M
molnibalage
Guest
Ma láttam itthon az első két rendszámos rollert. Nem kötelező, de gondolom a cége előre gonodlkodik.Remélem nem akarnak (német mintára) minden elektromos rollerre rendszámot tenni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ma láttam itthon az első két rendszámos rollert. Nem kötelező, de gondolom a cége előre gonodlkodik.Remélem nem akarnak (német mintára) minden elektromos rollerre rendszámot tenni...
Pedig elég jó lenne, lehetne műszakiztatni őket, tudni lehetne mikor ki használta egy bűncselekménynél. Én a kerékpárokra is tetetnék!Remélem nem akarnak (német mintára) minden elektromos rollerre rendszámot tenni...
Mindig lehet okot találni a túlszabályozásra, csak úgy sz.rabb az élet.Pedig elég jó lenne, lehetne műszakiztatni őket, tudni lehetne mikor ki használta egy bűncselekménynél. Én a kerékpárokra is tetetnék!
Legyen már másnak is szar, ne csak engem szabályozzanak agyon. (ez nem szigorúan az autózásra vonatozik, elég sok papírmunkát kellett mostanában csinálnom)Mindig lehet okot találni a túlszabályozásra, csak úgy sz.rabb az élet.
Újabban ez a divat, meg a fél szem...:Nem tudnának megbüntetni senkit sem, mivel eleve el van rontva az egész, mert a KRESZ-ben nincs olyan, hogy "BKK-sáv", csak buszsáv van.
Hát, pedig nem kell hozzá fogyatékosnak lenni, könnyen el lehet téveszteni az irányt, mert ez egy teljesen új felhajtó. Az elmúlt hónapokban sokszor változott a forgalmi rend is, és aki még nem járt arra, annak tényleg nem egyszerű:
Ja, meg a kertek mellett sok kátyú van, és az egyik akkora, ami simán kikapja a jobboldali futóművet, szóval még ezért is nehezebb figyelni. Hogy később miért nem veszi észre mi a baj, az persze már más kérdés...
Ezzel nagyon egyet értek, ha tehetem nem ülök autóba, szóval a túlszabályozottságot nem ezen a területen érzem általánosságban fájón, hanem kb mindenhol. Azért a szabályoknak is van egy optimuma, amit ha túllépünk már több kárt hoz, mint hasznot.Legyen már másnak is szar, ne csak engem szabályozzanak agyon. (ez nem szigorúan az autózásra vonatozik, elég sok papírmunkát kellett mostanában csinálnom)
Kretének.Megszületett az ítélet a benzines és dízel autók betiltásáról
Az Európai Unió környezetvédelmi miniszterei több mint 16 órán át tartó tárgyalás után megegyeztek az éghajlatváltozás elleni küzdelemre vonatkozó jogszabály-javaslatokról – számolt be szerda reggel a Deutsche Welle. Kiemelték, ez egyben azt is jelenti, hogy 2035-től kezdve kizárólag olyan új...www.portfolio.hu
Csak a kommentek néztem, hogy ne kelljen annyi bullshitet meghallgatni. Hadd ne többtíz kW-os indulciós töltés legyen már, vagy akkor legyen diszkont kemó is már a kocsihoz. Robot raktárakat tudunk csinálni, robot targoncákkal, kb. master diploma szint egy robotkarral a konnektort beledugni az autóba a töltőponton.
Csak a kommentek néztem, hogy ne kelljen annyi bullshitet meghallgatni. Hadd ne többtíz kW-os indulciós töltés legyen már, vagy akkor legyen diszkont kemó is már a kocsihoz. Robot raktárakat tudunk csinálni, robot targoncákkal, kb. master diploma szint egy robotkarral a konnektort beledugni az autóba a töltőponton.
Érdemes mégis megnézni? Mi van benne? Tipikus bullshittelésnek tűnik, és a műsorról semmi vázlat nincs milyen témákat érintettek, csak clickbait cím.
Hát ez nagyon para! Láttam már égő dieseles buszt, de kevésbé volt ijesztő.Elektromos busz:
Hát ez nagyon para! Láttam már égő dieseles buszt, de kevésbé volt ijesztő.