csarnok a második világháborús emlékeknek (jó sok replikával, nekünk semmi nem maradt meg itthon)
Az nácizmus lenne... holokausztmúzeum "kell még" inkább, nincs még elég, a Józsefváros pályaudvaron csináltak valamit, de a zsidók támadták nagyon, gondolom mert "nácifidesz", képmutatás stb. - vagy csak pénz van a háttérben? A hőn utált (bár asszem fajti, a volt férje meg biztosan) Schmidt Mariska biznisze miatt?) Mindenesetre jó szokás szerint cirka 10 milliárd ment rá, és asszem még mindig nem nyílt meg, pedig ez egy 2015-ös cikk róla:
Sorsok Háza
Több, mint tizenhétezer négyzetméteren, a Józsefvárosi pályaudvar egykori területén épült múzeum a holokauszt áldozatainak emlékére. F. Kovács Attila tervében összetett felszíni és föld alatti térrendszert álmodott meg, rendezve az elhagyott vasútállomás környezetét is. A közös helyszíni bejárás...
epiteszforum.hu
, a hidegháborúnak (mind a két oldal eszközeivel). Ez egy baromi nagy kihagyott lehetőség, szerintem többen lennének rá kíváncsiak mint egy 38 félig szar gyógyfürdőre, unalmas wellness hotelre.
Na igen, de ilyenért Szolnokig meg Kecelig kellene menni (egyszer elmegyek, csak messze van), a Bobó meg szétb.szta a Hadtörténeti Múzeumot, beköltöztetve a Honvédelmi Minisztériumot, hogy patinás épületben székelhessen. Esetleg még elnevezhetné az épületet Haynauról mondjuk.