Azért 1.5 millióért bőven lehet normális autók vásárolni!
Ki ne találjátok már, hogy nem
Nem akarok linkelgetni, de kereséssel ellenőrizhető amit írok.
Kompakt kocsik, amik a legtöbb embernek simán megfelelnek, 15 éves korig:
1.5 milliós határral 2008/9-es Opel Corsa D-k vannak 1.2/4-es benzinmotorral, 150,000-300,000 km között.
Fiat Grande Puntók (sok alkatrész közös az opellal, pl. padlólemez, motor stb...) 1 millióért tudják azt amit az opel 1.5 misiért!
Ez a két típus szívó benzinnel nem egy kockázatos típus, sok olcsó alkatrésszel.
Fiat Bravp szintén szép és korrekt kocsi, Corsa D árban van.
Nagy autók, azoknak akik valamiért igénylik, 15 éves korig:
Pl. Citroen C5 2 literes szívó benzin, 300,000 km-el 1.2 misi, csak, hogy konkrétat írjak. (1.6 turbót kerülni kell!)
Toyota Avensisek 1.6-2 literes szívó benzinnel, 2006-os évjárattól vannak. Kicsit idősek, de alapvetően nem rozsdásodnak, 2006 utáni motorok az olajat sem eszik, erősek, csendesek és kényelmesek. (Dízelt kerülni kell!)
Ha meg valaki fiatal (kb.10 éves) szedánra vágyik, ott a Renault Fluence 1.6 szívó benzinnel.
Én most kapásból ezeket tudom amik többnyire megbízhatóak. És direkt nem 1 méret osztályból írtam őket.
Ilyen Toyota Avensisem 1.8 benzines volt is régebben. Szerettem is. Tényleg soha nem hagyott ott sehol. Gyári alkatrészekkel, márkaszervízben (oda hordtam) javítani drága, de ritkán kell. Maszek szervízben, után gyártott cuccokkal meg nem egy nagy cucc.
Amúgy ilyen idős, használt dízelt semmiből nem vennék. Inkább fizesd ki a plusz benzint, jobban jársz.