M
molnibalage
Guest
Ha majd egyszer vennék autót emiatt azt sem tudom, hogy hol kezdjem el. Mert vevőként és úgy gondolom, hogy nekem kéne diktálni, de ha sok a balek és ezeket elviszi. Nálam az az alap, hogy akkor elvisszük egy általam választott szervizbe egy mély felmérésre. Ha jó az eredmény, akkor fizetem vételárral. Ha kiderül, hogy simlis a kocsi vagy szar, akkor apám, ezt buktad a vizsgálatot sem fizetem ki.molnibalage
Majdnem minden adás ilyen. Elképesztően elkeserítő.
Jön egy nepper, kint németben vesz egy bontóból 100 Euróért egy kivont roncsot, itt eladja egy rém sötét nőnek 1000 euróért, aki még örül is neki.
Egy korrupt vizsga biztos erre műszaki vizsgát add, (én is adnék neki, vagy 10 év fogházat...) a rém sötét nő meg vidáman közlekedik vele.
Szervizbe pedig a helyi gányoló BT-be hordja, ami jó olcsó, ellenben nem javít csak gányol.
Utána a hölgyike jelentkezik a műsorba, hogy ország világ kibukjon azon, hogy ő mekkora tufa, a rendszer meg milyen korrupt.
Amúgy ilyen kocsikat én már nem is engednék vissza a forgalomba a szervizből.....
Aki ebbe nem megy bele, attól nem veszek kocsit. Csak kérdés, hogy ezzel a megközelítéssel ki adna el nekem kocsit...